Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2010-11 / Ανακοίνωση για τα ματς της 11ης αγωνιστικής

Ανακοίνωση για τα ματς της 11ης αγωνιστικής

 

Με λύπη μου ανακοινώνω ότι οι αγώνες για την 11η αγωνιστική του ΣΑΒΒΑΤΟΥ δεν θα γίνουν. Ξέρω ότι κάποιες στιγμές όλοι έχουμε κάτι άλλο σημαντικό να κάνουμε και δεν μαζεύεται όλη η ομάδα. Αυτό όμως δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στον προγραμματισμό διαιτητών και γραμματείας ιδιαίτερα τώρα που αρχίζουν πολλά τουρνουά για μικρά παιδία.

Δεν ήταν και το καλύτερο να ακυρώσω τελευταία στιγμή διαιτητή και γραμματεία στερώντας τους έτσι ένα έσοδο που θα μπορούσαν να το είχαν από άλλους αγώνες. Η ανακοίνωση αυτή δεν έχει καμία αιχμή για όσους είχαν πρόβλημα αυτή την αγωνιστική, με αφορμή το πρόβλημα που δημιουργήθηκε παρακαλώ να προσπαθήσουμε όλοι να μην ζητάμε αναβολή.

Οι αλλαγές που έγιναν σε ώρες την προηγούμενη εβδομάδα και αυτή οφείλονταν στην προσπάθεια μας να «βοηθήσουμε» στο να γίνουν οι αγώνες σε ώρες που όλοι θα μπορούσαμε. Δυστυχώς αυτό , επόμενο ήταν , βγήκε σε κακό.

Καλό θα ήταν να προγραμματίσουμε μια συνάντηση μεταξύ διοργανωτών και εκπροσώπων των ομάδων για να αποφασίσουμε από κοινού λύσεις σε προβλήματα που έχουν ανακύψει.

Παρακαλώ όπως ορίσετε όλες οι ομάδες έναν εκπρόσωπο και να μας τον γνωστοποιήσετε με mail είτε σε εμένα ggrapsas@otenet.gr είτε στον κ. Λάμπρο Μπλοντζο έτσι ώστε να γίνει ευκολότερα η συνεννόηση για το ραντεβού.

About nikolask11

Check Also

Τρίτη θέση για Net! – Τελική κατάταξη

Την 3η θέση στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα κατέκτησαν οι Nothing But Net, μετά τη νίκη τους …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *