Home / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Στη Λιέτουβος ο Σάρας!

Στη Λιέτουβος ο Σάρας!

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λιέτουβος Ρίτας, όπως ανακοίνωσε η ομάδα. Οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία το βράδυ της Δευτέρας και ο Σάρας θα μεταβεί στη Λιθουανία την Τρίτη.

 
Ο 34χρονος αστέρας είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στη δωδεκάδα για τον αγώνα της Τετάρτης με την Τσιμπόνα, όπως είπε η ομάδα. Ο πρόεδρος της Λιέτουβος, Γκεντβίντας Βαϊνάουσκας, είπε: «Ελπίζω να είναι στο ματς με την Τσιμπόνα την Τετάρτη. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο από οπαδούς που θα χαιρετήσουν τον μεγάλο αστέρα που επέστρεψε. Είναι πολύ σημαντική η επιστροφή του στην ομάδα, εκεί που έκανε τα πρώτα του βήματα».

Ο Σάρας είχε ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από τη Λιέτουβος Ρίτας το 1998-99. Ο ίδιος είπε ότι είναι 80% έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα, καθώς έκανε προπονήσεις με το Περιστέρι. Ο Γιασικεβίτσιους αρχικά δεν ήθελε να φύγει από την Ελλάδα, καθώς εδώ ζει η γυναίκα του με το νεογέννητο παιδί τους, γι’ αυτό και άργησε τόσο να αποφασίσει να δεχτεί πρόταση ομάδας του εξωτερικού (η πρόταση της Λιέτουβος υπάρχει από τις αρχές Οκτώβρη).

About nikolask11

Check Also

Το «αχ» της Φενέρ, η κούπα του Μίλος και του Χριάπα!

Μετά από έναν τελικό «for the ages» που λένε και οι Αμερικανοί, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *