Home / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ / Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 15η αγωνιστική

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 15η αγωνιστική

Μια στροφή πριν το τέλος φτάσαμε και στον φετινό διαγωνισμό του Age of Basketball στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής του Top-16. Ο Join Me είναι πια μια ανάσα από τη νίκη, ενώ πήρε και το 15ο κουπόνι.

 
Νικητής της εβδομάδας, λοιπόν, ήταν ο Join Me, του οποίου η ομάδα «Broken» συγκέντρωσε 181.0 πόντους, περισσότερους από κάθε άλλη αυτή την αγωνιστική. Έτσι, κέρδισε το 15ο κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση στο τέλος της χρονιάς για το δώρο έκπληξη του Age of Basketball, το οποίο είναι και το 7ο προσωπικό του.

Στο ranking ο Join Me παραμένει πρώτος με την «Out Of My Way» να έχει 2.344,1 πόντους και να απέχει 170 σχεδόν πόντους από τον πρώτο αντίπαλο, που είναι ο pol01 με την «APAIXTOI B.C.» (2.174,3). Η διαφορά ανέβηκε κατά 30 πόντους σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική και, πλέον, μόνο αν… δεν βαθμολογηθεί την τελευταία εβδομάδα ο Join Me μοιάζει να μπορεί να ανατραπεί. Αλλά, ακόμη κι αν δεν βαθμολογηθεί έχει για… μαξιλάρι ασφαλείας 4 ακόμα ομάδες, μέχρι την 6η θέση που βρίσκεται ο pol01. Στην 8η είναι η annet, ενώ 10ος είναι ο soulis, αλλά αμφότεροι είναι πολύ πολύ μακριά.

Στα ριμπάουντ η κατάσταση μοιάζει να έχει ξεκαθαρίσει με την καταπληκτική «Kong-rebs2» του Kong να είναι στα 793 ριμπάουντ και να απέχει 42 ριμπάουντ από την 3η annet (2η είναι πάλι ομάδα του Kong) η οποία έχει 751 με την «Two Door». Ο Kong μάλλον ασχολείται με την κορυφή όλης της Ευρωλίγκας, έχοντας «καπαρώσει» το δώρο του διαγωνισμού από τα ριμπάουντ.

Στις ασίστ ο Join Me είναι 1ος, αλλά εδώ θα γίνει μάχη όπως φαίνεται. Ο Join Me με την «Assist Me» απέχει 8 ασίστ από τον 2ο laker6 και την «Sheffield Expendables» (435-427), αλλά δεδομένου ότι έχει το δώρο από την πρωτιά στο ranking, δεν μπορεί να το πάρει κι εδώ. Οπότε αυτό βάζει στο παιχνίδι τον omc που με την «A Poseidon» είναι στια 416 ασίστ. Η διαφορά των 11 ασίστ από τη 2η θέση είναι πολύ μεγάλη, αλλά όχι απαγορευτική για μία αγωνιστική. Το κακό για τον omc είναι ότι την εβδομάδα που πέρασε και αυτός και ο laker6 έδωσαν από 34 ασίστ και η διαφορά δεν μειώθηκε καθόλου.

Κουπόνια συμμετοχής στην κλήρωση:
Αγωνιστική 1η:
Join Me
Αγωνιστική 2η: Join Me
Αγωνιστική 3η: danielle
Αγωνιστική 4η: Anthos_Cy
Αγωνιστική 5η: soulis
Αγωνιστική 6η: Join Me
Αγωνιστική 7η: Keratsinio
Αγωνιστική 8η: Join Me
Αγωνιστική 9η: Join Me
Αγωνιστική 10η: laker6
Αγωνιστική 11η: Join Me
Αγωνιστική 12η: astuaussi
Αγωνιστική 13η: Kong
Αγωνιστική 14η: impegio
Αγωνιστική 15η: Join Me

About nikolask11

Check Also

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 16η αγωνιστική

Ολοκληρώθηκε και φέτος το αγωνιστικό μέρος του διαγωνισμού του Age of Basketball στο fantasy challenge …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *