Home / FANTASYΟΠΛΗΚΤΟΣ / Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Week 9

Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Week 9

Δυστυχώς η στήλη πέρασε τη χειρότερή της εβδομάδα με τις επιλογές να μην επιβεβαιώνονται. Πρέπει, όμως, γρήγορα να αφήσουμε πίσω μας αυτήν την αγωνιστική επειδή η επόμενη ξεκινάει τη Δευτέρα και το deadline έρχεται νωρίς. Θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα καθώς μεσολαβούν αρκετές ημέρες μέχρι τους αγώνες και μπορεί να μεσολαβήσουν αστάθμητοι παράγοντες όπως ένας τραυματισμός.

Δεν μπορώ να μη ρίξω μια ματιά στον David Hawkins της Αρμάνι. Ένας από τους καλύτερους περιφερειακούς στην Ευρώπη. Όχι μόνο βρίσκεται σε μια σχετικά προσιτή τιμή (51) και προέρχεται από ranking 30, αλλά και εναντίον της Βαλένθια στον πρώτο γύρο είχε κάνει ένα εξαιρετικό ματς.

Θα προτείνω και τον Tibor Pleiss της Μπαμπέργκ γιατί, σχετικά αθόρυβα, είναι σε εξαιρετική κατάσταση εδώ και 1 μήνα: στα τελευταία 4 ματς στην Ευρωλίγκα έχει 10.3 πόντους και 10 ριμπάουντ με 16 ranking, ενώ στους τελευταίους του 5 αγώνες στη Γερμανία γράφει 6.8 πόντους και 9.2 ριμπάουντ με 15 ranking.

Δε θα έπαιρνα… τον Pablo Prigioni της Ρεάλ. Είναι πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό μετά τον τραυματισμό του και χρειάζεται ακόμη χρόνο για να επανέλθει.

Άκουσα ότι… ο γνωστός μας Roderick Blakney πάτησε στα 34 του για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Ισπανία και αποδίδει, κάτι παραπάνω από, μια χαρά. Το 13.8 ranking μ.ό. που έχει φέτος είναι η καλύτερή του επίδοση στις χρονιές του στην Ευρωλίγκα!

About nikolask11

Check Also

Ο fantasyόπληκτος 2010-11 – Top 16: Week 6

Μία πολύ καλή εβδομάδα για τη στήλη ήταν η προηγούμενη αφού ο Νεστέροβιτς ήταν εξαιρετικός …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *