Home / FANTASYΟΠΛΗΚΤΟΣ / Ο fantasyόπληκτος: Top-16, week 5

Ο fantasyόπληκτος: Top-16, week 5

Δημοσιεύτηκε 1 Μαρτίου 2010
Μία ακόμη σημαντική εβδομάδα για τη στήλη αφού προτείνοντας τους Άρτσιμπαλντ και Πελεκάνο πήρατε δύο παίκτες σε συμφέρουσα τιμή την εβδομάδα που έκαναν το καλύτερο ranking της σεζόν τους! Μας τα… χάλασε λίγο ο Λάκοβιτς που ήταν καλός στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Μάριτς έκανε αξιοπρεπές ματς στην επιστροφή του.

Για αυτήν την εβδομάδα επιλέγω τον Sergio Llull της Ρεάλ. Εκτός από την καλή του ψυχολογία μετά το σουτ νίκης στο τέλος του ματς με τη Σιένα, είναι γενικότερα σε καλή φόρμα, αφού στα 3 τελευταία του παιχνίδια σε Ευρωλίγκα και ACB έχει γράψει ranking 23, 15 και 17.

Στο top-16 έχει ξεχωρίσει και ο David Logan της Προκόμ, που με εξαίρεση το ματς με τη Μάλαγα, έχει κάνει ranking στα πλαίσια του 20. Το πρώτο ματς με τη Ζαλγκίρις του είχε βγει πολύ καλά με 20 πόντους και 8 ασίστ.

Δε θα έπαιρνα… τον Βασίλη Σπανούλη του Παναθηναϊκού. Κάνει χαμηλό ranking (4.5) στο top-16 και δεν είναι εύκολο να προβλέψει κανείς πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες της ελληνικής ομάδας σε ένα αδιάφορο ματς.

Άκουσα ότι… ο Jamont Gordon της Τσιμπόνα, μετά το 40 ranking της Τετάρτης, έκανε 33 το Σάββατο εναντίον του Ερυθρού Αστέρα.

About nikolask11

Check Also

Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Απολογισμός

Τελείωσε η σεζόν για το fantasy της Ευρωλίγκας και έκλεισε μαζί της η δεύτερη χρονιά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *