Home / BLOGS / Το blog του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς: Θα αποδείξουμε ξανά την αξία μας

Το blog του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς: Θα αποδείξουμε ξανά την αξία μας

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουνίου 2009

Αλλάζουμε τη ροή των άρθρων (όπως σας την είχαμε προαναγγείλει) καθώς μαζί μας σήμερα είναι ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Εφήβων, ανανεώνοντας το blog του στο Age of Basketball. Από την Αυστραλία, ο Βλαδίμηρος θα φέρνει τους αναγνώστες του AoB λίγο πιο κοντά στην εθνική και στην προσπάθειά της. Απολαύστε τον:

«Έχουμε καιρό να τα πούμε, αλλά οι υποχρεώσεις μου είναι αυξημένες λόγω της εθνικής και καθώς φτάνουμε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας…

Βρισκόμαστε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας για το τελευταίο φιλικό τουρνουά πριν αρχίσουν οι επίσημες αναμετρήσεις Την Παρασκευή κάναμε την πρώτη μας νίκη στα Αυστραλιανά εδάφη, καθώς επικρατήσαμε επί της Ισπανίς με (δεν θυμάμαι σκορ, αλλά περίπου) 25 πόντους, πετυχαίνοντας μια απ’ τις συνηθισμένες μας καλές εμφανίσεις αμυντικά και επιθετικά.

Δυστυχώς το Σάββατο γνωρίσαμε μια βαριά ήττα, βρισκόμενοι στη χειρότερη φετινή μας εμφάνιση. Τα σπάσαμε με άλλα λόγια και χάσαμε με διαφορά 22 πόντων από την εθνική ομάδα της Αυστραλίας.

Το γεγονός αυτό έδωσε τροφή σε πολλούς στην Ελλάδα να μας αμφισβητήσουν για άλλη μια φορά. Δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να αποδείξουμε ξανά την μπασκετική μας αξία.

Και φέτος έχουμε υψηλό στόχο και θα προσπαθήσουμε να τον κατακτήσουμε υπερασπιζόμενοι τον τίτλο μας. Είμαστε μια ομάδα πλήρης με πολύ ταλέντο, κάτι που θα φανεί απ’ την ομαδική δουλειά. Επίσης, είμαστε μονάδες οι οποίες θέλουν να αναδείξουν το ταλέντο τους για να εξασφαλίσουν μια θέση ενεργή στην ομάδα τους και όλοι μας περιμένουμε νέα από τα πάτρια εδάφη…

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς»

About nikolask11

Check Also

Age of Basketball Blogs

  Στην ενότητα αυτή μπορείτε να βρίσκετε όλα τα blogs που φιλοξενούνται στο Age of …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *