Home / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ / Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 9η αγωνιστική

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 9η αγωνιστική

Μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου φτάσαμε στο private league του fantasy challenge της Ευρωλίγκας στο διαγωνισμό του Age of Basketball. Ο Join Me συνεχίζει την τρελή κούρσα του μένοντας πρώτος, αλλά και κερδίζοντας την 9η αγωνιστική, κάνοντας το καλύτερο σκορ απ’ όλους τους παίκτες του διαγωνισμού.

 
Έτσι, το 9ο κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση για το δώρο έκπληξη στο τέλος της χρονιάς το κέρδισε ο Join Me (5ο που κερδίζει συνολικά), αφού η ομάδα του «Out Of My Way» πήρε 191.4 πόντους, πηγαίνοντας καλύτερα από κάθε άλλον παίκτη.

Στο ranking ο Join Me παραμένει 1ος με την «Out Of My Way» να έχει 1.407,5 πόντους ως τώρα. Δικές του είναι και οι επόμενες 6 ομάδες, ως την 7η θέση, ενώ στην 8η βρίσκεται ο pol01, αλλά 145 πόντους πίσω από την κορυφή. Ο soulis είναι 9ος, η annet 10η, ο areneses 11ος, ο Highflyer-4 είναι στη 12η θέση και ο laker6 στη 13η 191 πόντους πίσω από την κορυφή.

Στα ριμπάουντ ο Kong ανέβηκε ξανά στην 1η θέση ξεφεύγοντας 4 ριμπάουντ από την annet, με τους «Kong-rebs2» να έχουν 463 ριμπάουντ και την «Two Door» 459. Οι δυο τους οδηγούν την κούρσα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στην 3η και 4η θέση είναι πάλι ομάδες των δύο, ενώ 5ος είναι ο Join Me με την «Ano Glyfada BC». Στην 6η θέση ακολουθεί ο omc, 7ος είναι ο laker6 με αυτούς τους 4 παίκτες να καλύπτουν όλες τις θέσεις ως και την 16η.

Στις ασίστ, ο laker6 με τη «Sheffield Expendables» παρέμεινε 1ος με 261 ασίστ, αυξάνοντας κατά 2 ασίστ στις 6 τη διαφορά του από τον Join Me και την «Assist Me». Ακριβώς πιο κάτω στις 248 ακολουθεί ο omc, ενώ ο areneses, ο Kong και η περσινή νικήτρια danielle είναι σε απόσταση λογική από την κορυφή.

Κουπόνια συμμετοχής στην κλήρωση:
Αγωνιστική 1η:
Join Me
Αγωνιστική 2η: Join Me
Αγωνιστική 3η: danielle
Αγωνιστική 4η: Anthos_Cy
Αγωνιστική 5η: soulis
Αγωνιστική 6η: Join Me
Αγωνιστική 7η: Keratsinio
Αγωνιστική 8η: Join Me
Αγωνιστική 9η: Join Me

About nikolask11

Check Also

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – Οι νικητές!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Age of Basketball στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας για το 2010-11. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *