Home / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 1η αγωνιστική

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 1η αγωνιστική

Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και παράλληλα η 1η αγωνιστική στο διαγωνισμό του Age of basketball, στο Fantasy Challenge με το Age of Basketball League. Ένας από τους παίκτες έκανε το «κομμάτι» του και σάρωσε τις πρωτιές στην 1η εβδομάδα, έχοντας την 1η θέση σε όλες τις κατηγορίες και παράλληλα παίρνοντας το 1ο κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση για το δώρο-έκπληξη του Age of Basketball στο τέλος της σεζόν.

Ο Join Me με την ομάδα «Out of My Way» μάζεψε 198.1 βαθμούς και προηγείται στο σύνολο μετά την 1η αγωνιστεί, με 35 περίπου βαθμούς από τον 2ο omc (2η είναι πάλι μια ομάδα του Join Me!). Μάλιστα, οι 198.1 βαθμοί που συγκέντρωσε ο Join Me του δίνουν και το 1ο από τα 16 κουπόνια συμμετοχής στην κλήρωση (κάθε εβδομάδα αγώνων και από ένα στον πρώτο της συγκεκριμένης αγωνιστικής) που θα γίνει στο τέλος της χρονιάς, με δώρο-έκπληξη.

Στις ασίστ, ο Join Me με την καταπληκτική επίδοση των 37 ασίστ που έκανε η ομάδα του «Assist Me» είναι 1ος με 4 απόσταση από τον 2ο astuaussi. Πέντε ομάδες έδωσαν πάνω από 30 ασίστ την 1η αγωνιστική.

Στα ριμπάουντ, καλά μαντέψατε… ο Join Me είναι κι εδώ 1ος με τα 61 ριμπάουντ που συγκέντρωσε η ομάδα του «Out of My Way». Με 55 ριμπάουντ ακολουθούν δύο ομάδες, μία του pol01 και μία της annet, ενώ πολύ κοντά βρίσκονται και δύο ακόμη παίκτες. Βέβαια, θα περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την «επιλογή» του Join Me, καθώς δεν γίνεται η ίδια ομάδα να πηγαίνει για πολύ καιρό το ίδιο καλά σε ριμπάουντ και ranking (όπως τώρα). Οπότε θα δούμε τι θα επιλέξει.

Ο Join Me έθεσε τα στάνταρ από την πρώτη αγωνιστική πολύ υψηλά και ο φετινός διαγωνισμός αναμένεται «καυτός»!

Κουπόνια συμμετοχής στην κλήρωση:
Αγωνιστική 1η: Join Me

About nikolask11

Check Also

Το «αχ» της Φενέρ, η κούπα του Μίλος και του Χριάπα!

Μετά από έναν τελικό «for the ages» που λένε και οι Αμερικανοί, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *