Home / Α1 / Ημέρα πειστικών εμφανίσεων και μεγάλων διαφορών!

Ημέρα πειστικών εμφανίσεων και μεγάλων διαφορών!

Γεμάτη από μεγάλες σε έκταση και εύκολες νίκες ήταν η 4η αγωνιστική (που θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με το ματς του Περιστερίου με τον Ηρακλή). Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Καβάλα κέρδισαν πολύ εύκολα τους Κολοσσό, Ίκαρο, ΑΕΚ και Μαρούσι με… 95 πόντους συνολική διαφορά, ενώ το ντέρμπι της ημέρας έγινε στο ματς του Ηλυσιακού με τον Άρη, που κρίθηκε στην παράταση υπέρ του «αυτοκράτορα». Πρώτη νίκη για τον Πανιώνιο και μάλιστα στη Λαμία με τον Πανελλήνιο.

 
ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 53-83
Περίπατος
ήταν για τον Παναθηναϊκό το ταξίδι στη Ρόδο, παρότι το ξεκίνημα του αγώνα μας προϊδέασε για κάτι τελείως διαφορετικό. Ο Κολοσσός στο ξεκίνημα εμφανίστηκε διαβασμένος κι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον αγώνα, αλλά πολύ γρήγορα είδαμε όλες τις φετινές του αδυναμίες που έχουμε σχολιάσει από τις περασμένες αγωνιστικές.

Ουσιαστικά “ματς είδαμε” μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο. Ήταν το μόνο σημείο του ματς (όσο ακόμη είχε σημασία) που ο Κολοσσός μπορούσε να διασπάσει την άμυνα του Παναθηναϊκού και να σκοράρει. Αυτό τον έφερε μπροστά στο σκορ με 6 πόντους (23-17) στη διακοπή του δεκαλέπτου. Καλές επιλογές στην επίθεση, αλληλοκάλυψη στην άμυνα που δεν επέτρεπε στον Παναθηναϊκό να κάνει το παιχνίδι του, υψηλά ποσοστά, θύμισε περισσότερο τον Κολοσσό της περασμένης περιόδου.

Όμως, δεν κράτησε πολύ. Από την έναρξη της δεύτερης περιόδου, ο Παναθηναϊκός ανέβασε ταχύτητα και… απλά προσπέρασε. Η «πράσινη» άμυνα έσφιξε, η «πράσινη» επίθεση ανέβηκε στα συνήθη στάνταρ και το παρκέ… έγειρε επικίνδυνα. Απόδειξη γι’ αυτό το τρομερό 0-20 του Παναθηναϊκού στα πρώτα 8,5 λεπτά της δεύτερης περιόδου. Το 23-17 έγινε 23-37 και μετά το παιχνίδι ήταν τυπική διαδικασία και τίποτα παραπάνω.

Σε αυτά τα 8,5 λεπτά ο Κολοσσός ξεγυμνώθηκε τελείως και έδειξε στο μέγιστο βαθμό τις φετινές αδυναμίες. Πάνω απ’ όλα, την αδυναμία στο σκοράρισμα και τη λάθος λογική στις περισσότερες επιθέσεις. Απέναντι στη χειρουργικής ακρίβειας επίθεση του Παναθηναϊκού, ο Κολοσσός απαντούσε με ατομικές ενέργειες, καταδικασμένες εκ των προτέρων. Η στατιστική έγραψε 0/9 σουτ εντός παιδιάς, 0/2 βολές και 4 λάθη για τον Κολοσσό σε αυτό το διάστημα, την ώρα που ο Παναθηναϊκός έδινε μαθήματα σωστών επιλογών με 7/8 εντός παιδιάς και 6/6 βολές.

Μπορεί η απόσταση που χωρίζει τις δύο ομάδες να είναι πολύ μεγάλη, αλλά αυτό δεν αναιρεί την εικόνα του ματς και τα προβλήματα που ήταν ορατά δια γυμνού οφθαλμού. Ο Κολοσσός δεν μπόρεσε να γίνει ξανά απειλητικός ως το τέλος και το ματς ουσιαστικά πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα. Μάλιστα, στο 4ο δεκάλεπτο, που το πράγμα είχε χαλαρώσει… επικίνδυνα, ο Παναθηναϊκός ανέβασε εύκολα τη διαφορά στους 30 πόντους.

Θετικό το δείγμα για τους «πρασίνους», αρνητικό για τον Κολοσσό που έχει ξεκάθαρο επιθετικό πρόβλημα. Ο Ιβάνοβιτς σε 16 λεπτά είχε 3 πόντους, ο Πίτερσον σε 16,5 είχε 1 πόντο, ενώ ο Τζόρνταν και ο Φορντ είχαν 12 και 15 αντίστοιχα. Μπορεί να είναι νωρίς, μπορεί ο Σφαιρόπουλος να έχει επιδείξει ιδιαίτερη υπομονή από την πρώτη στιγμή της καριέρας του, αλλά η καμπάνα χτυπάει για τους ξένους (ιδίως τους Πίτερσον, Ιβάνοβιτς και κατά δεύτερο λόγο για τον Φορντ). Αν δεν αλλάξει κάτι στην εικόνα της ομάδας γρήγορα, τότε θα δούμε αλλαγές στο ρόστερ. Βέβαια, μερίδιο ευθύνης έχουν και οι Έλληνες, αφού θα πρέπει να προσφέρουν περισσότερα. Χαρίσης, Τσάμης, Παπάς δεν ήταν καλοί, ενώ ο Καλάθης είχε 8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα, αλλά με 3/13 σουτ εντός παιδιάς.

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα εύκολο απόγευμα, ο Ομπράντοβιτς έκανε τέλειο ροτέισον, έδωσε χρόνο σε όλους, έπαιξαν και οι 12 από 10 ως 23 λεπτά, σκόραραν και οι 12, με τον Καλάθη να είναι για ακόμα ένα ματς πολύ καλός, ενώ απ’ την άλλη ο Τέπιτς δεν φάνηκε να βρίσκει ρυθμό, παρότι ο Ομπράντοβιτς επέμεινε και τον άφησε στο παρκέ 23 λεπτά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 86-64
Δεν δυσκολεύτηκε
ο Ολυμπιακός, όπως άλλωστε αναμενόταν, με τον Ίκαρο στο άδειο ΣΕΦ. Ο Ίκαρος δεν πίστεψε ουσιαστικά ποτέ ότι μπορεί να χτυπήσει το παιχνίδι, ενώ ο Ολυμπιακός δεν του έδωσε τέτοια ελπίδα στο ματς, καθαρίζοντας τον αγώνα από το πρώτο δεκάλεπτο.

Η διαφορά ήταν διψήφια από το 9ο λεπτό και ο Ολυμπιακός ήλεγχε το ματς. Βέβαια, οι άδειες εξέδρες μέτρησαν στο να είναι αρκετά νωθρό το παιχνίδι στην εικόνα του, κάπως υποτονικό και «κρύο». Βέβαια, ο Ίκαρος ούτως ή άλλως δεν είχε αυτό το ματς στο πρόγραμμα για να το κερδίσει.

Ο Ολυμπιακός πήρε τον έλεγχο από το ξεκίνημα και τον κράτησε ως το τέλος. Μάλιστα, ο Παπανικολάου είχε αρκετή όρεξη στην 4η περίοδο και ήταν ο λόγος που η διαφορά άνοιξε τόσο, ενώ από την άμυνά του δεινοπάθησε ο κατά τεκμήριο καλύτερος παίκτης του Ικάρου, Γιάννης Καλαμπόκης.

Οι διαιτητές έδωσαν πολλά φάουλ (49 φάουλ και 58 βολές στο ματς) με αποτέλεσμα το ματς να μην ζεσταθεί ποτέ, αφού οι διακοπές ήταν συνεχείς. Ο Ολυμπιακός σούταρε με σχεδόν 60% στα δίποντα, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει αρκετούς αιφνιδιασμούς (μόλις 3/5). Γενικά, το παιχνίδι δεν δρέπει δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να έχουν δεδομένη διαφορά εξαρχής και τον Ίκαρο να μην μπορεί να την «μειώσει» στο παρκέ.

Ο Ίβκοβιτς και πάλι δεν εμπιστεύτηκε όλους τους παίκτες του, αφού ο Ζόραν Έρτσεγκ ήταν στη δωδεκάδα, αλλά δεν πάτησε παρκέ, όμως σε αντίθεση με προηγούμενα ματς μοίρασε το χρόνο στους 11 που έπαιξαν. Και οι 11 έπαιξαν από 10 ως 22 λεπτά, με τον Παπανικολάου να βγάζει πολλή ενέργεια στο παρκέ, τον Μπουρούση και τον Νίλσεν να είναι οι καλύτεροι. Ο Ίκαρος είδε την άμυνα του Ολυμπιακού να προσαρμόζεται πάνω στον Καλαμπόκη, αλλά ο έμπειρος Έλληνας γκαρντ «πέταξε» έξω από τον αγώνα 2 παίκτες του Ολυμπιακού. Μπορεί εντός παιδιάς ο Καλαμπόκης να ασφυκτιούσε, κάτι που φαίνεται από τα 2/8 σουτ και τα 7 λάθη, αλλά κέρδισε 10 φάουλ (εξ ου και οι «δύο παίκτες» που αποβλήθηκαν») και είχε 10/11 βολές, καταφέρνοντας με την εμπειρία του να μην είναι κακός ακόμη και σε μια άσχημη βραδιά. Ο Ίκαρος έχει 2-2 και ξέχασε ήδη το ματς, καθώς η συνέχεια είναι πολύ πιο σημαντική.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 92-70
Το πώς έχασε η ΑΕΚ αυτό το ματς είναι απορίας άξιον. Όχι γιατί το έχασε (άλλωστε ηττήθηκε με 22 πόντους), αλλά το… πότε το έχασε, αφού αντί για το ντέρμπι που περιμέναμε είδαμε τον αγώνα να είναι περίπατος για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ πιο ομαδικά και λογικά στην επίθεση (18-8 οι ασίστ), ενώ εκμεταλλεύτηκε πλήρως την κακή άμυνα της ΑΕΚ, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο (όταν και κρίθηκε το ματς).

Ο ΠΑΟΚ έβαλε από 27 πόντους στα δύο πρώτα δεκάλεπτα, χάνοντας μόλις 10 σουτ στο πρώτο ημίχρονο και 21 συνολικά στο ματς. Σούταρε με 70% στα δίποντα και 43% στα τρίποντα και δεν προβληματίστηκε ποτέ. Όταν η ΑΕΚ πείσμωσε και το ματς θύμισε ντέρμπι με καυγάδες και ένταση, η διαφορά ήταν πάνω από τους 20 πόντους και κανείς δεν είχε… διάθεση να ασχοληθεί περισσότερο.

Πέρα από την ήττα, προβληματίζει περισσότερο η απόδοση της «Ένωσης», η οποία ουσιαστικά ηττήθηκε με «κάτω τα χέρια». Πέραν από τον Καλλινικίδη, η προσπάθεια στην άμυνα θύμιζε παιδική ομάδα, αλληλοκαλύψεις δεν υπήρχαν, όλα τα ατού του ΠΑΟΚ έκαναν το παιχνίδι τους και ξεκάθαρα το ματς χάθηκε στην (ανύπαρκτη) αμυντική προσπάθεια.

Ο Παπαδόπουλος ήταν ξανά ο καλύτερος του ΠΑΟΚ, ουσιαστικά δεν αστόχησε σε ενέργεια εντός παιδιάς (το άστοχο τρίποντο δεν προστίθεται στα αμυντικά κατορθώματα της ΑΕΚ, αφού δεν είναι στο παιχνίδι του Λάζου), ενώ είχε σε 22 λεπτά 10 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 6 κερδισμένα φάουλ. Δέδας, ΜακΓκραθ, Μάρσαλ και Τζεσέφσκι έπαιξαν όπως ήθελαν και στο ματς ο ΠΑΟΚ ήταν στην… «comfort zone» του, άνετος και χωρίς πίεση.

Ο Μηνάς Γκέκος πρέπει να βρει τρόπο να κάνει την ΑΕΚ πιο ανταγωνιστική, την ΑΕΚ που έχει ένα ιδιαίτερα αξιόλογο ρόστερ, το οποίο στη φετινή μέτρια Α1 μπορούσε να πάει πολύ καλά. Στα σημαντικά στατιστικά στοιχεία του παιχνιδιού το απίστευτο κατόρθωμα του Τερέλ Καστλ, που κέρδισε 5 φάουλ στο ματς και σούταρε… 12 βολές! Αυτό δεν «βγαίνει» σχεδόν ούτε… μαθηματικά, με τον Αμερικανό να δείχνει την εμπειρία του. Ο Νικολαΐδης έμεινε άποντος, ο Ντικούδης έδειξε ότι βρίσκει ρυθμό στην ομάδα, ενώ για πρώτη φορά ο Άντονι Γκράντι θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό. Το θέμα είναι να μην γνωριστεί με τον… Γκοβού, γιατί μετά τα νυχτερινά μαγαζιά θα ξεπεράσουν την… οικονομική κρίση.

Ο επιρρεπής στις «κραιπάλες» Αμερικανός, όπως είχε δείξει ότι είναι στην περασμένη του θητεία στην Ελλάδα (οι νυχτερινές του εξορμήσεις με τον Μπατίστ και την υπόλοιπη… παλιοπαρέα είναι απλά θρυλικές), όσο βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση μας βάζει σε σκέψεις για το πώς… περνά τα βράδια του! Στο ματς δεν είδαμε τον Σπαρκς, ο οποίος ήταν στη δωδεκάδα αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε. Υπομονή ως την επόμενη εβδομάδα, λοιπόν.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ 82-87παρ.
Το μοναδικό ντέρμπι
(ως τώρα, γιατί εκκρεμεί και το Περιστέρι-Ηρακλής) της αγωνιστικής έγινε στην Αθήνα, με τον Άρη να φεύγει ζωντανός από την έδρα του Ηλυσιακού, παρότι ίδρωσε πολύ περισσότερο απ’ όσο περίμενε και ανησύχησε ακόμα πιο πολύ. Οι δύο ομάδες χρειάστηκαν παράταση για να λύσουν τις διαφορές τους, ενώ ο Άρης κέρδισε περισσότερο από την κυριαρχία του στα ριμπάουντ, αφού σε τρίποντα (ποσοστό) και λάθη ήταν πολύ πίσω από τον αντίπαλό του.

Το ματς σημαδεύτηκε από το μεγάλο τρίποντο του Ταπούτου για το 71-73 στο τέλος της κανονικής διάρκειας, από το «κρύο αίμα» του Κυρίτση σε νεκρό ουσιαστικά χρόνο για το 73-73 και την παράταση με 2 βολές, αλλά και από τις 4/4 βολές του Σλούκα στην παράταση, που μαζί με τους 4 πόντους του Ταπούτου και την άμυνα του «αυτοκράτορα» στο 82-83 και το 82-85, με το κλέψιμο του Τάκερ, έδωσαν τη νίκη στον Άρη.

Σίγουρα η νίκη ήταν πολύ σημαντική για τον Άρη, ιδίως με τον τρόπο που ήρθε. Ο Ηλυσιακός χτύπησε στα ίσια το ματς και παραλίγο να το πάρει. Η διαφορά που χώριζε τις δύο ομάδες ήταν οριακή (μετά το αρχικό 34-24 το ματς γύρισε και έμεινε κλειστό ως το τέλος), αλλά πλέον ο Άρης (3-1) έμεινε με πλεονέκτημα απέναντι στους θεωρητικούς ανταγωνιστές του για την 3η θέση, ενώ ο Ηλυσιακός είναι στο 0-4 και έχει να σκέφτεται τα δύο χαμένα στις λεπτομέρειες ντέρμπι. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά τέτοιες ήττες κοστίζουν, αφού όταν μια ομάδα όπως ο Ηλυσιακός φτάνει το ματς στο τελευταίο δευτερόλεπτο, πρέπει να το παίρνει, καθώς ξεκάθαρα δεν θα έχει πολλές τέτοιες ευκαιρίες.

Ο Άρης, πάντως, έδειξε χαρακτήρα στο ματς (παρά τη χαμένη επίθεση στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα) κάτι που δεν είχε πέρσι (βέβαια πέρσι δεν ήταν μόνο αυτό που… έλειπε), ενώ νίκες σε τέτοια ματς είναι πάντα σημαντικές για την ψυχολογία της ομάδας, που έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει ακόμη και όταν δεν της πηγαίνουν όλα όπως τα θέλει.

Καλός ήταν ο Παπαντωνίου στον άσο, εξουδετερωμένος ο Καρύδας, καλός αλλά άστοχος ο Κυρίτσης, ενώ Μπάξτερ και Πρόουελ έδειξαν πολύ καλά στοιχεία για τον Ηλυσιακό, έχοντας 39 πόντους με 16/26 εντός παιδιάς και μόλις 1 λάθος σε 73,5 λεπτά συμμετοχής.

Ο Άρης ήταν πολύ άστοχος στα τρίποντα, αλλά επέμενε να σουτάρει, κάτι που πρέπει να αλλάξεις τη συνέχεια, προσπαθώντας στις κακές βραδιές να βάλει την μπάλα πιο κοντά στο καλάθι, αλλά ευτύχησε να έχει έναν απίθανο Τάκερ με 17 πόντους, 13 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 6 κερδισμένα φάουλ και ένα καταπληκτικό Σλούκα.

Ο Σλούκας κέρδισε 7 φάουλ, σούταρε 13 βολές και είχε 13/13, ενώ είχε 3 ασίστ και ήταν αλάνθαστος σε 30 λεπτά συμμετοχής. Το «αλάνθαστος» είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα τα στοιχεία της στατιστικής του σε ένα ματς που κρίθηκε στο σουτ και που η υπόλοιπη ομάδα του έκανε 16 λάθη.

Η ΕΡΤ είχε προγραμματίσει να δείξει τηλεοπτικά αυτόν τον υπέροχο αγώνα, αλλά τελικά άλλαξε το πρόγραμμά της και έδειξε το Ολυμπιακός-Ίκαρος. Από αγωνιστικής άποψης ήταν ξεκάθαρα λάθος κίνηση, κρίνοντας εκ των υστέρων (και εκ των προτέρων, αφού το ματς του Άρη ήταν πιο «ανοιχτό» από εκείνο του Ολυμπιακού), ενώ αποδείχτηκε και πιο τηλεοπτικό. Βέβαια, δεν ξέρω τι νόημα έχει να κάνουμε αυτή τη συζήτηση όταν η ΕΡΤ έχει 6 συχνότητες και θα μπορούσε εύκολα να δείξει και τα δύο ματς. Καλό είναι να βλέπουμε τους «αιωνίους» κάθε Σαββατοκύριακο, αλλά υπάρχει κι άλλο πρωτάθλημα πέραν αυτών.

ΚΑΒΑΛΑ-ΜΑΡΟΥΣΙ 79-58
Η Καβάλα άρχισε να χτίζει τη διαφορά της σταδιακά μετά το 17ο λεπτό και έφτασε να προηγείται με 10+ πριν το ημίχρονο. Το 9-0 που έκανε τη διαφορά στον αγώνα ήρθε για την Καβάλα χωρίς άστοχο σουτ στο διάστημα αυτό, την ώρα που το Μαρούσι κολλούσε στην επίθεση.

Μετά το +12 όλα έμοιαζαν πολύ πιο εύκολα, η άμυνα έσφιξε, η Καβάλα ήταν αποφασισμένη να μην αφήσει το ματς να χαθεί, έπαιξε σωστά στην επίθεση, καλή άμυνα και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Κόμματος και ο Γκαγκαλούδης βρέθηκαν σε κακή μέρα (και κλείστηκαν σωστά) έχοντας 3/12 σουτ εντός παιδιάς, ενώ υπήρχε και ο Όλρεντ, κάτι που όσοι είδαν το ματς θα δυσκολεύτηκαν να το συγκρατήσουν στη μνήμη τους. Ο Αμερικανός έπαιξε 16,5 λεπτά και σε αυτά είχε 0 πόντους με 0/6 σουτ. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ήδη σκανάρει την αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του, ενώ δεν είναι ικανοποιημένος ούτε ο Ουίντεν.

Για την Καβάλα ο Παλάσιο ήταν μαγικός με 24 πόντους και 6 ασίστ, ενώ Σίμονς και Καραποστόλου (βρήκε επιθετικό ρυθμό για πρώτη φορά φέτος) ήταν πολύ καλοί, με τον Σίμονς να «γράφει» 16 πόντους και 15 ριμπάουντ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 59-67
Σε ένα μέτριο παιχνίδι, ο Πανιώνιος πήρε αυτό που ήθελε, δηλαδή την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, νίκη μεγάλης σημασίας, καθώς ήρθε σε εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο θεωρητικά ανώτερο.

Το ματς είχε ουσιαστικά δύο όψεις με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στα… μονά δεκάλεπτα (1ο και 3ο), τα οποία και κέρδισαν με 13 πόντους, ενώ τον Πανιώνιο να είναι καταπληκτικός, ιδίως στην άμυνα στο 2ο και 4ο δεκάλεπτο, όταν και είχε 39 πόντους, σταματώντας πλήρως τον Πανελλήνιο, που έμεινε στους 18.

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν ουσιαστικά ως το 34ο λεπτό, όταν ο Αθανασούλας πέτυχε τρίποντο που έδινε στην ομάδα του πλεονέκτημα 5 πόντους. Η διαφορά αυτή δεν ήταν ασφαλείας, αλλά ο Πανιώνιος την κράτησε ως το τέλος αφού εκμεταλλεύτηκε τα 8 λάθη του Πανελληνίου στο τελευταίο 8λεπτο του ματς, επίδοση απλώς τραγική.

Πέραν του Μπάιαρς ο Πανελλήνιος δεν είχε ούτε μόνιμη επιθετική απειλή, ούτε άλλο παίκτη που να βάζει με συνέπεια την πάλα στο καλάθι. Ο Όστοϊτς με τους Ξανθόπουλο, Μπέιλι, Καλαϊτζή και Κολώκα έμειναν άποντοι, ενώ ο Σάμο Ούντριχ ήταν φανερό ότι ακόμα είναι εκτός κλίματος και περισσότερο στοίχισε στην ομάδα του στο ματς παρά βοήθησε.

Ο Πανιώνιος πήρε σκορ και ριμπάουντ από τον Ελονού και τον Τσιάρα στη ρακέτα, ενώ παρά το γεγονός ότι σούταρε 12 βολές μόνο σε όλο το ματς (12/12) και είχε 9/27 τρίποντα (1/7 ο Βούγιανιτς) δεν δυσκολεύτηκε στο τέλος να κερδίσει.

Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική για τον Πανιώνιο, καθώς ξέφυγε από τον πάτο της βαθμολογίας (είχε 0-3) και αναπτέρωσε το ηθικό του με τον νέο προπονητή, που έδειξε από την πρώτη κιόλας στιγμή ότι κάτι αλλάζει στην ομάδα.

Νίκος Κουσούλης
Νώντας Κρεμαστής

About nikolask11

Check Also

Athlenda: κάνοντας τα όνειρα των νέων ταλέντων πραγματικότητα!

Για έναν πιτσιρικά με όνειρα για καριέρα το μπάσκετ υπάρχει παντού γύρω του. Λίγα έχουν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *