Home / ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010 / ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010 – ΟΜΙΛΟΣ Β

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010 – ΟΜΙΛΟΣ Β

Ξεκινάμε σήμερα την ανάλυση των ομάδων του Μουντομπάσκετ με δύο ομίλους, ενώ αύριο θα μιλήσουμε για τους άλλους δύο. Η σειρά είναι λίγο ανάποδη, καθώς δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για Ελλάδα και Σερβία πριν την απόφαση της FIBA, που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες σε ολόκληρο το Μουντομπάσκετ. Οπότε σήμερα θα ασχοληθούμε με τον Β και τον Δ όμιλο και αύριο με τον Α και τον Γ.

ΟΜΙΛΟΣ Β

Η.Π.Α.
Ο ηγέτης:
Άπαντες έχρισαν τον Κέβιν Ντουράντ. Ο νεαρός Αμερικανός αστέρας, πρώτος σκόρερ του NBA τη σεζόν που τελείωσε είναι ακόμα άγουρος ως παίκτης, αλλά ξεχειλίζει από ταλέντο. Τα μέσα έχουν στοιχηθεί πίσω του και ο Σιζέφσκι ξέρει ότι στο πρόσωπό του βρήκε τον ηγέτη του μέλλοντος για τις Η.Π.Α.. Όμως, στο Μουντομπάσκετ ηγέτης θα είναι ο Τσόνσι Μπίλαπς. Έμπειρος, έξυπνος, ώριμος, παιχταράς, τα έχει όλα. Αν βάλετε και τη θέση του στο τιμόνι της ομάδας, τότε είναι ο φύσει και θέσει ηγέτης της για το 2010.
Το κλειδί: Πολλοί «βράζουν στο ίδιο καζάνι» αλλά θα ξεχωρίσω τον Ντέρικ Ρόουζ. Μετά τη φυγή του Ρόντο, πέφτει έξτρα βάρος στον Ρόουζ, που θα πρέπει να ωριμάσει απότομα και να δείξει μεγάλο μέρος από το πλούσιο ταλέντο του. Το ασόδυο ενδέχεται να είναι πρόβλημα για τις Η.Π.Α. όταν ο Μπίλαπς δεν είναι στο παρκέ (από πλευράς λογικής, ωριμότητας και οργάνωσης) και ο Ρόουζ θα έχει μεγάλο ρόλο αν δεν συμβεί αυτό.
Το ερωτηματικό: Ξεκάθαρα ο Τάισον Τσάντλερ. Μοναδικός σέντερ στο ρόστερ, θα βρει μπροστά του βουνό στη διοργάνωση. Κι εντάξει, στα φιλικά κανείς δεν θέλει να εξαντλεί τους αστέρες του. Όμως, όταν αρχίσουν οι αγώνες, όλοι (μα όλοι) οι αντίπαλοι προπονητές θα χτυπήσουν τις Η.Π.Α. στο σέντερ. Τις βραδιές που θα βρει απέναντί του τους κορυφαίους ο Τσάντλερ θα υποφέρει. Θα αντέξει; Θα έχει επαρκή βοήθεια από τους υπόλοιπους;
Οι υπόλοιποι: Νεανική ομάδα με ταλέντο και διάθεση. Όλοι θέλουν να αποδείξουν ότι δικαιολογημένα βρέθηκαν στη δωδεκάδα. Κάρι, Γκρέιντζερ, Όντομ, Γκέι, Ιγκουοντάλα θα πρέπει να προσφέρουν πάρα πολλά για να έχουν επιτυχημένο τουρνουά οι Η.Π.Α..
Με μια πρόταση: 16 χρόνια είναι αυτά, αλλά η φετινή ομάδα ξεκινά ως ίση ανάμεσα σε ίσους και μπορεί να τα κάνει… 20.
Θέλει… το χρυσό, εννοείται. Οτιδήποτε άλλο θα θεωρηθεί αποτυχία από όλο τον πλανήτη πλην του Σιζέφσκι, μερικών Αμερικανών δημοσιογράφων και των πιο ώριμων, που βλέπουν ότι η ομάδα αυτή δεν μοιάζει έτοιμη. Τουλάχιστον όχι ακόμα.
Πρέπει… να υπερβάλλει εαυτόν. Η διοργάνωση δεν θα είναι εύκολη για τους Αμερικάνους, παρότι οι απουσίες των αστέρων των υπολοίπων ομάδων τους ανοίγουν το δρόμο. Γιατί, αν Ισπανοί, Αργεντινοί και Λιθουανοί ήταν πλήρεις (μαζί με Έλληνες και Σέρβους) τότε η… εικοσαετία θα ήταν πολύ κοντά.
Μπορεί… να πάρει το χρυσό. Αλλά δεν θα είναι εύκολο. Καθόλου εύκολο. Θα ματώσει για κάθε νίκη, εκτός από εκείνες με τις δευτερότριτες που θα χάνουν απ’ το τζάμπολ (για να μην ξεχνάμε τις παραδόσεις…).
Φοβάται… έναν τραυματισμό στους ψηλούς κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Ιδίως αν πρόκειται για τον Τσάντλερ.
Θα… τρέχει, θα πιέζει, θα κλέβει, θα μαρκάρει, θα κάνει όλα όσα ένας νεαρός, διψασμένος παίκτης κάνει στο παρκέ.
Δεν θα… είναι ώριμη στα κρίσιμα, δεν θα μένει ψύχραιμη όταν όλα πάνε στραβά, δεν θα κάνει περίπατο.
Πού στέκεται; Ψηλά, ανάμεσα στα φαβορί, αλλά όχι πιο πάνω από τα υπόλοιπα.
Πού πάει; Κωνσταντινούπολη σίγουρα (αυτό έλειπε). Τώρα πόσα νοκ άουτ θα κερδίσει είναι άλλο θέμα. Αν βγει πρώτη στον όμιλο θα έχει περισσότερες πιθανότητες για τετράδα, που προσωπικά τη θεωρώ επιτυχία για το ρόστερ αυτό. Αλλιώς, δυσκολεύουν τα πράγματα.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ
Ο ηγέτης: Γκόραν Ντράγκιτς. Ώριμος, σκληρός, γρήγορος με ταλέντο που ξεχειλίζει. Μειονέκτημα ότι δυσκολεύεται να ανατρέψει την κατάσταση όταν του πάνε όλα στραβά. Στην καλή του βραδιά μπορεί να κερδίσει ένα ματς μόνος του. Στα φιλικά έχει κάνει ορισμένους εξωφρενικούς αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού triple-double από παίκτη ομάδων του Μουντομπάσκετ στους αγώνες προετοιμασίας. Στα 24 του, θα είναι αυτή η δική του διοργάνωση ή κάτι θα πάει στραβά;
Το κλειδί: Γιάκα Λάκοβιτς. Ο πλέι μέικερ της Σλοβενίας, ο άνθρωπος που άθελά του… έδιωξε τον Μπένο Ούντριχ από την προεπιλογή. Όταν ο προπονητής της ομάδας λέει «ο Γιάκα θα ξεκινάει, εσύ θα είσαι η αλλαγή του» στον Ούντριχ, ποιοι είμαστε εμείς να αμφισβητήσουμε το ρόλο του; Αν ο Λάκοβιτς κάνει μεγάλο τουρνουά, όπως συνηθίζει με την εθνική, τότε οι Σλοβένοι μπορούν να φτάσουν μακριά.
Το ερωτηματικό: Ο Μπόστιαν Νάχμπαρ θα μπορούσε κάλλιστα να μπει και στις δύο παραπάνω κατηγορίες. Μπορεί να είναι ο 1ος σκόρερ της Σλοβενίας στο τουρνουά, μπορεί να είναι και ο άνθρωπος κλειδί. Λέξη… «κλειδί» στην ανάλυση είναι το «μπορεί». Με αυτοκαταστροφικό χαρακτήρα, ο Νάχμπαρ θα πρέπει να μείνει ήρεμος σε όλη τη διοργάνωση για να μην κάνει κακό στην ομάδα του. Ακόμη και στις ήττες, ακόμη και στις βραδιές που δεν θα μπαίνει τίποτα, ή που δεν θα του σφυρίζουν τίποτα. Και αυτό είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό αν μπορεί να το καταφέρει.
Οι υπόλοιποι: Δυνατό ρόστερ, έμπειρο, με καλή φροντλάιν, με δυνατά κορμιά που κανείς δεν θα ξεπεράσει εύκολα (Βίντμαρ, Σλόκαρ, Μπρέζετς, Ρίζβιτς, Ζούπαν). Ο Σάνι Μπετσίροβιτς θα είναι απελευθερωμένος με την παρουσία των Λάκοβιτς, Ντράγκιτς, Νάχμπαρ και θα σκοράρει πιο εύκολα. Σάμο Ούντριχ για ειδικούς ρόλους, Κλόμπουτσαρ για ποιοτικές ανάσες και Γιαγκόντνικ για την… τρέλα της μέσης ηλικίας.
Με μια πρόταση: Παρότι έχει απουσίες μπορεί να φτάσει ψηλά, αλλά μένει να δούμε πώς θα αντιδράσει στην επόμενη διοργάνωση μετά την πρώτη παρουσία της σε τετράδα στην ιστορία της.
Θέλει… τετράδα. Δεν το πολυλέει, ξέρει ότι δεν είναι φαβορί, αλλά κανείς δεν θα την κερδίσει εύκολα. Έχει πλήρες ρόστερ και είναι δικαιολογημένα αισιόδοξη.
Πρέπει… να αποβάλλει τις παιδικές ασθένειες των προηγούμενων διοργανώσεων. Τα απίστευτα μπλακ-άουτ, τα παιδιαρίσματα, την απογοήτευση που την έκανε να παρατάει αγώνες.
Μπορεί… να κάνει την έκπληξη σε ένα ιδιαίτερα ισορροπημένο τουρνουά. Οι απουσίες των φαβορί την έχουν φέρει πολύ κοντά. Από κάτω, αλλά κοντά.
Φοβάται… την πρώτη ήττα στον όμιλο. Τα αποδυτήρια μετά και την αντίδραση των… κακομαθημένων από τους παίκτες της.
Θα… είναι αξιόμαχη, δύσκολη, δυνατή. Θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα στα νοκ άουτ. Δεν είναι αδύνατο να πάρει δύο συνεχόμενα για να βρεθεί στην τετράδα.
Δεν θα… είναι το φαβορί στο δεύτερο νοκ άουτ παιχνίδι, αν φτάσει εκεί.
Πού στέκεται; στη βουνοπλαγιά, λίγο πιο κάτω από τα φαβορί.
Πού πάει; προς τα πάνω μέχρι να βρει τοίχο. Αλλά θα πρέπει να είναι πολύ πειστικός τοίχος για να τη σταματήσει. Αλλιώς θα… σπρώξει.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Ο ηγέτης: Τιάγκο Σπλίτερ. Ο σέντερ των Σαν Αντόνιο Σπερς, πλέον, θα κουβαλάει στις πλάτες του όλη τη χώρα στο Μουντομπάσκετ. Ιδίως μετά τον τραυματισμό του Νενέ, εκείνος θα πρέπει να κάνει δυο φορές της διαφορά για να καλύψει το κενό.
Το κλειδί: Μαρσέλο Χουέρτας. Η μετεγγραφή στην Κάχα Λαμποράλ μπορεί να αποδειχτεί… χρυσάφι για την εθνική. Ο Χουέρτας είχε έναν χρόνο που μάθαινε πώς θέλει την μπάλα στην επίθεση ο Σπλίτερ. Οι δυο τους συνδυάζονται τέλεια και ο πλέι μέικερ της Βραζιλίας είναι σίγουρα το κλειδί της ομάδας.
Το ερωτηματικό: Ζοάο Πάολο Μπατίστα. Όχι, δεν μου έκανε κάτι ο Μπατίστα, ούτε θα τον θεωρούσα υπό άλλες συνθήκες το ερωτηματικό της ομάδας. Όμως, όταν 5 μέρες πριν το τουρνουά αντικαθιστάς τον Νενέ, τότε αυτομάτως, έστω και άθελά σου, αναβαθμίζεσαι. Θα μπορέσει ο Μπατίστα έστω και στο ελάχιστο να καλύψει το κενό του Νενέ ή θα κάνει… υπερωρίες ο Σπλίτερ;
Οι υπόλοιποι: Συμπαθητική ομάδα, με τον Βαρεζάο να έχει αναβαθμισμένο ρόλο και να είναι το δεύτερο βιολί πίσω από τον Σπλίτερ. Ο Μπαρμπόσα έχει τα κλειδιά της περιφέρειας, ενώ Νεζίνιο, Μπέκερ, Τζοβανόνι, Μασάδο και Γκαρσία συνθέτουν μια καλή υποστηρικτική δύναμη στην πρώτη γραμμή της ομάδας.
Με μια πρόταση: Έκανε όνειρα για μετάλλιο, έκανε όνειρα για χρυσό, αλλά στα φιλικά δεν έπεισε και ο Νενέ είναι τεράστιο πλήγμα για τη δυναμική της.
Θέλει… να προχωρήσει πέρα από την οκτάδα.
Πρέπει… να ανέβουν επίπεδο οι ρολίστες της για να καταφέρει να ξεπεράσει τον εαυτό της.
Μπορεί… υπό συνθήκες να παλέψει για την τετράδα (ως αουτσάιντερ) σε νοκ άουτ των προημιτελικών. Αλλά θα πρέπει πρώτα να έχει κερδίσει Σλοβενία και Κροατία στον όμιλο.
Φοβάται… ότι πέραν του Σπλίτερ οι υπόλοιποι θα εμφανιστούν χλιαρό προς κρύο.
Θα… στηριχτεί επιθετικά στην τετράδα Σπλίτερ, Βαρεζάο, Μπαρμπόσα, Χουέρτας.
Δεν θα… τρομάξει κανέναν, όπως και δεν τρόμαξε κανέναν με την παρουσία της στα φιλικά, όπου ηττήθηκε από κάθε ομάδα άνω του μετρίου.  
Πού στέκεται; Σαφώς κάτω από τα φαβορί, σε διαδικασία απόδειξης της αξίας της. Οι οιωνοί δεν είναι καλοί, πάντως, ιδίως μετά τον τραυματισμό του Νενέ.
Πού πάει; Αν φτάσει οκτάδα είναι επιτυχημένη. Αν πάει πιο μακριά έχει κάνει την (μεγάλη) έκπληξη.

ΚΡΟΑΤΙΑ
Ο ηγέτης: Ρόκο Λένι Ούκιτς. Σε μια ομάδα που προσπαθεί να είναι ομάδα χωρίς να παίζουν οι 11 για έναν, ο Ούκιτς μάλλον ξεχωρίζει. Σε όλα τα φιλικά ήταν σταθερά ανάμεσα στους 2-3 καλύτερους κάθε αγώνα και δείχνει ώριμος και ότι μπορεί να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Τώρα, το πού θα την οδηγήσει, άλλο θέμα.
Το κλειδί: Μάρκο Τόμας. Μετά από μια εκπληκτική χρονιά στην Τσιμπόνα, ο Τόμας μετακόμισε σε άλλες πολιτείες και συνεχίζει με την ίδια φόρα και το καλοκαίρι. Καλύτερος από ποτέ, γρήγορος, δυνατός και με καλό σουτ, ανεβάζει επίπεδο την περιφέρεια της Κροατίας.
Το ερωτηματικό: Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς είναι το πολυβόλο της Κροατίας. Παίκτης που μπορεί να έχει σε 5 αγώνες 100 πόντους και να έχει βάλει τους… 99 με τρίποντα. Αν ήταν στο χέρι του δεν θα περνούσε μέσα από τη γραμμή του τριπόντου στις επιθέσεις της ομάδας του. Όμως, μπορεί να αποδείξει στο ανώτερο επίπεδο ότι είναι σταθερός σουτέρ ανεξαρτήτως συνθηκών αγώνα;
Οι υπόλοιποι: Μέτριο ρόστερ για την Κροατία που αναζητά τη χαμένη αίγλη του παρελθόντος. Ο Γιόσιπ Βράνκοβιτς έστειλε σπίτια τους τους περισσότερους βετεράνους και προσπάθησε να ανανεώσει την ομάδα. Τα πρώτα δείγματα μοιάζουν καλά, αλλά όχι θεαματικά. Λόντσαρ, Μπάνιτς, Άντριτς, Κους, Πόποβιτς και Τόμιτς, είναι σημαντικές δυνάμεις σε ένα σίγουρα ποιοτικό ρόστερ, που είναι ιδιαίτερα διψασμένο και χαμηλών τόνων.
Με μια πρόταση: Θα ματώνει σε κάθε αγώνα της, και για να κερδίσει, αλλά και όταν χάνει.
Θέλει… να κάνει μια καλή διοργάνωση. Αυτό ιδανικά θα σήμαινε 2η θέση στον όμιλό της και μάχη στην οκτάδα για πρόκριση στην τετράδα με την 1η του δικού μας ομίλου.
Πρέπει… να μην έχει τα σκαμπανεβάσματα που δείχνει στα φιλικά μέσα στη διοργάνωση. Στα φιλικά πήγαινε από το καλύτερο στο χειρότερο και πάλι πίσω, από ματς σε ματς, αλλά ακόμη και μέσα στον ίδιο τον αγώνα.
Μπορεί… να αποτελέσει μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης, καθώς είναι λογική και καλή ομάδα με αρκετούς «nice to watch» παίκτες.
Φοβάται… ότι θα φύγει πάλι απογοητευμένη, πάλι με σκυμμένο το κεφάλι, ότι η ανανέωση δεν θα την κάνει να ξεκολλήσει.
Θα… έχει σε πολλά ματς τον κόσμο στις εξέδρες με το μέρος της.
Δεν θα… μας τρελάνει ούτε θα μας απογοητεύσει οικτρά.
Πού στέκεται; Αναποφάσιστη στη μέση. Το αν θα πάει πάνω προς την κορυφή ή κάτω προς την πεδιάδα θα το δούμε στη διοργάνωση.
Πού πάει; Στον πόλεμο με σημαία της την ανανέωση.

ΙΡΑΝ
Ο ηγέτης: Ξεκάθαρα ο Χαμέντ Χαντάντι. Είναι ο άνθρωπος που έκανε τους Ιρανούς να ασχοληθούν με το μπάσκετ αυτή την περίοδο, είναι εκείνος που λατρεύεται ως «ήρωας» στη χώρα του, εκείνος στον οποίο όλα τα παιδιά θέλουν να μοιάσουν, εκείνος στον οποίο στηρίζουν όλοι οι Ιρανοί τις ελπίδες τους για κάτι καλό στο Μουντομπάσκετ. Θέλετε κι άλλα;
Το κλειδί: Ο Βέσελιν Μάτιτς. Όχι, δεν τρελάθηκα. Ο τρόπος που θα στήσει την ομάδα του στο παρκέ ο Μάτιτς θα παίξει τεράστιο ρόλο στο κατά πόσο θα είναι ανταγωνιστικό το Ιράν. Αν μπορέσει να βρει τρικ για να απελευθερώνει κάπως τον Χαντάντι στη ρακέτα, κάτι μπορεί να γίνει.
Το ερωτηματικό: Ο Μεχντί Καμρανί αποτελεί την κυριότερη επιθετική επιλογή στην περιφέρεια. Θα μπορέσει να σταθεί σε τόσο υψηλό επίπεδο ή θα πελαγώσει και μαζί του και όλη η ομάδα;
Οι υπόλοιποι: Μέτριο ρόστερ, χωρίς κάτι ιδιαίτερο, θα κυνηγήσει λογικά τη μία νίκη. Καρντούστ, Καζέμι, Νίκχα, Ακμπάρι και Σαχάκιαν είναι λίγο πιο πάνω από τους υπόλοιπους και θα ηγηθούν της ομάδας μαζί με τους δύο προαναφερθέντες.
Με μια πρόταση: Όλη η διοργάνωση το ματς με τους Τυνήσιους.
Θέλει… μία νίκη. Τα περί πρόκρισης είναι τουλάχιστον υπερβολικά με βάση την εικόνα της, καθώς θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον μία από τις Σλοβενία, Κροατία, Ή.Π.Α. και Βραζιλία.
Πρέπει… να μείνει ανεπηρέαστη από τυχόν βαριά (και όταν λέω βαριά, εννοώ πολύ βαριά) ήττα στα δύο πρώτα ματς.
Μπορεί… να αποφύγει την τελευταία θέση, αλλά ως εκεί.
Φοβάται… να αποδειχτεί κοινός θνητός (που είναι) ο Χαντάντι.
Θα… ζει και θα πεθαίνει στα χέρια του σέντερ της.
Δεν θα… κάνει την έκπληξη.
Πού στέκεται; Χαμηλά, πολύ χαμηλά, αλλά θέλει να νομίζει όχι στον πάτο.
Πού πάει; Για 5η του ομίλου και θα πρέπει να θεωρείται και επιτυχημένη αν το κάνει.

ΤΥΝΗΣΙΑ
Ο ηγέτης: Αμπντουλάχ Τζαλό. Ό,τι κι αν κάνει στο Μουντομπάσκετ (ακόμη κι αν δεν είναι εκεί που λέει ο λόγος) είναι ο παίκτης που πρέπει να δείτε. Μήλον της έριδος μεταξύ Τυνησίας και Ακτής Ελεφαντοστού, ο Τζαλό δηλώθηκε… και από τις δύο στην προεπιλογή τους, αλλά παίζει στην Τυνησία, παρότι ο ίδιος ήθελε Ακτή Ελεφαντοστού (απορρίφθηκε από την Ομοσπονδία της χώρας). Εκτός από αυτές έχει και άλλες… δύο εθνικότητες, της Σιέρα Λεόνε και της Γκάμπια. Παίζει στο Development League στις Η.Π.Α. και είναι καλός παίκτης.
Το κλειδί: Ο Σαλάχ Μεΐρι βλέπει τον κόσμο από τα 2.14 μέτρα. Στα φιλικά είναι η δύναμη της Τυνησίας κοντά στο καλάθι. Θα μπορέσει να σταθεί απέναντι στον Χαντάντι; Θα δείξει.
Το ερωτηματικό: Οι αδερφοί Χντιντάν. Στην προεπιλογή ήταν τρεις: Ανίς, Μπασίρ και Μοχάμεντ. Αν παίζουν και οι τρεις στο παρκέ ποιος θα τους… ξεχωρίζει (αν και λογικά θα είναι οι 2 μόνο στη δωδεκάδα); Μεγάλο ερωτηματικό!
Οι υπόλοιποι: Ο Αμίνε Ρεζίχ είναι το μεγάλο αστέρι στην περιφέρεια της ομάδας και πρώτος σκόρερ της ομάδας. Δίπλα του ο Νταϊφαλά και ο Μπασίρ Χντιντάν είναι αυτοί που ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους σε ένα ιδιαίτερα μέτριο ρόστερ.
Με μια πρόταση: Ίσως η πιο αδύναμη ομάδα του τουρνουά.
Θέλει… μια νίκη. Μιλάει για Ιράν, μιλάει για τραυματισμούς Νενέ, για απουσίες Σλοβενίας, αλλά… ας είμαστε σοβαροί.
Πρέπει… να προσπαθήσει πολύ για να μπορέσει να γλιτώσει το -20 (και βάλε) στα 4 από τα 5 ματς της.
Μπορεί… τα παιχνίδια της να έχουν… ιδιαίτερο θέαμα, αλλά για όλους τους λάθος λόγους για την Τυνησία.
Φοβάται… ότι θα έχει την πιο βαριά ήττα στο Μουντομπάσκετ. Τα ματς με Η.Π.Α., Σλοβενία και Βραζιλία είναι άκρως… ύποπτα.
Θα… παλέψει για να γλιτώσει την τελευταία θέση.
Δεν θα… τα καταφέρει πιθανότατα.
Πού στέκεται; Στον πάτο της διοργάνωσης.
Πού πάει; Πάει κάπου; Και στην Τουρκία που πήγε είναι ήδη μεγάλη επιτυχία.

Νίκος Κουσούλης

About nikolask11

Check Also

Οι καλύτερες φάσεις του Μουντομπάσκετ!

Το Age of Basketball αποχαιρετά το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με δύο βίντεο. Οι συντελεστές του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *