Home / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Πορτοκαλί τρέλα στη Λιουμπλιάνα!

Πορτοκαλί τρέλα στη Λιουμπλιάνα!

Απίστευτες καταστάσεις έζησαν οι άνθρωποι της Ολίμπια Λιουμπλιάνας όταν αποφάσισαν να βγάλουν στην αγορά τα εισιτήρια για το επερχόμενο Top-16 της Ευρωλίγκας. Η Ολίμπια έχει μια καταπληκτική σεζόν ως τώρα και μια καυτή έδρα, αλλά απ’ ότι φαίνεται έτσι θα πάει όλη η χρονιά! Μόλις σε 20 λεπτά από τη στιγμή που βγήκαν στην αγορά τα εισιτήρια για τα τρία εντός έδρας παιχνίδια της, είχαν πωληθεί… 32.000 μαγικά χαρτάκια!

 
Η Ολίμπια ήταν 2η σε μέσο όρο εισιτηρίων στην κανονική περίοδο με 12.060 ανά αγώνα, ή αν προτιμάτε με 12.900 εισιτήρια μετά το πρώτο της ματς. Πλέον, όλα δείχνουν ότι στο Top-16 δεν θα πέφτει καρφίτσα στο νέο γήπεδο της ομάδας, καθώς από τα 39.000 διαθέσιμα εισιτήρια (13.000 επί 3 ματς) μέσα σε 20 λεπτά έκαναν φτερά τα 32.000! Οι οπαδοί της ομάδας είναι “ζεστοί” από την καλή πορεία της Ολίμπια και η καταπληκτική ατμόσφαιρα που υπάρχει στο γήπεδο θα συνεχιστεί και στο Top-16.

Η Ολίμπια είχε 5-0 στην κανονική περίοδο κερδίζοντας στο γήπεδό της Παναθηναϊκό, Εφές Πίλσεν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βαλένθια και Αρμάνι Μιλάνου. Τώρα ο κόσμος της θα αποτελέσει τον 6ο παίκτη της στην προσπάθεια των Σλοβένων να επαναλάβουν παρόμοιες εμφανίσεις με Μπαρτσελόνα, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ρόμα, ώστε να ζήσουν το όνειρο των πλέι οφς.

Η ομάδα έχει ετοιμάσει πολλά σόου για τη διάρκεια των αγώνων, έχοντας «κλείσει» περισσότερους από 140 καλλιτέχνες, ακροβάτες και χορευτές που θα είναι το κερασάκι στην απίστευτα μπασκετική τούρτα στην Στόζιτσε Αρένα. Οι δικοί μας να τα βλέπουν αυτά…

About nikolask11

Check Also

Το «αχ» της Φενέρ, η κούπα του Μίλος και του Χριάπα!

Μετά από έναν τελικό «for the ages» που λένε και οι Αμερικανοί, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *