Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2010-11 / Προελαύνουν αήττητοι οι Nothing But Net

Προελαύνουν αήττητοι οι Nothing But Net

 

Πραγματοποιήθηκαν οι εξ αναβολής αγώνες της 11ης αγωνιστικής, με τους πρωτοπόρους Nothing But Net να παραμένουν αήττητοι κερδίζοντας τους 3ους Ρούκουνες με 64-53. Η ΑΕΠΕ δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στο… τετραμελές Sport Coffee, ενώ οι Santa Barbara Rockets κέρδισαν με 55-36 τους Spyzz και τους προσπέρασαν στη βαθμολογία. Για να τελειώσει και τυπικά ο πρώτος γύρος απομένει το ματς Nothing But Net-Sport Coffee.

Από το ξεκίνημα πήραν προβάδισμα οι Nothing But Net στο ματς με τους Ρούκουνες. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με τους νικητές να προηγούνται με 16-9 κυριαρχώντας πλήρως, με τον Παναγιωτόπουλο και τον Μπαμπάκο να έχουν από 6 πόντους. Οι Ρούκουνες αντέδρασαν στο δεύτερο δεκάλεπτο, εγκλώβισαν τους αντιπάλους τους και μπόρεσαν να πλησιάσουν πολύ ως το ημίχρονο (27-23).

Στην τρίτη περίοδο το ματς κύλησε στα ίσα, με τις δύο ομάδες να ανταλλάσσουν εν πολλοίς καλάθια και τους Net να ανεβάζουν λίγο το προβάδισμα ως το 43-35. Με ένα ξέσπασμα των νικητών η διαφορά ανέβηκε πάνω από τους 11 πόντους, αλλά οι Ρούκουνες αντέδρασαν και πάλι με ατομικές ενέργειες από τον Τσιότσιο και μπόρεσαν να μειώσουν στους 6 πόντους. Στα φάουλ βολών που ακολούθησαν οι Net ήταν εύστοχοι (σκόραραν τους τελευταίους 8 πόντους τους με βολές, έχοντας συνολικά 13/15 στον αγώνα) και η διαφορά ανέβηκε στους 11 πόντους.

Από τους νικητές, τέσσερις παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, ο Γούσης 19, ο Παναγιωτόπουλος 14, ο Μπαμπάκος 13 και ο Ουζουνίδης 10. Ο Τσιότσιος ήταν… μια ομάδα μόνος του για τους Ρούκουνες με 28 πόντους (12 στο 4ο δεκάλεπτο), ενώ ο Θεοδωρόπουλος πρόσθεσε 14.

Σε περίπατο μετέτρεψαν στο δεύτερο ημίχρονο το ματς με τους Spyzz οι Santa Barbara Rockets, σε ένα ματς με 3 τεχνικές ποινές. Οι Santa Barbara Rockets είχαν μεγαλύτερο πλουραλισμό, την ώρα που οι Spyzz δεινοπάθησαν από την «κρύα» μέρα του Βελισσάριου και του Καρακώστα, που μαζί είχαν 2 πόντους.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι Santa Barbara Rockets είχαν πάρει κεφάλι με 17-10, αλλά οι Spyzz αντέδρασαν στη συνέχεια και με τον Θεοδωρόπουλο να βοηθάει τον Κώτσο πλησίασαν στο 23-22 στο ημίχρονο, δεχόμενοι μόλις 6 πόντους στη δεύτερη περίοδο. Όμως, αυτό δεν είχε συνέχεια και το επιμέρους σκορ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν 32-14 για τους Santa Barbara Rockets, που είχαν τους Πέτρου, Γεωργαντή και Δημητρίου να σκοράρουν, ενώ από την άλλη ο Κώτσος έπαιζε σχεδόν μόνος. Ο Κώτσος έβαλε όλους τους πόντους της ομάδας του στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ είχε συνολικά τους 12 τελευταίους, όμως δεν μπορούσε μόνος. Ο Πέτρου με 3 τρίποντα στην 4η περίοδο «σκότωσε» τις όποιες ελπίδες των Spyzz να ανατρέψουν το 39-26 του 30ου λεπτού.

Για τους νικητές ο Πέτρου είχε 16 πόντους, ο Γεωργαντής 15 και ο Δημητρίου 14. Από τους Spyzz, ο Κώτσος είχε 20 πόντους και ο Θεοδωρόπουλος 10.

Μόνο ένα δεκάλεπτο άντεξε το Sport Coffee κατά της ΑΕΠΕ, αφού κατέβασε ρόστερ 4 παικτών και χωρίς τον πρώτο του σκόρερ. Η ΑΕΠΕ έπαιξε με 6 άτομα, ενώ κατά τη διάρκεια του ματς αγωνιζόταν με τετράδα κι αυτή, στα πλαίσια του fairplay. Το 14-9 του πρώτου δεκαλέπτου δεν ήταν δυνατό να συνεχιστεί, καθώς όσο περνούσε η ώρα, τόσο λιγόστευαν οι ανάσες και οι δυνάμεις. Η ΑΕΠΕ κέρδισε κατά κράτος με 12-3 τη δεύτερη περίοδο για να πάει στο 26-12 στο ημίχρονο, έκανε νταμπλ-σκορ στην τρίτη με 10-5 για να πάει στο 36-17 και το +19 και το ματς χαλάρωσε στην 4η περίοδο που ήταν και εκείνη με το υψηλότερο σκορ (16-11).

Από τους νικητές, ο Πασχάλης και ο Γιαννακόπουλος είχαν από 12 πόντους, ενώ Κωνσταντινόπουλος και Κωνσταντίνου είχαν από 8 και ΚαρουμπήςΖαφειρόπουλος από 6. Για το Sport Coffee, ο Μανώλης πάλεψε με 17 πόντους, ενώ ο Γαλέος είχε 7.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι πρωταγωνιστές:

ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ – NOTHING BUT NET 53-64

Ρούκουνες (Λιανάκης): Γκότσης Γ., Θεοδωρόπουλος Κ. 14, Τσιότσιος Χρ. 28, Χριστοδουλόπουλος Μ.Νικολόπουλος Σ. 2, Μαργαρίτης Α. 7, Μενεξιάδης Σ. 2, Πανόπουλος Α.

Nothing But Net (Κοτσίφης): Ζήσης Γ., Γούσης Γ. 19, Κωνσταντίνου Α. 6, Ζήσης Δ. 2, Παναγιωτόπουλος Κ. 14, Ουζουνίδης Θ. 10, Μπαμπάκος Κ. 13.

SANTA BARBARA ROCKETS – SPYZZ 55-36

Santa Barbara Rockets (Καλομπράτσος Α.): Μιχαηλίδης Μ., Πέτρου Σπ. 16, Καλομπράτσος Χ., Καλομπράτσος Α., Καναρίδης Ι., Χριστόπουλος Α. 5, Τοσουνίδης Χ. 3, Γεωργαντής Α. 15, Δημητρίου Α. 14, Σταμάτης Α. 2.

Spyzz (Βελισσάριος): Καρακώστας Α., Βελισσάριος Π. 2, Κατσούρας Γ. 2, Φίλιας Β., Θεοδωρόπουλος 10, Δήμου Β. 2, Κώτσος Δ. 20.

ΑΕΠΕ – SPORT COFFEE 52-28

ΑΕΠΕ (Σταυρόπουλος): Κωνσταντινόπουλος Σπ. 8, Πασχάλης Γ. 12, Ζαφειρόπουλος Α. 6, Γιαννακόπουλος Π. 12, Κωνσταντίνου Κ. 8, Καρουμπής Σ. 6.

Sport Coffee (Μανώλης): Μπικάκης Ν. 2, Μανώλης Γ. 17, Κλαδής Ε. 2, Γαλέος Κ. 7.

About nikolask11

Check Also

Τρίτη θέση για Net! – Τελική κατάταξη

Την 3η θέση στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα κατέκτησαν οι Nothing But Net, μετά τη νίκη τους …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *