Home / ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010 / ΙΣΠΑΝΙΑ – Το τελικό ρόστερ, κόπηκε ο Σουάρεθ

ΙΣΠΑΝΙΑ – Το τελικό ρόστερ, κόπηκε ο Σουάρεθ

Δημοσιεύτηκε στις 12 Αύγούστου 2010

Ο Κάρλος Σουάρεθ ήταν ο τελευταίος παίκτης που κόπηκε από το ρόστερ των Ισπανών ενόψει του Μουντομπάσκετ. Ο Σουάρεθ έφτασε μια ανάσα πριν το τέλος, αλλά ο Σέρτζιο Σκαριόλο προτίμησε τον Σαν Εμετέριο στη δωδεκάδα.

«Λέμε αντίο στον Κάρλος Σουάρεθ με τη γνώμη ότι αν αποκτήσει λίγη περισσότερη εμπειρία και ωριμότητα μπορεί να είναι ένας παίκτης κλειδί για την εθνική τα επόμενα χρόνια. Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από πέρσι λόγω της σκληρής δουλειάς του. Ξέρει τι πρέπει ακόμα να κάνει. Η απόφασή μου δεν ήταν εύκολη, καθώς όλοι οι παίκτες έχουν την ποιότητα, προσωπικότητα και αφοσίωση που απαιτείται για να γίνουν μέλος της δωδεκάδας. Όμως, μπορούμε να πάρουμε μόνο 12 και αυτή ήταν η απόφασή μας», είπε ο Σκαριόλο.

«Σίγουρα η εμπειρία των τελευταίων εβδομάδων ήταν θετική. Το να παίζει μαζί με τους καλύτερους είναι προνόμιο και σίγουρα με βοήθησε πολύ. Την επόμενη χρονιά θα συνεχίσω να δουλεύω ώστε να φτάσω το υψηλότερο επίπεδο και να μπορέσω να φτάσω στο τέλος. Θέλω να κάνω τέτοιες αποφάσεις ακόμη πιο δύσκολες για τον Σέρτζιο. Εύχομαι στην ομάδα μου και τον Σαν Εμετέριο τα καλύτερα», είπε ο Σουάρεθ μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Η ΔΩΔΕΚΑΔΑ

Οπότε, η Ισπανία και ο Σέρτζιο Σκαριόλο κατέληξαν στη δωδεκάδα για το Μουντομπάσκετ. Αναλυτικά οι 12 που θα δώσουν το «παρών» στην Τουρκία:

 

About nikolask11

Check Also

Οι καλύτερες φάσεις του Μουντομπάσκετ!

Το Age of Basketball αποχαιρετά το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με δύο βίντεο. Οι συντελεστές του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *