Home / FANTASYΟΠΛΗΚΤΟΣ / Ο Fantasyόπληκτος: Top-16, Week 2

Ο Fantasyόπληκτος: Top-16, Week 2

Δημοσιεύτηκε 1 Φεβρουαρίου 2010
Όσοι διάβασαν τη στήλη την προηγούμενη εβδομάδα θα αισθάνονται δικαιωμένοι που επέλεξαν τον Λάνγκτον και… απέφυγαν τον Ντιν. Ο Πέκοβιτς έκανε καλούτσικο ranking, ενώ ο Ντίξον έδειξε ότι έχει πάρει εξαρχής σημαντικό ρόλο στη Μάλαγα.

Για αυτήν την εβδομάδα επιλέγω τον Mario Delas, νέο απόκτημα της Ζαλγκίρις. Ελλείψει του Ουάτσον, ο Κροάτης βρήκε αμέσως χώρο να ξεδιπλώσει το πολύπλευρο και πλούσιο ταλέντο του, και αυτό αποτυπώνεται και στη στατιστική. Προσφέρεται και σε πολύ χαμηλή αξία!

Ο Josh Childress του Ολυμπιακού είναι ανάμεσα στους πιο φορμαρισμένους παίκτες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Μπορεί να είναι ο 4ος ακριβότερος περιφερειακός, αλλά δεν είναι απλησίαστος, αφού απέχει αρκετές μονάδες από τους από πάνω και έχει άλλους 7 παίκτες σε απόσταση λιγότερο από 4,5 μονάδες. Συνεπώς, αξίζει και με το παραπάνω τον κόπο να τον βάλετε στην ομάδα σας.

Δε θα έπαιρνα… τον Pops Mensah-Bonsu της ΤΣΣΚΑ. Ακόμη δεν έχει βρει ρόλο και το ranking του είναι απρόβλεπτο και συνήθως χαμηλότερο. Θα βοηθήσει σιγά σιγά την ομάδα του.

Άκουσα ότι… ο Pau Ribas της Λαμποράλ έκανε την Κυριακή το καλύτερο ranking, με 27, της επαγγελματικής του καριέρας σε Ισπανία και Ευρώπη!

About nikolask11

Check Also

Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Απολογισμός

Τελείωσε η σεζόν για το fantasy της Ευρωλίγκας και έκλεισε μαζί της η δεύτερη χρονιά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *