Home / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ / Age of Basketball Champion, semi finals

Age of Basketball Champion, semi finals

Δημοσιεύτηκε στις 6 Μαρτίου 2010
Έφτασε πια η πολυπόθητη στιγμή που όλοι περίμεναν με αγωνία από το ξεκίνημα της σεζόν! Ο τελικός του Age of Basketball Champion! Στον μονό τελικό που σηματοδοτεί το τέλος του διαγωνισμού μας, αλλά και το τέλος του Euroleague fantasy για φέτος, θα αναμετρηθούν οι Omerta, που ήταν η καλύτερη ομάδα της αγωνιστικής και επικράτησε της Guru nba_post team, και οι Defender, που εκμεταλλεύτηκαν το χαμηλό σκορ της danielle 32161 για να προκριθούν.

Ο τελικός θα είναι ένα σκληρό ματς που πιθανώς να κριθεί στο σουτ, ανάμεσα σε μία ομάδα που έχει βγάλει αήττητη όλη τη σεζόν του AoB Champion αλλά δεν έχει κανένα περιθώριο να χαλαρώσει, και μία που έχει βρει τον τρόπο να κερδίσει όλα τα κρίσιμα ματς. Θυμίζουμε ότι θα διεξαχθεί κανονικά και ο μικρός τελικός για να μην υπάρχει κανένα θέμα παρεξήγησης εφόσον κάποιος βρίσκεται στις θέσεις των δώρων σε δύο κατηγορίες.

Διευκρίνιση για τα δώρα: Επειδή μπορεί στο τέλος της χρονιάς να υπάρξουν συμμετέχοντες που κερδίζουν δύο δώρα, θυμίζουμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα σε ένα δώρο. Πάντα προκρίνεται το καλύτερο (δηλαδή φέτος το μπλουζάκι έναντι του wallpaper), ενώ όταν ο ίδιος συμμετέχων κερδίζει δύο ίδια δώρα, το ένα από τα δύο θα δίνεται στον επόμενο της κατάταξης. Αυτό δεν θα γίνει τυχαία, αλλά με την εξής σειρά προτεραιότητας: private league, AoB Champion, Ασίστ, Ριμπάουντ. Δηλαδή, αν κάποιος κερδίσει το private league και τις ασίστ, θα κρατήσει αναγκαστικά το δώρο στο private league και ο δεύτερος στις ασίστ θα πάρει το δώρο του πρώτου.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών ήταν τα εξής:

Omerta (omerta) – Guru nba_post team (Sherlocked) 176.4 – 147.1

Defender (Highflyer-4) – Danielle 32161 (Danielle) 125.5 – 108.4

Οι τελικοί που ακολουθούν:

Μικρός Τελικός: Danielle 32161 (Danielle) – Guru nba_post team (Sherlocked)

Μεγάλος Τελικός του AoB Champion: Defender (Highflyer-4) – Omerta (omerta)


PRIVATE LEAGUE


Στο Private League, μία στροφή πριν το τέλος, η διαφορά ανάμεσα στους πρώτους, Starfish Troopers, του laker6, που έχουν 2337.2, και στους δεύτερους, kypriadites champ, του keratsinio, έμεινε στα ίδια περίπου επίπεδα, οπότε ο laker6 αγγίζει πλέον τον τίτλο και θα χρειαστεί μία απλώς αξιοπρεπή εμφάνιση στον τελευταίο αγώνα για να τον πάρει. Ο keratsinio, όμως, θα πρέπει να κοιτάξει τόσο προς την κορυφή, όσο και προς τα κάτω, αφού υπάρχει μία σειρά από ομάδες έτοιμες να τον απειλήσουν για τη δεύτερη θέση!

Στα ριμπάουντ, οι chelmos snowmen του pollodiablo παρέμειναν πρώτοι με 778, αλλά πια οι DublRKong του Kong είναι σε προσιτή απόσταση, μόλις 6 ριμπάουντ, και νιώθουν έτοιμοι να ολοκληρώσουν μία ανεπανάληπτη ανατροπή αφού έχουν καλύψει διαφορά 38 ριμπάουντ σε 4 εβδομάδες! Αυτήν την αγωνιστική η διαφορά μειώθηκε κατά 12 ριμπάουντ και πλέον έστω και μία λανθασμένη επιλογή και για τις δύο ομάδες θα μετρήσει!

Την ώρα που η Danielle έχανε στον ημιτελικό του AoB Champion, έκανε με την Hansel ένα φοβερό ματς στις ασίστ που τη βοήθησε να φτάσει τις 455 και να εξασφαλίσει ουσιαστικά τη νίκη, μία αγωνιστική πριν το φινάλε, ανοίγοντας κατά 10 ασίστ τη διαφορά, στο +16 από τους δεύτερους Tuvalu Sponges του laker6 που ψάχνει πια κάτι τεράστιο.

About nikolask11

Check Also

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – Οι νικητές!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Age of Basketball στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας για το 2010-11. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *