Home / ΚΥΠΕΛΛΟ / Κύπελλο για λίγους και φέτος

Κύπελλο για λίγους και φέτος

Έγινε η κλήρωση για το Κύπελλο και για ακόμη μία χρονιά ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα συναντηθούν μόνο στον τελικό, ώστε να τιμήσουν οι οπαδοί τους εκεί το άθλημα. Βέβαια, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να φτάσουν πρώτα εκεί, αλλά αυτό λέει η λογική ότι θα γίνει. Η ΕΟΚ έδειξε ξανά ότι απλώς δεν ενδιαφέρεται και η κλήρωση ολοκληρώθηκε απαξιώνοντας ακόμη περισσότερο το θεσμό.

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης είναι τα εξής:

 
(1) ΠΑΟΚ-Ίκαρος Καλλιθέας
(2) Κολοσσός-Παναθηναϊκός
(3) Άρης-Μαρούσι
(4) Πανελλήνιος-Ολυμπιακός

Στη συνέχεια, στην τετράδα θα έχουμε:

Νικητής (1)-Νικητής (4)
Νικητής (2)-Νικητής (3)

Δηλαδή, είναι πολύ πιθανό στην τετράδα να έχουμε δύο «κόντρες» Αθήνας-Θεσσαλονίκης, που πάντα προσφέρονται για ωραίους αγώνες και αρκετό κόσμο στις εξέδρες.

Στην οκτάδα, υπάρχει και ο αγώνας του Άρη με το Μαρούσι, ο οποίος κανείς δεν ξέρει αν θα γίνει ή κάτω από ποιες συνθήκες θα γίνει (Θα παίξει το Μαρούσι στο Κύπελλο; Θα παίξει με το εφηβικό; Θα παίξει με ρόστερ Α1 ή με ρόστερ Β΄ Εθνικής;). Κατά τα άλλα, πάμε για μια από τα ίδια στο Κύπελλο και δεν εννοώ μόνο αγωνιστικά. Ήδη, από την κλήρωση και τη διευκρίνιση ότι φιλάθλους των δύο ομάδων θα έχει μόνο ο τελικός, επιβεβαιώθηκε και φέτος ότι η ΕΟΚ απλά δεν ενδιαφέρεται να αλλάξει και να βελτιώσει κάτι και συντηρεί την άρρωστη κατάσταση που επικρατεί.

Μόνη απορία που υπάρχει ακόμα είναι αν φέτος θα έχουμε 500 οπαδούς από κάθε πλευρά ή 700 και αν το εισιτήριο θα φτάσει τα 100 ευρώ, αφού με τα 70 που ήταν πέρσι και πάλι είχαμε επεισόδια (η ΕΟΚ είχε θεωρήσει πηγή των επεισοδίων τη φτηνή τιμή των εισιτηρίων, η οποία προσέλκυε ανθρώπους κατώτερων στρωμάτων και άρα χούλιγκανς). Όμως, είμαστε σίγουροι ότι κάποια απόφαση κοινωνικού ρατσισμού θα παρθεί και φέτος, δεν θα μείνουμε απογοητευμένοι. Ή, μάλλον, θα μείνουμε…

About nikolask11

Check Also

Απίθανη πράσινη πρόκριση!

Καθηλωμένους μας κράτησε το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της σεζόν, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *