Home / FANTASYΟΠΛΗΚΤΟΣ / Ο fantasyόπληκτος: Week 10

Ο fantasyόπληκτος: Week 10

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιανουαρίου 2010
Γιασικεβίτσιους και Καούν έκαναν αξιοπρεπείς εμφανίσεις για την αξία τους, όσοι με άκουσαν για τον Μπουρούση δικαιώθηκαν αφού ο Γιάννης έκανε μόλις 4, ενώ όσοι κοίταξαν προς την πλευρά του Γιάριτς δε θα έμειναν δυσαρεστημένοι.

Η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου κρύβει πολλές παγίδες. Η λογική λέει να εστιάσουμε στους παίκτες που βρίσκονται σε φόρμα, ομάδων που καίγονται για τη νίκη. Οι δύο παίκτες που σας προτείνω είναι σε καλή κατάσταση, θέλουν τη νίκη, η αξία τους είναι πολύ προσιτή και δεν τους έχω προτείνει ξανά.

Η Τσιμπόνα καίγεται για τη νίκη και +4 για να προκριθεί, οπότε επιλέγω τον Marko Tomas που αυτήν την εβδομάδα έγραψε 15 ranking με τη Ζαλγκίρις και 26 με την Παρτιζάν για την Αδριατική. Η Φενέρ κυνηγά τη νίκη-πρόκριση μες στην Τουρκία και ο Lynn Greer, που έχει βρει ρυθμό, θα την οδηγήσει. Είχε 18 πόντους στην Ιταλία.

Δε θα έπαιρνα… τους καλούς παίκτες από τις ομάδες που δεν κυνηγούν απολύτως τίποτα. Ολυμπιακός, Χίμκι, Ορλεάν, Ολίμπια και Όλντεμπουργκ κερδίσουν-χάσουν δεν αλλάζουν θέση, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε απρόβλεπτα ranking.

Άκουσα ότι… το ρόστερ της Μπαρτσελόνα σε ομαδικό επίπεδο και ο Σλάβκο Βράνιες από τότε που τραυματίστηκε ο Μάριτς, «τερματίζουν» το σύστημα αξιολόγησης!

Και μην ξεχνάτε ότι την επόμενη αγωνιστική θα έχετε απεριόριστες αλλαγές…

About nikolask11

Check Also

Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Απολογισμός

Τελείωσε η σεζόν για το fantasy της Ευρωλίγκας και έκλεισε μαζί της η δεύτερη χρονιά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *