Home / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ / Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 8η αγωνιστική

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 8η αγωνιστική

Επιστροφή… στα γνωστά μετά την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο private league του fantasy challenge του Age of Basketball. Ο Join Me, βλέποντας ότι είχε αρχίσει να μειώνεται η διαφορά από τους διώκτες του, αποφάσισε να τους… πετάξει από τις πλάτες του. Και το έκανε με το καλύτερο σκορ της αγωνιστικής, ανεβάζοντας ταυτόχρονα και τη διαφορά του από όλους τους άλλους στο σύνολο.

Έτσι, το 8ο κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση για το δώρο έκπληξη στο τέλος της χρονιάς το κέρδισε ο Join Me, αφού η ομάδα του «Terpsithea Suns» έκανε 199.4, την καλύτερη επίδοση της 8ης αγωνιστικής στο private league.

Στο ranking μπορεί να μην είχαμε αλλαγή στην κορυφή, αλλά ο Join Me εκμεταλλεύτηκε τη μέτρια αγωνιστική των αντιπάλων του και η «Out Of My Way» που έφτασε του 1.216,1 πόντους είναι πια μπροστά με 116 πόντους, δηλαδή αύξησε τη διαφορά της από τις ομάδες που την ακολουθούν κατά 43 πόντους αυτή την αγωνιστική. Βέβαια, ο Join Me έχει και τις… επόμενες 6 ομάδες στην κατάταξη για μαξιλαράκι ασφαλείας για την πρωτιά! Στην 7η θέση βρίσκεται ο pol01 με την «Apaixtoi B.C.» που έχει 1.100,9 πόντους, ενώ ακολουθούν ο areneses, ο soulis, ο Highflyer-4, ο Keratsinio, o laker6 και ο omc ως την 15η θέση.

Στα ριμπάουντ μοιάζει ότι η μάχη παίζεται ανάμεσα σε δύο. Kong και annet είναι μαζί και αυτή την αγωνιστική, καθώς η «Kong-rebs2» και η «Two Door» έχουν από 421 ριμπάουντ και μοιράζονται την πρώτη θέση σε private league, αλλά και Ελλάδα. Στην 3η και 4η θέση βρίσκονται και πάλι ομάδες του Kong και της annet αντίστοιχα, ενώ πιο κάτω ακολουθούν ο Join Me (αλλά με την «Out Of My Way») και ο laker6 που βρίσκεται αυτή τη στιγμή 32 ριμπάουντ πίσω από την κορυφή, δηλαδή όχι πολύ μακριά. Μέχρι τη δεκάδα «ανακυκλώνονται» οι ίδιοι παίκτες, εκτός από δύο ομάδες του omc.

Στις ασίστ ο laker6 είναι ακόμα πρώτος με τις 216 τελικές πάσες που έχει η «Sheffield Expendables», αλλά η διαφορά του από την «Assist Me» του Join Me μειώθηκε κατά 2 στις 4 (212). Ο omc ακολουθεί με 209, ο Kong με 196, η danielle με 192 και μετά ακολουθούν areneses (6ος – 191), astuaussi (10ος – 179).

Πια βρισκόμαστε στην 8η αγωνιστική, δηλαδή ακριβώς στα μισά του πρωταθλήματος (που έχει 16 αγωνιστικές). Όλοι όσοι κυνηγούν τους πρώτους ελπίζουν στην 1η αγωνιστική του Top-16 που με τις 10 αλλαγές σίγουρα θα γίνει… ανακάτεμα. Πιο άμεσα: προσοχή αυτή την εβδομάδα, καθώς ο πρώτος αγώνας είναι τη Δευτέρα και τότε κλείνει και το παράθυρο για τις αλλαγές!

Κουπόνια συμμετοχής στην κλήρωση:
Αγωνιστική 1η:
Join Me
Αγωνιστική 2η: Join Me
Αγωνιστική 3η: danielle
Αγωνιστική 4η: Anthos_Cy
Αγωνιστική 5η: soulis
Αγωνιστική 6η: Join Me
Αγωνιστική 7η: Keratsinio
Αγωνιστική 8η: Join Me

About nikolask11

Check Also

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – Οι νικητές!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Age of Basketball στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας για το 2010-11. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *