Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Σε λεπτό σχοινί!

Σε λεπτό σχοινί!

Οι ισορροπίες στο Challenge League του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» βρίσκονται σε λεπτό σχοινί, καθότι οι αναμετρήσεις της περασμένης εβδομάδας ανακάτεψαν την τράπουλα σε όλους τους ομίλους. Στην 8η αγωνιστική τα ντέρμπι είναι πολλά και οι ομάδες ξέρουν ότι ένα ροζ φύλλο θα τις φέρει πιο κοντά στο στόχο τους, που δεν είναι άλλος από τα νοκ άουτ. Ας δούμε τα παιχνίδια:

1ος όμιλος

Αρχή στη δράση από το ματς των Lazers (3-3) με την Allsafe B.C. (2-2). Οι δυο ομάδες προέρχονται από νίκες και θέλουν αμφότερες να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο. Ο Τσουμος (12 πόντοι) και ο Χριστοδούλου (8 πόντοι, 10 ριμπάουντ) θα ηγηθούν των Lazers, με την Allsafe B.C. να ετοιμάζεται για τη μάχη με τον Ψυρίδη (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και τον Μπαλη (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ).

Οι Κλαρινογαμπροί (1-5) κοντράρονται με τη Havana Rum (2-4). Οι δυο τους απέχουν μία νίκη και οι Κλαρινογαμπροί θέλουν να εκμηδενίσουν αυτή την απόσταση. Ο Γουρνέλος (23 πόντοι, 7 ριμπάουντ) με τον Ασπραδάκη (5 πόντοι, 4 κλεψίματα) θα τα βάλουν με τη Havana Rum που επιστρέφει από το ρεπό της έτοιμη για το 3ο ροζ φύλλο.

Η Rep-eat (7-0) θέλει να συνεχίσει αήττητη, αλλά απέναντί της θα βρει τη Μαύρη Θύελλα (4-1) που μετά από ένα κακό αποτέλεσμα ζητά επιστροφή στις νίκες και να μη χάσει άλλο την επαφή της με την κορυφή του ομίλου. Ο Κακιώνης (17 πόντοι, 12 ριμπάουντ) με τον Λατανη (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, αλλά η Μαύρη Θύελλα με τον Κουρτη (18 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και τον Κοτσίφη (13 πόντοι) θα προσπαθήσει να φέρει όλες τις ομάδες του ομίλου σε ίσους όρους, αναγκάζοντας τη Rep-eat στην πρώτη της ήττα.

Τέλος, οι Παλαίμαχοι Άνω Λιοσίων (4-1) μετά τη μεγάλη νίκη της περασμένης εβδομάδας θα αντιμετωπίσουν τους C-Drifters (2-3) με τις ομάδες να γνωρίζονται από τις περσινές τους αναμετρήσεις στην κανονική περίοδο. Ο Νίκας (30 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ) με τον Σαρικάκη (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ) θέλουν το ροζ φύλλο απέναντι στους C-Drifters που έχουν μείνει πίσω και ο Κουτέλας (19 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ) με τον Ζαφειράκη (15 πόντοι, 3 ριμπάουντ) δεν θέλουν να χάσουν άλλο έδαφος.

2ος όμιλος

Οι Pistons (6-1) ζητούν επιστροφή στα ροζ φύλλα απέναντι στους Shooting Stars (4-1) που θέλουν να συνεχίσουν να ανεβαίνουν στον πίνακα. Από μία ήττα έχουν οι δύο ομάδες που θέλουν να παραμείνουν στη κορυφή της βαθμολογίας. Ο Κοντογιάννης (24 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 6 κλεψίματα) με τον Οικονόμου (17 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα) θα κοντραριστούν με τον Σαλτούρο (18 πόντοι, 16 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) και τον Σταμάτη (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ) σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Η Boom Shakalaka (2-3) περιμένει τους Red-dicolo (3-2) με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ήττα και να θέλουν να σβήσουν τη γεύση της όσο πιο γρήγορα μπορούν. Ο Νίκου (12 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) με τον Μακρή (16 πόντοι) θα ζητήσουν τη νίκη για τους Red-dicolo, αλλά απέναντί τους θα βρουν τη Boom Shakalaka που δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος στη μάχη της πρόκρισης και θα παλέψει με Γεωργίου (19 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και Μαυράκη (5 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα).

Τα Σφυριά (2-3) πήραν το ροζ φύλλο της περασμένη εβδομάδα και θέλουν να το επαναλάβουν και τώρα, απέναντι στην Alondra B.C. (1-4), που επίσης κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική. Τα Σφυριά θα αναζητήσουν το 50% με τον Κοτσαμπά (28 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) και τον Τσίτο (6 πόντοι), με την Alondra B.C. να θέλει να τα πιάσει στη βαθμολογία και να προσπαθεί γι’ αυτό με τον Κουκουλη (23 πόντοι, 14 ριμπάουντ) και τον Παντελάκη (18 πόντοι, 3 ασίστ).

Τέλος, για την πρώτη τους νίκη θα παλέψουν οι Μπίρι-μπίρι (0-5) απέναντι στους Κέρβερους (1-4). Για το πρώτο ροζ φύλλο ο Ευαγγελίδης (18 πόντοι, 5 ριμπάουντ) με τον Σαγια (7 πόντοι, 7 ριμπάουντ) θα τα δώσουν όλα, με τους Κέρβερους να επιστρέφουν από το ρεπό τους και να θέλουν να αρχίσουν να καλύπτουν το χαμένο έδαφος.


3ος όμιλος

Η Oklaχώμα Thunder (5-2) θέλει να ξεχάσει την ήττα της περασμένης εβδομάδας και απέναντι στους Raptors (5-1) να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς οι δυο ομάδες έχουν από 5 νίκες, με τους Raptors να μετρούν μια ήττα λιγότερη και το ματς αναμένεται σκληρό ντέρμπι. Ο Παπαδόπουλος (11 πόντοι, 8 ριμπάουντ) με τον Σπανό (10 πόντοι, 3 ριμπάουντ) θα κοντραριστούν με τον Δαββέτα (18 πόντοι) και τον Πετρόπουλο (14 πόντοι, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα) σε ένα ματς που ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα.

Οι Remal Madri (2-4) και οι Τριπόντιοι (3-3) πήραν αμφότεροι νίκες την περασμένη αγωνιστική και θέλουν να συνεχίσουν έτσι. Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες και οι Τριπόντιοι ζητούν να διπλασιάσουν τη διαφορά αυτή με τον Ράλλη (14 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) και τον Τσουτη (10 πόντοι, 7 ριμπάουντ). Ο Κυρανος (27 πόντοι, 16 ριμπάουντ) με τον Κακλέα (18 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα) σίγουρα διαφωνούν με αυτό το σενάριο και θα τα δώσουν όλα για να πιάσουν τους αντιπάλους τους.

Οι Ατρόμητοι (2-4) και οι Aces (2-4) μοιράζονται το ίδιο ρεκόρ, οπότε βλέπουν το μεταξύ τους παιχνίδι ως μια ευκαιρία για ένα πρώτο ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ο Φουνταδάκης (21 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και ο Σιόλας Α. (8 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ) θα προσπαθήσουν να κάμψουν την αντίσταση του Καπετη (10 πόντοι, 15 ριμπάουντ, 3 τάπες) και του Κυριακόπουλου (11 πόντοι, 8 ριμπάουντ) σε ένα σκληρό ντέρμπι.

Τέλος, οι Athens Supergrungers (4-2) και οι Mentores (0-6) βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του πίνακα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μοιράζονται κοινό στόχο για το μεταξύ τους ματς. Η ήττα της περασμένης εβδομάδας πεισμώνει ακόμα περισσότερο τον Κατσαμπανη (9 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και τον Τσίπρα (8 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα), αλλά οι Mentores επιστρέφουν από το ρεπό τους και θέλουν εδώ και τώρα το πρώτο ροζ φύλλο στον όμιλο.


4ος όμιλος

Αρχή με το ματς ανάμεσα στους Filoiadelfia 76ers (1-4) και τους Κένταυρους (3-3). Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττα, οι Κένταυροι με τον Παππά (18 πόντοι, 13 ριμπάουντ) και τον Σκλαβούνο (13 πόντοι, 6 ριμπάουντ) θα προσπαθήσουν να ανέβουν από το 50%, αλλά ο Διαμαντής (13 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ) με τον Ζιάγκα (8 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ) θα τα δώσουν όλα να τους εμποδίσουν.

Οι Halia Mavericks (2-3) αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο Αιγάλεω (6-0) και θα προσπαθήσουν να τον αναγκάσουν στην πρώτη του ήττα. Ο Διακονικολάου (18 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα) με τον Κλιμαντήρη Σ. (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ) ξέρουν ότι έχουν πολύ δύσκολο έργο, αλλά αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις λειτουργεί ως κίνητρο. Βεβαίως, το αήττητο είναι από μόνο του κίνητρο και ο Τζοβαρας (14 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) με τον Τσουνια (12 πόντοι, 5 ριμπάουντ) θα προσπαθήσουν να το διατηρήσουν.

Rocks B.C. (4-2) και Γ.Α.Σ.Τ. (3-3) γνωρίζονται από την κανονική περίοδο και αυτό το γεγονός κάνει πιο ιδιαίτερη τη μεταξύ τους μονομαχία. Ο Παραράς (14 πόντοι, 16 ριμπάουντ, 3 ασίστ) με τον Παπαδάκη (13 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θέλουν το ροζ φύλλο για λογαριασμό των Rocks B.C., αλλά ο Γ.Α.Σ.Τ. με νίκη τους φτάνει στη βαθμολογία και Αδαμαντίδης (13 πόντοι, 13 ριμπάουντ) με τον Κοντεκάκη (12 πόντοι) θα παλέψουν γι’ αυτό.

Τι είναι καλύτερο από μία νίκη; Δύο νίκες, θα απαντήσουν οι Pick ‘n’ Troll (1-4) που γλυκάθηκαν από το πρώτο ροζ φύλλο και απέναντι στα Χώματα (4-2) θα διεκδικήσουν άλλο ένα. Ο Χιουτακάκος (14 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ) με τον Λυραντζη (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θα κοντραριστούν με τα Χώματα που επιστρέφουν από το ρεπό τους και θέλουν την 5η τους νίκη για να μείνουν κοντά στην κορυφή του ομίλου.

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *