Home / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Τιτανομαχίες στο Top-16!

Τιτανομαχίες στο Top-16!

Έγινε η κλήρωση των ομίλων της Ευρωλίγκας για το Top-16 με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να μαθαίνουν τους επόμενους αντιπάλους τους. Δύο ισπανικές για τον Παναθηναϊκό, η πρωταθλήτρια Κάχα Λαμποράλ και η Μάλαγα, συν τη Λιέτουβος, η Φενέρ με τη Βαλένθια και τη Ζαλγκίρις για τον Ολυμπιακό, σε ελληνοτουρκική γιγαντομαχία.

Δυνατές μονομαχίες σε κάθε όμιλο, με τη Μακάμπι να κληρώνεται με την Μπαρτσελόνα και την Ολίμπια Λιουμπλιάνας να προσπαθεί για την έκπληξη στηριζόμενη στην πολύ καλή της έδρα στον Όμιλο E, τον οποίο συμπληρώνει η Ρόμα.

Τέλος, πολύ δυνατός και ο G, με τη Σιένα να πρέπει να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και την άλλη τουρκική, Εφές Πίλσεν, με την Παρτιζάν να παλεύει για την έκπληξη και φέτος.

Πολύ ψηλά θα είναι ο πήχης της δυσκολίας και στην ενδεχόμενη πρόκριση των ελληνικών ομάδων στους “8”, με τον Παναθηναϊκό να διασταυρώνεται με τους πρώτους του ομίλου F και τον Ολυμπιακό με τους πρώτους του ομίλου G. Πιθανοί αντίπαλοι όπως οι Μακάμπι, Μπαρτσελόνα, Σιένα, Ρεάλ καθιστούν επιτακτική την ανάγκη να αντιμετωπιστούν με πλεονέκτημα έδρας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Top-16 θα μας προσφέρει πολύ δυνατές μονομαχίες και θα μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον από τις 19 Ιανουαρίου που θα ξεκινήσει.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

GROUP E
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ
ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ
ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ

GROUP F
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΡΟΜΑ

GROUP G
ΣΙΕΝΑ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ
ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ

GROUP H
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΚΑΟΥΝΑΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ

About nikolask11

Check Also

Το «αχ» της Φενέρ, η κούπα του Μίλος και του Χριάπα!

Μετά από έναν τελικό «for the ages» που λένε και οι Αμερικανοί, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *