Home / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Η έκπληξη του Ερυθρού Αστέρα στον Σοφοκλή

Η έκπληξη του Ερυθρού Αστέρα στον Σοφοκλή

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα και μετέβη στο Βελιγράδι για να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο στην μπασκετική του καριέρα. Το κεφάλαιο δεν φάνηκε να ξεκινά καλά όταν ο Σχορτσανίτης αναγκάστηκε να ταξιδέψει από το αεροδρόμιο στις εγκαταστάσεις της ομάδας με το λεωφορείο της γραμμής, αλλά τελικά η έκπληξη που του είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι της νέας του ομάδας ήταν πάνω απ’ όσα μπορούσε να φανταστεί.

Συνεννοημένοι με οπαδούς της ομάδας γέμισαν ένα λεωφορείο με οπαδούς και είπαν στον Σχορτσανίτη όχι χάλασε το αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε στα γραφεία της ομάδας. Ο Σοφοκλής δεν διαφώνησε όταν του πρότειναν να ταξιδέψουν με το λεωφορείο, χωρίς να ξέρει ότι όλα ήταν… στημένα.

Όπως το λεωφορείο κινούταν στους δρόμους του Βελιγραδίου, οι οπαδοί εμφάνισαν τα διακριτικά του Ερυθρού Αστέρα που φορούσαν, τα πανό με τον Σοφοκλή και την ομάδα σκέπασαν τα παράθυρα, και όλοι άρχισαν να τραγουδούν τον ύμνο του Ερυθρού Αστέρα καλωσορίζοντας τον Σοφοκλή.

Ο ίδιος δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξή του, ούτε και να σταματήσει να χαμογελάει όπως δείχνει και το βίντεο:

Πολύ ωραία στιγμή, νομίζω η συνεργασία του Σοφοκλή με την ομάδα ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. «Ήταν μία ωραία έκπληξη. Πίστευα πως υπήρχε πρόβλημα με το αμάξι και πήραμε το λεωφορείο. Ξαφνικά ακούστηκε ένα γνωστό τραγούδι και όλοι άρχισαν να τραγουδούν. Ηταν πραγματικά ωραίο και ενδιαφέρον, το απόλαυσα. Είχα την ευκαιρία να νιώσω κατευθείαν την ενέργεια του Ερυθρού Αστέρα», είπε μετά ο Σοφοκλής.

About nikolask11

Check Also

Το «αχ» της Φενέρ, η κούπα του Μίλος και του Χριάπα!

Μετά από έναν τελικό «for the ages» που λένε και οι Αμερικανοί, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *