Home / FANTASYΟΠΛΗΚΤΟΣ / Ο fantasyόπληκτος 2010-11 – Top 16: Week 5

Ο fantasyόπληκτος 2010-11 – Top 16: Week 5

Ο Ελιάχου με ένα ακόμη καλό ματς (18.7) δικαίωσε την επιλογή του, ενώ ο Σαβάς παρά τους 10 πόντους και τα 6 ριμπάουντ έμεινε στο 8. Στο αντίποδα, ο Νάχμπαρ έμεινε δικαιολογημένα έξω από τις επιλογές μας και έγραψε μόλις 3 ranking.

 
Τελευταίο εντός έδρας ματς για την Ολίμπια φέτος στην Ευρωλίγκα και έχει την ευκαιρία για μία καλή νίκη με τη Ρόμα. Γι’ αυτό θα επιλέξω τον Giorgi Shermadini ο οποίος, συν τοις άλλοις, έχει τρία συνεχόμενα ματς πάνω από 20 ranking!

Θα επιλέξω ακόμη τον Rasho Nesterovic του Ολυμπιακού. Ο Ίβκοβιτς τον προφύλαξε το Σαββατοκύριακο, ο Μπουρούσης είναι εκτός, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ήταν καθοριστικός στην Ισπανία. Αν οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να έχουν τύχη στην Τουρκία, είναι ξεκάθαρο ότι ο Ντούντα από αυτόν περιμένει το κάτι παραπάνω.

Δε θα έπαιρνα… τον Mirza Begic της Ρεάλ. Μπορεί να ήταν πολύ δυνατός με τη Ζαλγκίρις στις αρχές, αλλά μετά τη μετεγγραφή του δεν έχει ρόλο στη Μαδρίτη.

Άκουσα ότι… στη νίκη της Παρτιζάν έναντι του Ερυθρού Αστέρα, ο Rasko Katic έκανε 19 ranking, φτάνοντας για πρώτη φορά φέτος για 3 συνεχόμενα ματς, σε Αδριατική και Ευρωλίγκα, σε διψήφιο ranking.

About nikolask11

Check Also

Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Απολογισμός

Τελείωσε η σεζόν για το fantasy της Ευρωλίγκας και έκλεισε μαζί της η δεύτερη χρονιά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *