Home / NBA / Η διαφήμιση του Κόμπι Μπράιαντ για την Turkish Airlines

Η διαφήμιση του Κόμπι Μπράιαντ για την Turkish Airlines

Η συμφωνία του Κόμπι Μπράιαντ με την Turkish Airlines για να είναι ο άσος των Λος Άντζελες Λέικερς παγκόσμιος πρέσβης της εταιρείας είχε συζητηθεί πολύ. Δεν ήταν τόσο το τεράστιο χρηματικό ποσό, όσο η αντίδραση της πολυπληθούς κοινότητας των Αρμενίων-Αμερικανών του Λος Άντζελες που είχε κρατήσει το θέμα στην επικαιρότητα. Ο Κόμπι το άφησε… να πέσει και μετά από λίγο καιρό έβγαλε το πρώτο σποτάκι με την εταιρεία, ενώ τώρα κυκλοφόρησε και η πρώτη διαφήμιση με… υπόθεση.

Η Turkish Airlines προσέγγισε τον Μπράιαντ με αφορμή τη νέα πτήση που εισήγαγε από Λος Άντζελες για Κωνσταντινούπολη. Η πρώτη διαφήμιση έρχεται περίπου 2-2,5 μήνες μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ομολογώ ότι ίσως την περίμενα καλύτερη, αλλά έχει τη χάρη της, αν και γεννάει… ερωτηματικά. Όπως, γιατί σερβίρει το φαγητό ο σεφ του αεροπλάνου; Αλλά τέλος πάντων, αφήνουμε την «ποιητική αδεία» να κάνει τη δουλειά της και παραθέτουμε τη διαφήμιση. Ο Κόμπι πετάει με το αεροπλάνο, ένας σεφ μαγειρεύει και του σερβίρει πετώντας και μια… «χαριτωμενιά» για ένα χαμένο σουτ του Κόμπι που κόστισε μια νίκη στους Λέικερς. Ο Κόμπι αντιδρά και οι δυο τους αλλάζουν θέσεις, για να του αποδείξει ο αστέρας των Λέικερς ότι το μπάσκετ είναι δύσκολο και η μαγειρική εύκολη. Η αναμενόμενη συνέχεια στο σποτάκι.

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *