Home / ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010 / Κόπηκαν ακόμη τέσσερις στις Η.Π.Α.

Κόπηκαν ακόμη τέσσερις στις Η.Π.Α.

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουλίου 2010

Ο Μάικ Σιζέφκσι αποφάσισε για τους 15 με τους οποίους θα συνεχίσει την προετοιμασία για το Μουντομπάσκετ, ανακοινώνοντας μαζί με τον Τζερι Κολάντζελο τους 4 που κόπηκαν από την προεπιλογή. Ταϊρίκ Έβανς, Ο. Τζ. Μάγιο, Τζαβάλ ΜακΓκι και Τζέραλντ Ουάλας. Μεγαλύτερες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το κόψιμο του Μάγιο, ενώ ο Έβανς θεωρείται λογικό που κόπηκε. Ο Ουάλας φαίνεται μάλλον ότι ήταν προαποφασισμένο ότι θα κοπεί, καθώς στο φιλικό δεν πήρε ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής, ενώ ο ΜακΓκι θεωρείται κατώτερου επιπέδου για να μείνει. Πάντως, πολλοί λένε ότι ο ΜακΓκι έπρεπε να παραμείνει, καθώς είναι ο μόνος υγιής καθαρός σέντερ μετά τον Τσάντλερ στην προεπιλογή, αφού ο Λόπεζ μοιάζει εκτός φόρμας και με κακή φυσική κατάσταση.

Ήδη ο Κολάντζελο έχει προεξοφλήσει ότι το πιο πιθανό είναι ο Λόπεζ να μην φτάσει στην τελική δωδεκάδα: «Δεν έχει πάει καθόλου καλά ως τώρα. Είναι και ο ίδιος απογοητευμένος με την παρουσία του. Έχει άλλη μια ευκαιρία, γιατί θέλει πολύ να παίξει. Και όταν κάποιος έχει τέτοια διάθεση, πρέπει να του πετάς λίγο σκοινί για να πιαστεί. Όμως θα πρέπει να δείξει πάρα πολλά στη συνέχεια για να τον σκεφτούμε καν».

Ο Μάικ Σιζέφσκι ξέρει ότι οι Η.Π.Α. δεν έχουν ιδιαίτερους ψηλούς και ήδη προσπαθεί να βρει λύσεις: «Δεν έχουμε ψηλούς, εννοώ δεν έχουμε πολλούς. Έχουμε πολλούς περιφερειακούς και… δεν πρόκειται να πάρουμε ψηλό με μετεγγραφή ή να βρούμε στο δρόμο. Αυτοί είναι οι παίκτες μας, νιώθουμε καλά με αυτούς. Ίσως παίξουμε τον Ντουράντ και τον Γκέι για πολλή ώρα στο ‘4’. Δεν είναι κακό. Και τα άλλα χρόνια παίζαμε τον ΛεΜπρον και τον Καρμέλο στο ‘4’ και τον Μπος στο σέντερ. Πρέπει να παίξουμε καλή περιφερειακή άμυνα, ώστε να μην πονέσουμε από πόντους στη ρακέτα».

Οι 15 που συνεχίζουν την προετοιμασία με την εθνική είναι οι εξής:

Γκέι, Ρούντι
Γκόρντον, Έρικ
Γκρέιντζερ, Ντάνι
Γκριν, Τζεφ
Κάρι, Στίβεν
Ιγκουοντάλα, Αντρέ
Λοβ, Κέβιν
Λόπεζ, Μπρουκ
Μπίλαπς, Τσόνσι
Ντουράντ, Κέβιν
Όντομ, Λαμάρ
Ουέστμπρουκ, Ράσελ
Ρόντο, Ρέιτζον
Ρόουζ, Ντέρικ
Τσάντλερ, Τάισον

Πρόκειται για τους

About nikolask11

Check Also

Οι καλύτερες φάσεις του Μουντομπάσκετ!

Το Age of Basketball αποχαιρετά το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με δύο βίντεο. Οι συντελεστές του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *