Home / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ / Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 7η αγωνιστική

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 7η αγωνιστική

Μετά και την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, η μάχη στο private league του Age of Basketball στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας μαίνεται. Ο Join Me εξακολουθεί να είναι πρώτος, αλλά η διαφορά έχει πια μειωθεί πάρα πολύ, ενώ σε ασίστ και ριμπάουντ πολλοί είναι αυτοί που μπορούν να ισχυριστούν ότι διεκδικούν την πρωτιά. Μάλιστα, είχαμε νέο παίκτη να κερδίζει το κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση, με το καλύτερο σκορ της εβδομάδας.

Ο Keratsinio με την ομάδα «kypriadites» έκανε 161.2 και πήρε την πρωτιά στην 7η αγωνιστική. Μαζί με αυτή πήρε και το 7ο κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση για το δώρο έκπληξη στο τέλος της χρονιάς.

Στο ranking, ο Join Me κρατάει την κορυφή με την ομάδα «Out Of My Way» έχοντας 1.036,2 πόντους. Επίσης, εξακολουθεί να έχει τις 7 πρώτες ομάδες της κατάταξης, κάτι που του δίνει πολλές πιθανότητες επιτυχίας ακόμη και σε περίπτωση που κάποια από τις ομάδες του δεν πάει καλά. Όμως, πλέον, 7 παίκτες είναι σε απόσταση μικρότερη των 120 πόντων πίσω του, με τον pol01 να πλησιάζει στους 73 πόντους απόσταση, μειώνοντας 20 από την περασμένη εβδομάδα. Ο omc είναι 9ος, ο keratsinio 10ος και ακολουθούν οι «αιώνιοι», areneses και laker6 οι οποίοι και φέτος θα μας κρατήσουν σε αγωνία στην προσωπική τους μάχη, καθώς αυτή τη στιγμή τους χωρίζουν 0.9 πόντοι! Highflyer-4, soulis και annet βρίσκονται ακριβώς πιο πίσω.

Στις ασίστ, έσπασε η ισοπαλία με τον laker6 να περνάει μόνος 1ος και μάλιστα με 6 ασίστ διαφορά. Πλέον έχει 193, έναντι 187 του Join Me. Πολύ κοντά ακολουθεί ο omc με 183, ενώ πιο μακριά, αλλά ακόμη ελπίζουν, βρίσκονται οι Kong, Danielle, areneses και astuaussi.

Στα ριμπάουντ, ο Kong αύξησε τη διαφορά του από την annet. Πλέον, τους χωρίζουν 4 ριμπάουντ, καθώς ο Kong με την «Kong-rebs2» έχει 372 και η annet έχει 368. Πιο πίσω και πάλι ο Kong, ενώ στην 4η θέση με 353 η «Out Of My Way» του Join Me και στην 7η ο omc, με τον laker6 στην 8η.

Είναι ξεκάθαρο ότι όλα παίζονται ακόμα σε μια κλωστή και οι παίκτες προσπαθούν να κάνουν όσο το δυνατόν πιο καλό finish στην κανονική περίοδο, ενόψει της πάρα πολύ κρίσιμης 1ης αγωνιστικής του Top-16.

Κουπόνια συμμετοχής στην κλήρωση:
Αγωνιστική 1η:
Join Me
Αγωνιστική 2η: Join Me
Αγωνιστική 3η: danielle
Αγωνιστική 4η: Anthos_Cy
Αγωνιστική 5η: soulis
Αγωνιστική 6η: Join Me
Αγωνιστική 7η: Keratsinio

About nikolask11

Check Also

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – Οι νικητές!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Age of Basketball στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας για το 2010-11. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *