Home / ΣΤΟΙΧΗΜΑ / Τελικός Ευρωλίγκας!

Τελικός Ευρωλίγκας!

 

Η μέρα του τελικού της Ευρωλίγκας έφτασε. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι θα κονταροχτυπηθούν για το τρόπαιο. Στις επιλογές της Ευρωλίγκας (3) στους ημιτελικούς ήρθε το 3/3, ενώ στο NBA (4 επιλογές) στους αγώνες Παρασκευής και Σαββάτου ήρθε το 4/4, για να πάει το συνολικό ποσοστό στο 7/7. Πάρα πολύ καλά, λοιπόν, ας δούμε τον τελικό της Ευρωλίγκας και λίγο από NBA:

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τη Μακάμπι σε έναν αμφίρροπο τελικό. Την ανάλυση του αγώνα τη διαβάσατε στο site από της δημοσιογραφική ομάδα του Age of Basketball, οπότε εδώ δεν θα σας κουράσω με τέτοια. Οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά από άποψη αξίας, ενώ έχουν αρκετά διαφορετικό στιλ. Παρότι ο Παναθηναϊκός έχει την εμπειρία, θα κρίνω με βάση τα όσα έχουμε δει φέτος συνολικά και θα προτιμήσω τη Μακάμπι για τον τίτλο, καθώς έχει δείξει συνολικά μέσα στη σεζόν να αντιδρά καλά με ομάδες που έχουν διαφορετικό στιλ από αυτή. Επίσης, σε αυτό το διήμερο έδειξε σε καλή κατάσταση, οπότε δεν μπαίνει στη μέση θέμα ντεφορμαρίσματος. Θα προτιμήσω τη Μακάμπι για νίκη, ενώ και στο χάντικαπ (+3,5) θα προτιμήσω τη Μακάμπι.

Την Κυριακή το βράδυ γίνεται το 4ο ματς της σειράς των Λέικερς με τους Μάβερικς. Η σειρά βρίσκεται στο 3-0 και οι Μάβερικς έχουν χρυσή ευκαιρία να την κλείσουν εδώ και τώρα και να μην επιστρέψουν στο Λος Άντζελες. Μετά το 0-2 το επικίνδυνο ματς θεωρητικά ήταν το 3ο και η λογική λέει ότι το 4ο θα πρέπει να το πάρει… ο ενθουσιασμός και ο κόσμος από μόνοι τους. Οι Λέικερς παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά δεν δείχνουν φέτος να έχουν λύσει όλα τους τα θέματα για να είναι έτοιμοι να πάρουν τίτλο. Θεωρώ ότι η σειρά θα τελειώσει εδώ. Θα πάω με τη νίκη των Μάβερικς ενώ και στο χάντικαπ (-2,5) θα προτιμήσω τους Μάβερικς.

Προτάσεις ως τώρα: 209 +4
Εκκρεμούν: 4 (209 ολοκληρωμένες)
Επιβεβαιώθηκαν: 130
Διαψεύστηκαν: 79

Β.Π. the “Expendable”

About nikolask11

Check Also

Euroleague final four

  Η Ευρωλίγκα έφτασε στην κορύφωση της με το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης και έχουμε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *