Home / ΚΥΠΕΛΛΟ / Τραγέλαφος: διακοπή, εκκένωση και… πάμε πάλι!

Τραγέλαφος: διακοπή, εκκένωση και… πάμε πάλι!

Σαν να μην τρέχει τίποτα θα συνεχιστεί ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακού, αφότου βεβαίως εκκενωθεί το Ελληνικό. Το σκορ είναι 17-26 υπέρ του Παναθηναϊκού και βρισκόμασταν στη δεύτερη περίοδο του αγώνα, όταν λόγω επεισοδίων οι διαιτητές διέκοψαν το ματς, έστειλαν τις ομάδες στα αποδυτήρια και λίγο αργότερα ζήτησαν εκκένωση του γηπέδου για να συνεχιστεί ο τελικός.

Τα παρατράγουδα είχαν ξεκινήσει από το ζέσταμα και κανέναν δεν εξέπληξαν, αφού κάθε χρόνο ζούμε τα ίδια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα όταν παίζουν οι δυο «αιώνιοι» και οι οπαδοί τους αποφασίσουν ότι… δεν θέλουν να δουν μπάσκετ. Πλέον, γραφικοί είναι όσοι περιμένουν να δουν μπάσκετ, όσοι πέφτουν από τα σύννεφα από τα επεισόδια και όσοι πιστεύουν πραγματικά ότι κάτι θα αλλάξει στον επόμενο τελικό γιατί απέκτησε παιδεία ο Έλληνας οπαδός.

Από την αρχή είχαμε φωτοβολίδες και από τις δύο πλευρές, με τις… συστάσεις να δίνουν και να παίρνουν πολύ πριν το τζάμπολ. Μία από τις φωτοβολίδες χτύπησε τον Χάινς, ο οποίος μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια. Βεβαίως, αφού ο Αμερικανός… δεν πέθανε, ο τελικός ξεκίνησε κανονικά.

Με 7:03 για το ημίχρονο, όμως, οι οπαδοί των δύο ομάδων άρχισαν να πετούν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, ορισμένοι από αυτούς (και από τις δύο πλευρές) προσπάθησαν να μπουν στο παρκέ, άρχισε να… βρέχει καρέκλες, με ένα αντικείμενο να πετυχαίνει τον Μάικ Μπράμο (ευτυχώς δεν χτύπησε σοβαρά). Οι διαιτητές διέκοψαν το ματς και έστειλαν τις ομάδες στα αποδυτήρια, ορισμένοι οπαδοί κατάφεραν να μπουν στο παρκέ για να αρχίσουν εκεί να δέρνονται.

Αποτέλεσμα ήταν οι διαιτητές να διατάξουν εκκένωση, το παιχνίδι να διακοπεί για περισσότερη από μία ώρα μέχρι να δεήσουν οι οπαδοί να εκκενώσουν το γήπεδο (γιατί η εκκένωση γίνεται στη λογική του «αν θες βγαίνεις αλλιώς θα περιμένουμε και θα παρακαλάμε») και, βεβαίως, θα συνεχιστεί σα να μην τρέχει τίποτα χωρίς κόσμο στο γήπεδο αμέσως μετά.

* Ανανέωση 20:10:
Εννοείται ότι ο τελικός ξεκίνησε κανονικά, με πολλά επεισόδια να λαμβάνουν χώρα έξω από το Ελληνικό. Τα επεισόδια μέσα στο γήπεδο ξεκίνησαν από τα επίσημα, οπότε στην εκκένωση αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν και όσοι είχαν προσκλήσεις, με αποτέλεσμα να μείνουν στο γήπεδο μόνο όσοι είχαν διαπιστεύσεις.

About nikolask11

Check Also

Απίθανη πράσινη πρόκριση!

Καθηλωμένους μας κράτησε το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της σεζόν, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *