Home / ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010 / Με… Μιλανέσιο η Αργεντινή!

Με… Μιλανέσιο η Αργεντινή!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγούστου 2010

Ο Μαρσέλο Μιλανέσιο θα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της Αργεντινής στο Μουντομπάσκετ, αφού δέχτηκε την πρόσκληση του προπονητή Σέρχιο Ερνάντεζ να ενσωματωθεί στην ομάδα ως σύμβουλος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, εξεπλάγην όταν μου ζήτησαν να μπω στην ομάδα. Ο Σέρχιο με κάλεσε να ενσωματωθώ στο τεχνικό τιμ ως σύμβουλος και μου άρεσε η ιδέα. Ήμουν μακριά από την εθνική για πολύ καιρό και αυτό μου αναγεννά το πάθος για το άθλημα που μου έχει προσφέρει πάρα πολλά. Το να είμαι μέλος αυτής της ομάδας με γεμίζει με χαρά», είπε ο Μιλανέσιο, που στο Μουντομπάσκετ του 1994 ήταν 1ος πασέρ της διοργάνωσης.

«Τον προσθέσαμε ως σύμβουλο στο τεχνικό επιτελείο. Δεν θα είναι στο τιμ ως προπονητής, μόνο ως πρώην παίκτης της εθνικής ομάδας. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την εμπειρία του ως διεθνούς παίκτη και τον τρόπο που βλέπει το παιχνίδι. Είναι επίσης ένα εργαλείο για τους παίκτες, σε περίπτωση που θέλουν προσωπικές συμβουλές για το παιχνίδι τους», είπε ο Σέρχιο Ερνάντεζ.

Ο Μιλανέσιο, 7 φορές πρωταθλητής Αργεντινής με την Ατένας ντε Κόρντομπα ως παίκτης, είχε αγωνιστεί σε 4 Μουντομπάσκετ (1986, 1990, 1994 και 1998) και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996.

About nikolask11

Check Also

Οι καλύτερες φάσεις του Μουντομπάσκετ!

Το Age of Basketball αποχαιρετά το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με δύο βίντεο. Οι συντελεστές του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *