Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 8ης αγωνιστικής: Μετρώντας τα κουκιά…

Preview 8ης αγωνιστικής: Μετρώντας τα κουκιά…

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Η 8η αγωνιστική στον τρίτο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» μας φέρνει πια ξεκάθαρα πιο κοντά στο τέλος της κανονικής περιόδου και οι ομάδες έχουν, πλέον, αρχίσει να βλέπουν τα πλέι οφς μπροστά τους. Με τα ρόστερ να έχουν οριστικοποιηθεί όλες βάζουν κάτω τα… κουκιά για το πώς θα μπορέσουν να χωρέσουν στην οκτάδα των πλέι οφς.

Αρχή στην αγωνιστική δράση έγινε το Σάββατο στις 17:00 όπου οι New World Dons (4-2) κοντράρονται με τη Havana Rum (5-2) και το ματς μπορεί να κρίνει την τετράδα. Οι δυο ομάδες μοιράζονται την 4η θέση με 2 ήττες, με τη Havana Rum να έχει ένα ματς παραπάνω (και άρα μια νίκη παραπάνω). Ο νικητής θα βρεθεί πιο κοντά στην τετράδα, αν και ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά. Ο Μπακαυγάς Α., ο Δραβίλας, ο Χιώτης και ο Μανίκας θέλουν η Havana Rum να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία της, αλλά θα πρέπει να τα καταφέρουν απέναντι στον Ρίγο, τον Αθανασιάδη, τον Σαχινίδη και τον Καλογεράκη σε ένα παιχνίδι που ξεκινά με πολλές υποσχέσεις.

Την Κυριακή το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 15:15, όπου οι Houston Robes (1-6) θα αντιμετωπίσουν την Τερψιθέα (4-3). Ανεβασμένη από την πρόσφατη νίκη της, η Τερψιθέα θέλει να εδραιωθεί στην οκτάδα και σίγουρα δεν θέλει να δώσει ελπίδες σε μια ομάδα από την οποία απέχει 3 ήττες ότι μπορεί να τη φτάσει. Ο Χατζάκης, ο Λαίνος, ο Αγγελίδης και ο Λαζαρίδης θέλουν τη νίκη, απέναντί τους θα βρουν τους Γκουμάκη, Κισκίρα, Κουμπάρο και Ξηρόπουλο που παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά.

Στις 18:30 την Κυριακή οι Greek Lovers (0-7) θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη απέναντι στους Ροζ Πάνθηρες (3-4). Οι δεύτεροι ξέρουν ότι μια τέτοια ήττα θα αποτελούσε σοβαρό μειονέκτημα στην τελική σούμα για την οκτάδα, αφού οι άμεσοι αντίπαλοί τους έχουν κερδίσει στο εν λόγω ματς, ο Σπανός, ο Κατσιράκης Γ., ο Κανάκης και ο Πνευματικός θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Απ’ την άλλη, μπορεί οι Greek Lovers να απέχουν αρκετά από την οκτάδα, αλλά το κίνητρο της απόκτησης του πρώτου ροζ φύλλου είναι πάντα πολύ υψηλό και ο Πούλος, ο Ντίζος, ο Τσιαούσης και ο Λιάβαρης θα παλέψουν γι’ αυτό.

Στις 20:00 την Κυριακή ο Santa Nionios (4-4) έχει μπροστά του μια πολύ δυνατή πρόκληση απέναντι στους Run ‘n’ Gun (7-0), μια από τις δύο αήττητες ομάδες της λίγκας. Δύο ήττες από New World Dons και Αττική την περασμένη εβδομάδα τον έχουν φέρει στο 4-4 και δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος στη μάχη της οκτάδας, Τσουλφάς, Μαργώνης, Γαλανόπουλος και Λέγγας θα παλέψουν για το ροζ φύλλο, αλλά θα πρέπει να τα καταφέρουν απέναντι στον Πανδή, τον Μόντι, τον Πλευριά και τον Πάλλα που θα τα δώσουν όλα για να υπερασπίσουν το αήττητό τους.

Στις 21:30 την Κυριακή η Gauls Team (0-6) θα κυνηγήσει το πρώτο της ροζ φύλλο απέναντι στον Γ.Σ.Π. (3-4) που θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να μείνει σε τροχιά οκτάδας. Ο Μίντουλας, ο Δούσκος, ο Νταής και ο Μίχος σίγουρα θα θέλουν τη νίκη που είναι το καλύτερο συναίσθημα για την προσπάθεια που κάνουν, αλλά θα πρέπει να τα καταφέρουν απέναντι στον Κολοβέρο, τον Στασινό, τον Νταγκίνη και τον Τσέκα που ξέρουν ότι δεν έχουν πολλά περιθώρια για άλλες απώλειες.

Στις 22:30 την Κυριακή ο Γ.Σ. Κυψέλης (6-1) θα βάλει σε δοκιμασία το αήττητο της Αττικής (7-0) και παράλληλα θα έχει και αυτός τη δεύτερη ευκαιρία του για να σπάσει το αήττητο κάποιου από τους αντιπάλους τους. Ο Δόξας, ο Ανυφαντάκης, ο Τρατζάς και ο Ατσάλης θα πρέπει να τα δώσουν όλα αν θέλουν να γκρεμίσουν την Αττική από την κορυφή και να μη χάσουν άλλο έδαφος στη μάχη της πρωτιάς. Απ’ την άλλη, αν η Αττική κερδίσει, ο Καραλής Α., ο Φάββας, ο Τσομπάνος και ο Βασιλείου ξέρουν ότι η κούρσα για την πρωτιά του ομίλου μάλλον θα είναι για δύο άλογα πια.

Ματς της αγωνιστικής:
Την Τρίτη στις 21:30 οι Rockets (3-3) και οι Ροζ Πάνθηρες (3-4) παίζουν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση στα πλέι οφς. Αν οι Ροζ Πάνθηρες έχουν κερδίσει στο παιχνίδι τους το Σαββατοκύριακο, τότε οι δυο ομάδες θα είναι στο 50% αμφότερες. Ο Καμάκης, ο Μπίρης, ο Ζοτάι και ο Πεπονής θέλουν τη νίκη για τους Ροζ Πάνθηρες, νίκη που θα τους φέρει πιο ψηλά από τους αντιπάλους τους. Απ’ την άλλη, ο Τσάφος, ο Μπουγάς, ο Κοντοθεοδώρου και ο Μοσχόπουλος θα παλέψουν γιατί το ροζ φύλλο κρατάει τους Rockets ζωντανούς στο κυνήγι των πλέι οφς.

Την Τετάρτη στις 21:00 οι Houston Robes (1-6) και οι Greek Lovers (0-7) παίζουν ένα ματς που αναλόγως του τι έχουν κάνει το Σαββατοκύριακο, μπορεί να αλλάξει τη βαθμολογική τους θέση. Οι δυο ομάδες προς το παρόν απέχουν μόλις 1 νίκη μεταξύ τους και το παιχνίδι ίσως φέρει την παρέα του Αρβανιτάκη, του Παναγιωτόπουλου, του Πούλιου και του Μουσινούδη πιο ψηλά από τους αντιπάλους τους στην ισοβαθμία, αν αυτό θα είναι το 1ο τους ροζ φύλλο. Απ’ την άλλη ο Μικελάκης Μ., ο Κανιούρας, ο Δράκος και ο Μπουγιούκος θέλουν τη νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για τα πλέι οφς, αλλά και θα τους απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *