Home / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ / Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 2η αγωνιστική

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 2η αγωνιστική

Πάει και η 2η αγωνιστική στο διαγωνισμό του Age of Basketball στο Fantasy Challenge της Ευρωλίγκας. Στην κορυφή του πρωταθλήματός μας «Age of Basketball League» η κατάσταση παραμένει αμετάβλητη, ενώ και το 2ο κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση για το δώρο έκπληξη στο τέλος της σεζόν πήγε στον ίδιο παίκτη.

Ο Join Me με την ομάδα «Razorbladers» συγκέντρωσε 168.6 πόντους τη 2η αγωνιστική και με αυτούς πέρασε όλες τις άλλες ομάδες «κερδίζοντας» την αγωνιστική, για να πάρει στα χέρια του και το 2ο κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση για το δώρο έκπληξη του Age of Basketball, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητές του να το κερδίσει.

Στο σύνολο του ranking, ο Join Me ως τώρα δεν φαίνεται να έχει αντίπαλο, καθώς με την ομάδα «Out Of My Way» τρέχει ολοταχώς προς την κορυφή, έχοντας ήδη 352.7 πόντους. Έτσι, προηγείται με 32 σχεδόν πόντους από τον δεύτερο… που είναι πάλι ο Join Me, ενώ η ομάδα «Two Door» της annet είναι 50 πόντους μακριά στην 5η θέση (οι πρώτες 4 ομάδες στο σύνολο είναι όλες του Join Me). Αν μη τι άλλο, θεαματικό ξεκίνημα στη σεζόν από τον Join Me, που ως τώρα έχει επιβάλει την κυριαρχία του στο παιχνίδι.

Στις ασίστ ο Join Me και πάλι βρίσκεται στην κορυφή με 65 και την ομάδα «Assist Me». Μάλιστα, αύξησε τη διαφορά του από τον δεύτερο, καθώς πλέον προηγείται με 9 ασίστ. Η ομάδα αυτή του Join Me προηγείται στην Ελλάδα! Η κατάσταση στη 2η θέση έχει αλλάξει, με τον astuaussi να υποχωρεί και δύο… «αιώνιους» αντιπάλους να ανεβαίνουν. Ο areneses με τη «Sagres Assistants» είναι στις 56 ασίστ, ενώ ο laker6 με τη «Sheffield Expendables» στις 54.

Στα ριμπάουντ, η ομάδα «Out Of My Way» του Join Me βρίσκεται κι εδώ στην πρώτη θέση με το θεαματικό νούμερο των 119 ριμπάουντ. Λίγο πιο πίσω βρίσκεται η «Two Door» της annet με 113 ριμπάουντ, ενώ ο περσινός πρωταθλητής Kong είναι στην 4η θέση με 105 (ομάδα «Konf esb»). Αξίζει να σημειώσουμε για την κατηγορία, ότι ο Join Me βρίσκεται μόλις 4 ριμπάουντ πίσω από τον πρώτο σε όλο το fantasy της Ευρωλίγκας (που έχει 123), ενώ Join Me και annet βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις στα ριμπάουντ σε όλη την Ελλάδα.

Η συνέχεια αναμένεται «καυτή»!

Κουπόνια συμμετοχής στην κλήρωση:
Αγωνιστική 1η:
Join Me
Αγωνιστική 2η: Join Me

About nikolask11

Check Also

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – Οι νικητές!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Age of Basketball στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας για το 2010-11. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *