Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2010-11 / Μοναξιές κορυφής για Nothing But Net!

Μοναξιές κορυφής για Nothing But Net!

 

Η τελευταία ισοβαθμία στην κορυφή του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος έσπασε την 5η αγωνιστική, με τους “Nothing But Net” να είναι, πλέον, η μόνη αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησαν της “ΑΕΠΕ” με 59-57. Η 5η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με πολλά θέματα, καθώς ένας αγώνας δεν τελείωσε λόγω επεισοδίων, ένας δεν έγινε και ένταση υπήρχε σε όλους.

Η “ΑΕΠΕ” ισοβαθμεί στη 2η θέση με τους Spyzz που κέρδισαν την “Τιρινίνι” με 31-25. Οι “Ρούκουνες” κέρδισαν τους “Off Balance” με 58-44 και οι “Santa Barbara Rockets” πήραν τη νίκη απέναντι στον “Νικηφόρο” με 40-32, παρότι το ματς δεν τελείωσε λόγω επεισοδίου των νικητών με το διαιτητή. Τέλος, η “Αττική” πήρε στα χαρτιά το ματς με τους “Sport Coffee” (20-0), καθώς οι τελευταίοι δεν παρατάχτηκαν να παίξουν. Ρεπό είχαν οι “εBEERοι“.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε την ανακοίνωση των διοργανωτών για τα επεισόδια

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στους “Nothing But Net” και την “ΑΕΠΕ“, κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα με 59-57, ανταποκρινόμενο πλήρως στο χαρακτηρισμό του ως το «ντέρμπι της αγωνιστικής». Το καλάθι της νίκης για τους αήττητους με 5-0, πια, “Nothing But Net” ήρθε στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς. Όλος ο αγώνας ήταν ντέρμπι, οριακό στην 1η περίοδο (15-15) και στο ημίχρονο (30-29), με τους νικητές να ξεφεύγουν στην 3η περίοδο (47-40) και την “ΑΕΠΕ” να ισοφαρίζει εκ νέου στην τέταρτη περίοδο.

Οι νικητές σημείωσαν στα σημαντικά στοιχεία του ματς τις πολλές βολές που σούταραν οι αντίπαλοί τους (19), αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε απ’ το να πάρουν τη νίκη. Δύο παίκτες τους έφτασαν στους 16 πόντους, ο Κωνσταντίνου και ο Μπαμπάκος, ενώ άλλοι 5 σκόραραν (4 εξ αυτών 5-8 πόντους). Από την “ΑΕΠΕ”, ο Σταυρόπουλος ξεχώρισε και πάλι με 16 πόντους, ο Γιαννακόπουλος είχε 14, ενώ ο Πασχάλης 9.

Την ήττα της “ΑΕΠΕ” εκμεταλλεύτηκαν οι “Spyzz“, που επικράτησαν της “Τιρινίνι” με 31-25 για να ανέβουν και αυτοί με 4-1 στη 2η θέση. Και οι δύο ομάδες είχαν σημαντικά προβλήματα, με τους “Spyzz” να έχουν τους πρώτους τους σκόρερ, αλλά να τους λείπει ο παίκτης που έβαλε 32 πόντους την προηγούμενη αγωνιστική και την “Τιρινίνι” να παίζει με τον πρώτο της σκόρερ κλινήρη επί μία εβδομάδα.

Το ματς έμεινε κι αυτό χαμηλά, όπως όλα ως τώρα στο δεύτερο κλειστό, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 5-5 στην πρώτη περίοδο και τους νικητές να ξεφεύγουν με 17-11 στο ημίχρονο. Η “Τιρινίνι” πλησίασε γρήγορα στην επανάληψη σε 21-20 και το ματς ήταν ντέρμπι, με τους “Spyzz“, όμως, να προηγούνται ως το τέλος, παρά τις 7/17 βολές που είχαν στο ματς. Η “Τιρινίνι” έχει παράπονα από τη διαιτησία (έριξε 4 βολές), παράπονα που, πάντως, είχαν και οι “Spyzz“.

Για τους νικητές, ο Βελισσάριος είχε 12 πόντους, ο Δήμου 9 και ο Κώτσος 8. Για την “Τιρινίνι” ο Κουσούλης Α. είχε 9 πόντους και οι Στεφανιώτης, Τσουκνιδής από 6.

Οι “Ρούκουνες” επικράτησαν των “Off Balance” με 58-44 για να ανέβουν στο 2-3, αφήνοντας τους αντιπάλους τους στο 1-4. Το ματς κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο, παρά την προσπάθεια των “Off Balance” για επική ανατροπή στην επανάληψη.

Οι νικητές επικράτησαν με 16-8 στην πρώτη περίοδο και 21-7 στη δεύτερη για το 37-15 του ημιχρόνου, που ήταν καταδικαστικό για τους “Off Balance“, οι οποίοι, πάντως, δεν παράτησαν τον αγώνα, βελτίωσαν την άμυνά τους και πλησίασαν στο 44-32 στο 30ο λεπτό. Όμως, δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή, με τους νικητές να κρατούν τη διψήφια διαφορά ως το τέλος του ματς.

Για τους “Ρούκουνες” ο Θεοδωρόπουλος είχε 13 πόντους και ο Καλτσης 15, με τον δεύτερο να παίζει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Επίσης, άλλοι 5 παίκτες είχαν από 4 ως 7 πόντους. Για τους “Off Balance” ο Καπετανάκης είχε 21 πόντους (τους περισσότερους της αγωνιστικής), αλλά κανείς άλλος δεν έφτασε σε διψήφια επίδοση.

Το πιο επεισοδιακό ματς ήταν εκείνο του “Νικηφόρου” με τους “Santa Barbara Rockets“, με νικητές τους δεύτερους με 32-40. Το ματς διεκόπη 2 λεπτά πριν το τέλος του, όταν ένας παίκτης κι ο προπονητής των “Santa Barbara Rockets” είχαν σοβαρό επεισόδιο με το διαιτητή της αναμέτρησης. Το ματς διεκόπη, αλλά τελικά η ομάδα του “Νικηφόρου” αποχώρησε, αφού δεν έβρισκε νόημα να συνεχιστεί ο αγώνας μετά τα όσα έγιναν και το ματς κατοχυρώθηκε στους “Santa Barbara Rockets“.

Για τους νικητές ο Μακρής Γ. είχε 13 πόντους, ο Γεωργαντής 9 και άλλοι 6 παίκτες σκόραραν, ενώ από τον “Νικηφόρο” ξεχώρισε ο Γράψας με 15 πόντους (και άλλοι 5 σκόραραν 2-5 πόντους).

Τέλος, το ματς “Αττική“-“Sport Coffee” δεν έγινε γιατί η ομάδα “Sport Coffee” δεν παρατάχτηκε με το ματς να κατοχυρώνεται με 20-0 στην “Αττική“. Όπως δήλωσε παίκτης των ηττημένων, η απουσία του αρχηγού τους, και συνδετικού κρίκου της ομάδας, στο εξωτερικό ήταν η αιτία κακής συνεννόησης και απουσίας τους από το ματς.

Τα αποτελέσματα και οι πρωταγωνιστές:

5η αγωνιστική

NOTHING BUT NET – ΑΕΠΕ 59-57

Nothing But Net: Ζήσης Γ., Βαγιάνος Ι. 5, Κωνσταντίνου Α. 16, Ζήσης Δ. 5, Παναγιωτόπουλος Κ. 8, Ουζουνίδης Θ. 7, Μπαμπάκος Κ. 16, Βαγιάνος Δ. 2, Καραγεωργάκης Μ.

ΑΕΠΕ: Πασχάλης Αν. 9, Σταυρόπουλος Α. 16, Τριπολιτσιώτης Α., Γιαννακόπουλος Π. 14, Καταραχιάς Αλ. 8, Παπαδόπουλος Αρ. 6, Κωνσταντινόπουλος Σπ., Μελέντης Ι. 4, Μιχαηλίδης Κ.

SPYZZ – ΤΙΡΙΝΙΝΙ 31-25

Spyzz: Φίλιας Β., Αχείμαστος Σπ. 2, Κατσούρας Γ., Βελισσάριος Π. 12, Ησαΐας Γ., Δήμου Β. 9, Κώτσος Δ. 8

Τιρινίνι: Μυλωγιαννάκης Π., Αντωνόπουλος Αν. 2, Οικονομόπουλος Κ., Τσουκνιδής Δ. 6, Κουσούλης Α. 9, Στεφανιώτης Δ. 6, Κουσούλης Ν., Μπόικου Β. 2, Κουβαράς Αγ., Αγγέλου Θ.

OFF BALANCE – ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ 44-58

Off Balance: Γιαννόπουλος Α. 4, Διακουμάκος Μ., Γεωργόπουλος Ν., Μπέκας Σ. 5, Καπετανάκης Β. 21, Λίγας Ν. 2, Ρήγας Γ., Θεοδώρου Π. 2, Παπανικολόπουλος Αλ. 6, Γκιάτας Χρ. 4

Ρούκουνες: Γκότσης Γ., Θεοδωρόπουλος Κ. 13, Καλτσης Θ. 15, Τσέρπες Ηρ., Χριστοδουλόπουλος Ν. 7, Κούτουλας Δ. 4, Νικολόπουλος Σ. 6, Μαργαρίτης Αλ., Μαρκάκης Δ., Πανόπουλος Αγ. 2, Μενεξίδης Σ. 7, Λιανάκης Γ. 4

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – SANTA BARBARA ROCKETS 32-40

Νικηφόρος: Γκιόσης Γ. 5, Στρατής Φ. 2, Τσαλίκης Γ. 2, Μπλόντζος Γ. 4, Κυριαζόπουλος, Μπλόντζος Λ., Πασαβάκης Θ., Αλαμπασίνης Γ., Κοσκινάς Γ., Κακολύρης Τ. 4, Γράψας Αρ. 15

Santa Barbara Rockets: Αντωνόπουλος Κ. 4, Γκαβογιάννης Ε., Πέτρου Σπ. 3, Μακρής Στρ., Καλομπράτσος Χ. 2, Καλομπράτσος Α., Καναρίδης Ι. 2, Μακρής Γ. 13, Τοσουνίδης Χ., Γεωργαντής Α. 9, Σταμάτης Α. 5, Αθανασίου Ε. 2

ΑΤΤΙΚΗ – SPORT COFFEE 20-0
οι Sport Coffee δεν παρατάχτηκαν

About nikolask11

Check Also

Τρίτη θέση για Net! – Τελική κατάταξη

Την 3η θέση στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα κατέκτησαν οι Nothing But Net, μετά τη νίκη τους …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *