Home / EUROCUP / Αυτό θα πει… «μετεγγραφή αεροδρομίου»!

Αυτό θα πει… «μετεγγραφή αεροδρομίου»!

Στην Τουρκία βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας ο Άλεν Άιβερσον. Ο Αμερικανός αστέρας ήταν συνεπής στο… δεύτερο ραντεβού του με την ομάδα (έχασε το πρώτο αεροπλάνο λόγω προβλήματος με το διαβατήριό του) και οι Τούρκοι οπαδοί της Μπεσίκτας στο αεροδρόμιο παραληρούσαν.

Σωματοφύλακες και υπεύθυνοι της Μπεσίκτας αναγκάστηκαν ουσιαστικά να βγάλουν σηκωτό τον Άιβερσον από το αεροδρόμιο και να τον φυγαδεύσουν στο αυτοκίνητο της ομάδας, καθώς πολλές εκατοντάδες κόσμου βρισκόταν εκεί για να τον αποθεώσει.

Ο «Answer» εννοείται ότι έχει πιάσει το νόημα και… έσκασε μύτη με φανέλα της Μπεσίκτας για να τρελάνει τον κόσμο, που τραγουδούσε και αποθέωνε τον παίκτη. Όταν μάλιστα είπε «είμαι εδώ για να δώσω στον κόσμο της Μπεσίκτας κάτι το οποίο δεν έχει ξαναδεί», τότε αυτομάτως έγινε ο αγαπημένος στις καρδιές όλων.

Ο Άιβερσον, εκτός απροόπτου, αναμένεται αν ντεμπουτάρει στις 13 Νοεμβρίου, στο εντός έδρας παιχνίδι της Μπεσίκτας με την Ογιάκ Ρενό, τα εισιτήρια για το οποίο έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα και η 4.500 θέσεων αρένα της Μπεσίκτας θα… ξεχειλίζει από τα παράθυρα από κόσμο!

Ο Αμερικανός παίκτης παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε τέτοια υποδοχή, παρότι τον είχαν προειδοποιήσει από την ομάδα, ενώ είπε ότι μέσα στη χρονιά θα προσπαθεί να επικοινωνεί όσο το δυνατόν περισσότερο με τους οπαδούς: «Πριν φύγω θα μιλάω αρκετά τούρκικα». Η Μπεσίκτας δεν έχει κερδίσει τίτλο στην Τουρκία από το 1975. Μπορεί ο ερχομός του Άιβερσον να μην την καθιστά φαβορί, αλλά σίγουρα είναι η ατραξιόν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ φέτος. Και ναι… ζηλεύουμε!

Η άφιξη του AI

Φυγαδεύοντας τον AI

Η πρώτη συνέντευξη

About nikolask11

Check Also

Συνεχίζουν αήττητοι οι δύο του Eurocup!

Χωρίς ήττα συνεχίζουν οι δύο εκπρόσωποί μας στο Eurocup, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος διπλασίασαν τις νίκες …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *