Home / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ / Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 10η αγωνιστική

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 10η αγωνιστική

Η πρώτη φάση τελείωσε και μαζί της τελείωσε η πρώτη φάση στο private league του διαγωνισμού του Age of Basketball στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας. Ο Join Me έκλεισε την πρώτη στην πρώτη θέση με μια διαφορά που τον καθιστά μεγάλο φαβορί για την τελική νίκη, αν και πολλά θα κριθούν στο πρώτο ματς του Top-16, όπως πάντα. Πάντως, τη 10η αγωνιστική είχαμε νέο παίκτη που πήρε κουπόνι για το δώρο έκπληξη.

Το 10ο κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση για το δώρο έκπληξη στο τέλος της χρονιάς το κέρδισε ο laker6, μιας και η ομάδα του «JCVD» συγκέντρωσε 198.8 πόντους και είχε την καλύτερη επίδοση στη 10η αγωνιστική.

Στο ranking, ο Join Me παραμένει πρώτος στην κορυφή, όντας πια… πρωταθλητής χειμώνα, αφού η «Out Of My Way» έχει 1.588,9 πόντους. Ο Join Me έχει… ως δικλείδα ασφαλείας και τις επόμενες 6 ομάδες, ως την 7η θέση, ενώ ο πρώτος αντίπαλος απέχει περίπου 145 πόντους από την κορυφή (όσο και την προηγούμενη εβδομάδα) και είναι ο pol01. Πιο πίσω η annet, ο soulis, ο areneses και ο laker6 που βρίσκεται 210 πόντους πίσω από την πρώτη θέση.

Στα ριμπάουντ μετά από πολύ καιρό η κατάσταση μοιάζει να ξεκαθαρίζει λίγο, με τον Kong να κάνει μια πολύ καλή αγωνιστική με 56 ριμπάουντ και να αυξάνει τη διαφορά του από την annet κατά 15 ριμπάουντ. Πλέον, τους χωρίζουν 19 ριμπάουντ, αφού οι «Kong-rebs2» έχουν 519 ριμπάουντ και η «Two Door» της annet 500. Δύο δικές τους ομάδες ακολουθούν στην 3η και 4η θέση, ενώ ο Join Me βρίσκεται στην 5η, απέχοντας 45 ριμπάουντ από την κορυφή. laker6 και omc ακολουθούν με τη δεκάδα να κλείνει από τους ίδιους παίκτες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.

Στις ασίστ ο laker6 μοιάζει να έχει βρει το κουμπί τις τελευταίες αγωνιστικές, αφού ανεβάζει τη διαφορά λίγο λίγο κάθε φορά. Οι «Sheffield Expendables» έχουν 290 ασίστ και βρίσκονται στην κορυφή με 3 ασίστ μεγαλύτερη διαφορά από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ η «Assist Me» του Join Me είναι στις 281 στη 2η. Πιο πίσω βρίσκονται ο omc, ο areneses, ο Kong, αλλά και η περσινή νικήτρια danielle.

Όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την πρώτη αγωνιστική του Top-16, καθώς εκεί θα κριθούν, όπως κάθε χρόνο πολλά. Ακόμη και μεγάλες διαφορές έχουμε δει να εξαφανίζονται στο Top-16, καθώς 1-2 λάθος επιλογές στο εξ αρχής χτίσιμο της ομάδας μπορούν να καταδικάσουν οποιονδήποτε παίκτη και να κάνουν κάθε διαφορά να μοιάζει αναστρέψιμη.

Κουπόνια συμμετοχής στην κλήρωση:
Αγωνιστική 1η:
Join Me
Αγωνιστική 2η: Join Me
Αγωνιστική 3η: danielle
Αγωνιστική 4η: Anthos_Cy
Αγωνιστική 5η: soulis
Αγωνιστική 6η: Join Me
Αγωνιστική 7η: Keratsinio
Αγωνιστική 8η: Join Me
Αγωνιστική 9η: Join Me
Αγωνιστική 10η: laker6

About nikolask11

Check Also

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 16η αγωνιστική

Ολοκληρώθηκε και φέτος το αγωνιστικό μέρος του διαγωνισμού του Age of Basketball στο fantasy challenge …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *