Home / ΣΤΟΙΧΗΜΑ / Μουντομπάσκετ 2010: Αγώνες 4ης ημέρας

Μουντομπάσκετ 2010: Αγώνες 4ης ημέρας

 

Δεν ήταν τόσο καλή η 3η ημέρα με 1/3, αφού ο Κλέιζα για… σπάσιμο σταμάτησε στους 17 πόντους, αν και έδωσε στη Λιθουανία μια σημαντική νίκη, ενώ ο Καναδάς έχασε διαφορά στα τελευταία λεπτά (από το +6 στο -5) όπως είχα πει, αλλά η Γαλλία δεν μπόρεσε να πιάσει διψήφια διαφορά, αν και κέρδισε.

Κοιτώντας τα ματς της 4ης αγωνιστικής των ομίλων, Ελλάδα, Η.Π.Α., Ισπανία και Αργεντινή θα κερδίσουν, αλλά δεν αξίζει να τις παίξει κανείς στο 1.01, οπότε πάμε στα πιο… ζουμερά.

Ο Καναδάς παίζει με τη Νέα Ζηλανδία, σε ένα ματς που προσφέρεται μοιρασμένο από τις εταιρείες. Η Νέα Ζηλανδία έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο στο τουρνουά ως τώρα και θεωρώ ότι μπορεί να πάρει τη νίκη. Οπότε, πάω με τη νίκη των Νεοζηλανδών.

Η Βραζιλία έρχεται αντιμέτωπη με τη Σλοβενία και ο νικητής θα κατακτήσει τη 2η θέση στον όμιλο. Αν και οι δύο ομάδες έχουν ίδιο ρεκόρ, η εικόνα τους είναι πολύ διαφορετική. Η Βραζιλία μοιάζει καλύτερη και θα ποντάρω στη νίκη της, αλλά και στο χάντικαπ (2.5) υπέρ της Βραζιλίας.

Η Σερβία μετά την ήττα από τους Γερμανούς παίζει με τη φωτιά. Πια, έχει Τεόντοσιτς και Κρστιτς και ξέρει ότι πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει την Αυστραλία για να μην μπει σε περιπέτειες πρόκρισης. Πάω με τη νίκη της Σερβίας (κοντά στο 1.30) στο ματς.

Η Ελλάδα παίζει με την Ακτή Ελεφαντοστού και η διαφορά της δίνεται στους 25.5 πόντους. Θεωρώ ότι παρά την κακή εικόνα της ομάδας στο τουρνουά, η Ακτή Ελεφαντοστού είναι ο τύπος της ομάδας που υποφέρει από την ελληνική. Οι Έλληνες θα θέλουν να ξεσπάσουν και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, ή αν θέλετε πάρτε αυτό το ματς ως κριτήριο για τη συνέχεια. Αν η ομάδα δεν διαλύσει την Ακτή Ελεφαντοστού, πάει να πει ότι δύσκολα θα προχωρήσει (γιατί το να το κάνει είναι θέμα κλίματος αποδυτηρίων και διάθεσης μόνο). Θα πάω με την Ελλάδα όσον αφορά το χάντικαπ, ρισκάροντας μετά τη βαριά ήττα από τους Τούρκους.

Η Τουρκία παίζει με το Πουέρτο Ρίκο και με νίκη είναι σίγουρα πρώτη στον όμιλο και δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο. Θα πάω με τους Τούρκους που θα έχουν και ακόμη καλύτερη ψυχολογία μετά τη νίκη τους επί της Ελλάδας, ενώ παίζουν και στην έδρα τους.

Τέλος, η Γερμανία οφείλει να κερδίσει την Ανγκόλα. Η διαφορά είναι μικρή, αλλά η εικόνα των Γερμανών στο τελευταίο τους παιχνίδι την ανέβασε λίγο. Θεωρώ ότι δεν μπορεί η Ανγκόλα να πάρει το ματς αυτό και ότι οι Γερμανοί θα φανούν αντάξιοι των περιστάσεων.

Προτάσεις ως τώρα: 27
Επιβεβαιώθηκαν: 14
Εκκρεμούν: 7
Διαψεύστηκαν: 6

Β.Π. the “Expendable”

About nikolask11

Check Also

Τελικός Ευρωλίγκας!

  Η μέρα του τελικού της Ευρωλίγκας έφτασε. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι θα κονταροχτυπηθούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *