Home / ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010 / Τελικοί: Φινάλε με Κλέιζα!

Τελικοί: Φινάλε με Κλέιζα!

Το Μουντομπάσκετ τελείωσε και στην τελευταία μέρα είχαμε εκείνους που ξεχώρισαν και με την παρουσία τους έκαναν τη διαφορά. Το Age of Basketball παρουσιάζει την καλύτερη εξάδα της τελευταίας ημέρας, λαμβάνοντας υπόψη τα συνήθη: μπόνους συμμετοχής-νίκης, ranking, χρόνο συμμετοχής και κατάταξη της αντιπάλου στη λίστα της FIBA.

Καλύτερος παίκτης της τελικής ημέρας του Μουντομπάσκετ ήταν ο Λίνας Κλέιζα, που έπιασε 113.5 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης του Age of Basketball κάνοντας ένα σχεδόν τέλειο ματς.

 
Ας δούμε κατά σειρά τους καλύτερους της τελευταίας ημέρας:

Λίνας Κλέιζα (33π., 7/11δ., 5/7τρ., 4/4β., 7ρ., 4ασ., 3κλ.): Έκανε το τέλειο παιχνίδι στο μικρό τελικό και χάρισε στους συμπαίκτες του το χάλκινο μετάλλιο, ολοκληρώνοντας ένα εκπληκτικό Μουντομπάσκετ!

Κέβιν Ντουράντ (28π., 3/4δ., 7/13τρ., 1/2β., 5ρ., 2κ.): Ο ηγέτης των Η.Π.Α. για ακόμη ένα ματς, ο βασικός λόγος για το χρυσό μετάλλιο. Τι κι αν κουράστηκε στο δεύτερο ημίχρονο; Τα είχα κάνει όλα στο πρώτο και είχε θέσεις τις βάσεις.

Λαμάρ Όντομ (15π., 6/8δ., 1/1τρ., 11ρ., 1κλ.): Πάρα πολύ καλός, όπως και στον ημιτελικό, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πάρουν οι Η.Π.Α. τη μάχη της ρακέτας στον τελικό.

Σίμας Γιασάιτις (14π., 3/4δ., 2/3τρ., 2/2β., 10ρ. 3ασ.): Άξιος βοηθός του Κλέιζα στο ματς του χάλκινου μεταλλίου, έκανε πολλές δουλειές στο παρκέ ξεχώρισε με την απόδοσή του.

Κάρλος Ντελφίνο (27π., 2/5δ., 6/11τρ., 5/6β., 1ρ., 3ασ., 2κλ.): Ο κύριος λόγος για τη νίκη της Αργεντινής και την κατάκτηση της 5ης θέσης στο τουρνουά. Σκόραρε κατά βούληση και βοήθησε την ομάδα του όταν κόλλησε ο Σκόλα.

Ρούντι Φερνάντεθ (31π., 6.6δ., 5/7τρ., 4/4β., 8ρ., 3ασ., 4κλ.): Σίγουρα δεν του αξίζει να είναι εδώ με βάση την εμφάνιση της ομάδας του, καθώς οι Ισπανοί ήταν απογοητευτικοί κι έχασαν και το τελευταίο τους ματς τερματίζοντας 6οι. Όμως, έκανε το τέλειο ματς, τερματίζοντας το ranking και μόνος του γύρισε το ματς από το -20 για την Ισπανία. Ατομικά, ήταν όαση στο ισπανικό δράμα.

About nikolask11

Check Also

Οι καλύτερες φάσεις του Μουντομπάσκετ!

Το Age of Basketball αποχαιρετά το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με δύο βίντεο. Οι συντελεστές του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *