Home / FANTASYΟΠΛΗΚΤΟΣ / Ο fantasyόπληκτος 2010-11 – Top 16: Week 3

Ο fantasyόπληκτος 2010-11 – Top 16: Week 3

Καλή ήταν η εβδομάδα που πέρασε αφού ο Σαβάνοβιτς με 13 έκανε το καλύτερο ranking της Βαλένθια στην προηγούμενη αγωνιστική, ενώ ο Θόρντον έκανε ένα αξιοπρεπές 9,9. Απόλυτη δικαίωση με τη μη-επιλογή του Μάρκους Μπράουν που έμεινε στο -3, ενώ ο Ζήσης επιβεβαίωσε το μέσο όρο 12 που αναλύσαμε, γράφοντας ξανά ranking 12. Όσοι επέμειναν στον Μίροτιτς που προτάθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από τη στήλη σιγουρα τώρα θα αισθάνονται δικαιωμένοι.

Για την τρίτη αγωνιστική του Top-16 επιλέγω τον Doron Perkins της Μακάμπι. Κάνει φοβερά πληθωρικά ματς τον τελευταίο καιρό (άρα εγγύηση για ανεβασμένο ranking) και η τιμή του (56.0) δεν είναι απαγορευτική.

Σε τιμή ευκαιρίας και καλή φόρμα βρίσκεται ο Emir Preldzic της Φενέρ. Στα τελευταία 3 ματς στην Ευρωλίγκα έχει χρόνο συμμετοχής 23 λεπτά με ranking 15.46, ενώ στα πρώτα 9 έπαιζε 11 λεπτά και έκανε ranking 2.9!

Δε θα έπαιρνα… τον Marko Jaric της Σιένα. Είναι μεν ένας παίκτης που στο 65% των αγώνων του στην Ευρωλίγκα έχει κάνει διψήφιο ranking (έχοντας μάλιστα σε 14 από τους 55 αγώνες του πάνω από 20), αλλά μέχρι τώρα δεν έχει βρει ρόλο στη Σιένα, ακόμα και με την απουσία του ΜακΚάλεμπ.

Άκουσα ότι… ο ούτως ή άλλως πολύ καλός San Emeterio, έκανε το καλύτερο ranking της σεζόν του το Σάββατο εναντίον της Μάλαγα.

About nikolask11

Check Also

Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Απολογισμός

Τελείωσε η σεζόν για το fantasy της Ευρωλίγκας και έκλεισε μαζί της η δεύτερη χρονιά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *