Home / FANTASYΟΠΛΗΚΤΟΣ / Ο fantasyόπληκτος: Week 7

Ο fantasyόπληκτος: Week 7

Δημοσιεύτηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2009
Στα της προηγούμενης εβδομάδας, ο Σισκάουσκας ήταν μέτριος, αλλά όχι κακός, ενώ του Μπάρατς δεν του βγήκε το ματς. Όποιος μας διάβασε είναι σίγουρο ότι απέφυγε τις παγίδες με Ρέγιες και Χόκινς που έκαναν ranking 2 και -7 αντίστοιχα.

Δεν ξέρω αν κάποιοι έχουν κοιτάξει τα στατιστικά της Ρεάλ, εκεί όπου ο Novica Velickovic είναι πρώτος σε πόντους, ριμπάουντ και αξιολόγηση της ομάδας στην ACB και τρίτος σε πόντους, πρώτος σε ριμπάουντ, δεύτερος σε ranking στην Ευρωλίγκα. Γιατί να μην τον βάλουμε σε κάποια ομάδα μας λοιπόν;

Η πιο πρόσφατη μετεγγραφή της Βιλερμπάν, ο Rawle Marshall, το ξέραμε ότι ήταν καλός παίκτης. Μία εβδομάδα προσαρμογής ήθελε και το ranking του αμέσως ξεχώρισε: 27.5 στην Ευρώπη, 16.5 στη Γαλλία. Και παίζει και τουλάχιστον 30 λεπτά ανά αγώνα.

Δε θα έπαιρνα… τον Κώστα Τσαρτσαρή. Ο Κώστας κάνει χαμαλοδουλειά στον Παναθηναϊκό, αλλά το ranking του είναι χαμηλό: 1.5 στην Ευρωλίγκα και ακόμη χαμηλότερο στην Α1.

Άκουσα ότι… ο Jan Vesely της Παρτιζάν έχει κάνει 28 φάουλ στους 6 πρώτους αγώνες της ομάδας του! Έχει αποβληθεί μάλιστα στα 5 από τα 6 ευρωπαϊκά ματς, ενώ τους μισούς αγώνες της Αδριατικής τους τελείωσε με 4 ή 5 φάουλ.

7η αγωνιστική και μην ξεχνάτε ότι οι δύο «αιώνιοι» ζητούν μεγάλες νίκες. Αν τους πιστεύετε, δε θα ήταν κακή επιλογή κάποιος από τους καλούς τους παίκτες!

About nikolask11

Check Also

Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Απολογισμός

Τελείωσε η σεζόν για το fantasy της Ευρωλίγκας και έκλεισε μαζί της η δεύτερη χρονιά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *