Home / EUROCUP / Φόβοι κακοήθειας, «δεν αποσύρομαι» λέει ο Άιβερσον

Φόβοι κακοήθειας, «δεν αποσύρομαι» λέει ο Άιβερσον

Μετά από δύο ημέρες που ακούστηκε κάθε δυνατή φήμη από τις πιο απλές ως τις πλέον ακραίες, ο μάνατζερ του Άλεν Άιβερσον έριξε φως στην υπόθεση τραυματισμού του παίκτη ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα. Ο Άιβερσον φεύγει για τις Η.Π.Α. για να κάνει εγχείρηση στο δεξί του πόδι και ο ίδιος υπολογίζει ότι θα επιστρέψει στην Τουρκία για τα τουρκικά πλέι οφς.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα αποχώρησης του Άλεν από το μπάσκετ», είπε ο Γκάρι Μουρ, μάνατζερ του Άιβερσον εδώ και πολλά χρόνια, αλλά στη συνέχεια μίλησε για τη σοβαρότητα της κατάστασης.

 
Ο Άιβερσον θα μπει στο χειρουργείο για να αφαιρέσει μια ιστική αλλοίωση (είναι κάτι σαν όγκος) από το δεξί του πόδι (στο ύψος της γάμπας) και από τη βιοψία θα φανεί τι θα γίνει στη συνέχεια: «Πρέπει να αφαιρεθεί και μετά να εξεταστεί για το αν είναι καλοήθες ή όχι. Μόλις την αφαιρέσουν ο Άλεν θα αρχίσει αποκατάσταση, γιατί οι γιατροί του λένε ότι θα χρειαστεί 4 με 6 εβδομάδες για να επανέλθει. Ελπίζει να είναι απόλυτα έτοιμος για τα πλέι οφς», είπε ο Μουρ.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία για την εγχείρηση του Άιβερσον, παρά μόνο το γενικό… «σύντομα». Ο Μουρ είπε αυτό που ακουγόταν εδώ και τόσες ημέρες και είχε προκαλέσει τις φήμες για αποχώρηση, ότι «δεν έχει πονέσει ποτέ στη ζωή του περισσότερο από κανέναν από τους παλιότερους τραυματισμούς του. Είναι σε άθλια κατάσταση».

Για το τέλος ο Μουρ είπε ότι ο παίκτης του θα τιμήσει το διετές συμβόλαιό του με την Μπεσίκτας και ότι «του αρέσει η ομορφιά της χώρας, η καλοσύνη των ανθρώπων. Κανείς δεν έχει προσδοκίες από αυτόν, εκτός από το να τα δίνει όλα στο γήπεδο. Κανείς δεν νοιάζεται για το τι έκανε 5 ή 6 χρόνια πριν», πετώντας και την μπηχτή του στις ομάδες του NBA.

Την ίδια ώρα, ο Νταγκ Κόλινς, προπονητής των Σίξερς, μόλις μαθεύτηκαν οι φήμες για αποχώρηση του Άιβερσον από το μπάσκετ, μίλησε για επιστροφή του στη Φιλαντέλφια: «Όσο είμαι εγώ εδώ θέλω να δω τον Άλεν ξανά στην ομάδα, να αναγνωριστεί για τα όσα έκανε για τον οργανισμό, που τον καθιστούν μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του. Θέλω να μείνει για πάντα ένας Σίξερ και ελπίζω να μου το ζητήσει. Θέλω να έρθει στην προπόνηση, να δει την ομάδα. Την τελευταία φορά που ήταν εδώ ήταν πιο ηγέτης από ποτέ».

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Άιβερσον, αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέψει στην Τουρκία τον Φεβρουάριο για το δεύτερο στάδιο της αποκατάστασής του. Επίσης, ο Άιβερσον πρόκειται να κάνει μαγνητική τομογραφία για να εκτιμηθεί καλύτερα και ο τραυματισμός που έχει στον αστράγαλο και να δει και η Μπεσίκτας αν, ασχέτως του άλλου προβλήματος, θα είναι έτοιμος σε 1,5-2 μήνες.

About nikolask11

Check Also

Συνεχίζουν αήττητοι οι δύο του Eurocup!

Χωρίς ήττα συνεχίζουν οι δύο εκπρόσωποί μας στο Eurocup, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος διπλασίασαν τις νίκες …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *