Home / FANTASYΟΠΛΗΚΤΟΣ / Ο fantasyόπληκτος: Week 5

Ο fantasyόπληκτος: Week 5

Δημοσιεύτηκε στις 24 Νοεμβρίου 2009
Μετά από μία εβδομάδα αποχής, επιστρέφουμε και χρειαζόμαστε καλές επιλογές για να επανέλθουμε σε φουλ φόρμα.

Δεν ξέρω αν έχετε κοιτάξει προς Σερβία μεριά, αλλά ο Aleksandar Maric της Παρτιζάν, κάνει εκπληκτική σεζόν. Μόνο στο πρώτο ματς των διοργανώσεων που συμμετέχει έκανε μονοψήφιο ranking και ο μ.ό. του παντού κινείται λίγο κάτω από το 20. Με την αξία του στο 54.8, τον παίρνω με κλειστά μάτια.

Αν θελήσουμε μία επιλογή με σχετικό ρίσκο αλλά… υψηλή απόδοση, ο Milos Teodosic του Ολυμπιακού μπορεί να μας βγει σε καλό. Στην Πυλαία έγραψε 15 ranking στο πρωτάθλημα και 24 στο Κύπελλο (με 13 ασίστ!). Ελλείψει Μπέβερλι – Παπαλουκά και μπροστά στους συμπατριώτες του θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Δε θα έπαιρνα… τον Vladimir Micov της Λαμποράλ. Μη σας παρασύρει το 16 ranking του τελευταίου ματς στην Ευρωλίγκα ή το ότι ο μ.ό. του είναι πάνω από την αξία του, αφού το παιδί δεν αποδίδει. Μετά το 16, στην ACB έκανε -1 και 1 και έχει συνολικά μ.ό. ranking 0.55!

Άκουσα ότι… μετά που ξεκίνησε ο Berni δικαστική διαμάχη ζητώντας λεφτά από τη Μάλαγα, ο χρόνος συμμετοχής του έχει αυξηθεί κατά 100% (από περίπου 10’, τώρα παίζει πάνω από 20’ ανά αγώνα)!

About nikolask11

Check Also

Ο fantasyόπληκτος 2010-11 – Top 16: Week 6

Μία πολύ καλή εβδομάδα για τη στήλη ήταν η προηγούμενη αφού ο Νεστέροβιτς ήταν εξαιρετικός …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *