Home / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ / Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 14η αγωνιστική

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 14η αγωνιστική

Ιστορία έγραψε η 4η αγωνιστική του Top-16 του διαγωνισμού του Age of Basketball στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας, καθώς μία από τις ομάδες της λίγκας πέρασε 1η παγκόσμια σε όλο τον διαγωνισμό, 2 μόλις αγωνιστικές πριν το τέλος! Στα δικά μας είχαμε νέα συμμετοχή στην κλήρωση για το δώρο έκπληξη, που δείχνει ότι ακόμα και όσοι είναι πιο κάτω στη βαθμολογία έχουν ελπίδες να κερδίσουν αν στήσουν σωστά την ομάδα τους μια εβδομάδα.

 
Νέος νικητής εβδομάδας, λοιπόν, ήταν ο impegio, του οποίου η «UniFErsitaria» συγκέντρωσε 170.5 πόντους και ήταν η καλύτερη αυτή την εβδομάδα στο private league, κερδίζοντας έτσι το 14ο κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση στο τέλος της χρονιάς για το δώρο έκπληξη του Age of Basketball.

Στο ranking ο Join Me… εναλλάσσει τις ομάδες του στην κορυφή, με αυτή την εβδομάδα να βρίσκει την «Out Of My Way» πρώτη με 2.186,7 πόντους. Για σιγουριά έχει και τις 4 επόμενες δικές του, με τον pol01 και την «APAIXTOI B.C.» να βρίσκεται στην 6η θέση, κερδίζοντας 1 θέση σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Πάντως, είναι ακόμα 140 πόντους μακριά από την κορυφή και αν θέλει να κάνει την απίστευτη ανατροπή θα πρέπει να ρισκάρει όσο ποτέ! Η annet (9η), ο soulis (10ος) και ο omerta (11ος) έχουν μόνο θεωρητικές πιθανότητες ανατροπής, καθώς απέχουν περισσότερους από 170 πόντους από την κορυφή και μένουν μόνο 2 αγώνες.

Στα ριμπάουντ ο Kong κάνει μια τρομακτική σεζόν και με 60 ριμπάουντ την τελευταία αγωνιστική διέλυσε τον ανταγωνισμό συνολικά στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας και πέρασε 1ος στη συνολική κατάταξη των ριμπάουντ ανάμεσα σε όλους τους διαγωνιζόμενους. Η «Kong-rebs2» έχει 751 ριμπάουντ και είναι 10 μπροστά από τη 2η σε όλη την Ευρωλίγκα, ενώ στο δικό μας διαγωνισμό απέχει 42 ριμπάουντ από την 3η annet (2η είναι και πάλι ομάδα του Kong). Όπως φαίνεται ο Kong θα χάσει την πρωτιά μόνο αν… ξεχάσει αν κάνει αλλαγές τις επόμενες εβδομάδες. Join Me (6ος, 67 ριμπάουντ πίσω) και laker6 (7ος, 68 ριμπάουντ πίσω) λογικά δεν μπορούν να αλλάξουν την κατάταξη στην κορυφή σε 2 αγώνες. Ας ευχηθούμε καλή τύχη στον Kong στη μάχη του για την πρωτιά στην Ευρωλίγκα!

Στις ασίστ ο Join Me κράτησε ακριβώς ανέπαφη τη διαφορά του από τον laker6, καθώς η «Assist Me» έχει 400 ασίστ, κρατώντας το προβάδισμα των 7 από τη 2η «Sheffield Expendables». Όπως φαίνεται η μάχη στις ασίστ είναι μάχη για τρεις, καθώς ο omc με την «A Poseidon» έχει 382 ασίστ και κυνηγά τουλάχιστον τη 2η θέση, η οποία δίνει δώρο πρωτιάς, καθώς ο Join Me μοιάζει να κερδίζει το σύνολο!

Κουπόνια συμμετοχής στην κλήρωση:
Αγωνιστική 1η:
Join Me
Αγωνιστική 2η: Join Me
Αγωνιστική 3η: danielle
Αγωνιστική 4η: Anthos_Cy
Αγωνιστική 5η: soulis
Αγωνιστική 6η: Join Me
Αγωνιστική 7η: Keratsinio
Αγωνιστική 8η: Join Me
Αγωνιστική 9η: Join Me
Αγωνιστική 10η: laker6
Αγωνιστική 11η: Join Me
Αγωνιστική 12η: astuaussi
Αγωνιστική 13η: Kong
Αγωνιστική 14η: impegio

About nikolask11

Check Also

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – Οι νικητές!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Age of Basketball στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας για το 2010-11. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *