Home / ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010 / Αλμπισί ο «αντικαταστάτης»

Αλμπισί ο «αντικαταστάτης»

Δημοσιεύτηκε στις 10 Αυγούστου 2010

Ο Βενσάν Κολέ επιβεβαίωσε τις φήμες ότι ο Άντριου Αλμπισί θα αντικαταστήσει τον τραυματία Ροντρίγκ Μπουμπουά στο ρόστερ των Γάλλων, ενόψει του Μουντομπάσκετ.

Ο Μπουμπουά έσπασε το πόδι του στην προπόνηση της Παρασκευής. Ο Αλμπισί ήταν ένας από τους αστέρες της U20 εθνικής της Γαλλίας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Κροατίας πριν από ένα μήνα. Ο 20χρονος Αλμπισί είχε αναδειχτεί MVP της διοργάνωσης και ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας με 12.3 πόντους, 5.9 ασίστ και 3.1 κλεψίματα μέσο όρο. Σε ασίστ και κλεψίματα ήταν 1ος σε όλη τη διοργάνωση.

«Κάλεσα τον Άντριου Αλμπισί να αντικαταστήσει τον Ροντρίγκ. Παρότι ο Νάντο Ντε Κολό και ο Γιανίκ Μποκολό συνδυάζονται καλά, είναι σημαντικό να προστατεύσουμε την ομάδα απέναντι σε άλλα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στο Μουντομπάσκετ. Ελπίζουμε ο Άντριου να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Τον επέλεξα γιατί μόλις κέρδισε ένα Ευρωμπάσκετ με τους U20 και ήταν ο MVP της διοργάνωσης», είπε ο Κολέ.

Ο Αλμπισί αναμένεται να πετάξει με την ομάδα στον Καναδά την Τρίτη για φιλικά παιχνίδι στο Τορόντο, πριν οι Γάλλοι αντιμετωπίσουν τις Η.Π.Α. στη Νέα Υόρκη.

About nikolask11

Check Also

Οι καλύτερες φάσεις του Μουντομπάσκετ!

Το Age of Basketball αποχαιρετά το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με δύο βίντεο. Οι συντελεστές του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *