Home / ΣΤΟΙΧΗΜΑ / Μουντομπάσκετ 2010: Αγώνες 3ης ημέρας Β

Μουντομπάσκετ 2010: Αγώνες 3ης ημέρας Β

 

Μια χαρά πήγε και η 3η μέρα του Μουντομπάσκετ, αφού οι δύο προτάσεις στο ματς της Σλοβενίας με την Κροατία επαληθεύτηκαν, ενώ μοναδικό χαμένο της ημέρας ήταν η ήττα της Βραζιλίας επί των Η.Π.Α.. Όμως, το τελικό 70-68 έδειξε πόσο γελοίο ήταν το 13.00-17.00 στις αποδόσεις της Βραζιλίας.

 
Ας δούμε λίγο τα παιχνίδια της Τρίτης, με τα οποία συνεχίζεται η 3η αγωνιστική των ομίλων του Μουντομπάσκετ.

Στο ματς της Γαλλίας με τον Καναδά, θα προτιμήσω τους Γάλλους, που είναι σαφώς ανώτεροι, ενώ με τα φυσικά προσόντα που έχουν εξαλείφουν και το μοναδικό πλεονέκτημα του Καναδά απέναντι στις άλλες ομάδες. Το ματς παίζεται χαμηλά, αλλά δεν βλέπω πώς θα χαθεί η νίκη για τους Γάλλους από μια ομάδα που χάνει τις διαφορές σαν να είναι… βέρες σε εξωτική παραλία.

Με λίγο μεγαλύτερο ρίσκο θα προτιμήσω και τη διαφορά των Γάλλων, η οποία είναι 10,5 πόντους. Αν το ματς ανοίξει, οι Καναδοί δεν θα μπορέσουν να μείνουν σε μονοψήφια απόσταση. Στα τελευταία 15 λεπτά των δύο αγώνων τους έχασαν 18 πόντους από το Λίβανο (από το +8 στο -10) και με 19 και από τη Λιθουανία (από το +17 στο -1).

Και για να προσπαθήσουμε να δούμε κι ένα στοίχημα παίκτη, στο Ισπανία-Λιθουανία, θα επιλέξω τον Λίνας Κλέιζα για να πετύχει περισσότερους από 18 πόντους. Το ματς είναι δύσκολο, αλλά η Ισπανία έχει δείξει αδυναμίες στην άμυνα. Ο Κλέιζα, αν είναι εύστοχος, θα φτάσει τους 20 πόντους στον αγώνα.

Προτάσεις ως τώρα: 20
Επιβεβαιώθηκαν: 13
Διαψεύστηκαν: 4
Εκκρεμούν: 3

Β.Π. the “Expendable”

About nikolask11

Check Also

Τελικός Ευρωλίγκας!

  Η μέρα του τελικού της Ευρωλίγκας έφτασε. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι θα κονταροχτυπηθούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *