Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2016-17 / Πληροφορίες και ψηφοφορία για το πρόγραμμα

Πληροφορίες και ψηφοφορία για το πρόγραμμα

 

Σχετικά με την κατάρτιση του προγράμματος κάθε αγωνιστικής για το «Πάνος Ζαχαρογιάννης», δίνεται στις ομάδες η δυνατότητα να επιλέξουν το πότε θα βγαίνει το πρόγραμμα ανάμεσα σε δύο επιλογές:

– Να στέλνουν ως Τρίτη βράδυ αιτήματα, για να βγαίνει το πρόγραμμα την Πέμπτη και να αφορά στην αγωνιστική της επόμενης Παρασκευής. Παραδείγματος χάρη, να στέλνονται αιτήματα ως Τρίτη 4/11, για να βγει το πρόγραμμα Πέμπτη 6/11, για την αγωνιστική που θα τρέξει από Παρασκευή 14/11 ως Τετάρτη 19/11.

– Να στέλνουν αιτήματα ως Κυριακή βράδυ, για να βγαίνει το πρόγραμμα ως Δευτέρα νύχτα και να αφορά στην αγωνιστική της ίδιας Παρασκευής. Παραδείγματος χάρη, να στέλνονται αιτήματα ως Κυριακή 2/11, για να βγει το πρόγραμμα τη νύχτα της Δευτέρας 3/11 και να αφορά στην αγωνιστική που θα τρέξει από Παρασκευή 7/11 ως Τετάρτη 12/11.

Η διαφορά στις δύο επιλογές είναι ότι η πρώτη δίνει τη δυνατότητα να είναι γνωστό το πρόγραμμα αρκετά νωρίτερα για να κανονίζονται οι βάρδιες των παικτών που εργάζονται βράδυ ή όποιες άλλες υποχρεώσεις, ενώ η δεύτερη δίνει τη δυνατότητα να βρίσκονται οι ομάδες το Σαββατοκύριακο είτε μεταξύ τους είτε με τους αντιπάλους τους και να συνεννοούνται για την ερχόμενη εβδομάδα ακριβώς.

Οι ομάδες καλούνται να ψηφίσουν μέχρι το βράδυ της Κυριακής στο e-mail p-z@gmx.com

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Αιτήματα σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να αποστέλλετε μόνο στα εξής:
Τηλέφωνο: 6973094568 (sms, Viber, Whatsapp)
e-mail: nkousoulis@gmail.com
Facebook messenger: https://www.facebook.com/nikos.kousoulis
Υπεύθυνος: Νίκος Κουσούλης

Οι ομάδες καλούνται να στέλνουν τουλάχιστον 3 διαφορετικές εναλλακτικές κάθε εβδομάδα στα αιτήματά τους για να μπορεί κάποια από αυτές να ικανοποιηθεί. Αιτήματα που θα γίνονται εκπρόθεσμα δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Τα αιτήματα των ομάδων θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνονται σε γραπτή μορφή ώστε να μην υπάρχουν παρανοήσεις και κακή συνεννόηση. Κάθε ομάδα έχει έναν εκπρόσωπο μόνο και δεν θα γίνονται δεκτά αιτήματα άλλων παικτών της ομάδας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το e-mail επικοινωνίας για τη λίγκα για όλα τα θέματα πλην του προγράμματος είναι το p-z@gmx.com (από τη συγκεκριμένη διεύθυνση έχει ήδη σταλεί στους εκπροσώπους e-mail, οπότε αν δεν το έχετε λάβει, δείτε τα spam του λογαριασμού και προσθέστε τη διεύθυνση στις διευθύνσεις σας).

About nikolask11

Check Also

«Πάνος Ζαχαρογιάννης» 2017-18: Δηλώστε συμμετοχή τώρα!

Το μεγαλύτερο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ στη χώρα επιστρέφει για την 8η σεζόν του! Το «Πάνος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *