Home / NBA / “Paint the Town” με τον Κέβιν Ντουράντ!

“Paint the Town” με τον Κέβιν Ντουράντ!

H Nike παρουσίασε τη νέα διαφήμιση του Κέβιν Ντουράντ, με θέμα Basketball Never Stops. Το διαφημιστικό ονομάζεται Paint the Town και αφορά διάφορα σημεία της πόλης (γυμναστήριο, αυλή σπιτιού, βενζινάδικο) όπου ο Ντουράντ σταματά και παίζει μπάσκετ με τον κόσμο που βρίσκεται εκεί. Εκτός από το… γλυκό του θέματος, προφανώς από τις φωτογραφίες με τους φορτηγατζήδες που έχουν τα χέρια στην τσέπη και τη γιαγιά με την μαγκούρα, καταλαβαίνετε ότι δεν ήταν και του υψηλότερου επιπέδου τα μονάκια. Σε κάθε περίπτωση, όπως οι περισσότερες τέτοιες προσπάθειες της εταιρείας, έχει την πλάκα του…

Η ανακοίνωση της Nike:

“Η καμπάνια Basketball Never Stops (Το Μπάσκετ Δεν Σταματά Ποτέ) της Nike συνεχίζεται με το διαφημιστικό σποτ Paint the Town (Ζωγραφίστε την Πόλη) με πρωταγωνιστή τον Kevin Durant. Ο KD, ο οποίος ήταν απασχολημένος όλο το καλοκαίρι παίζοντας μπάσκετ σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ και στην Κίνα, είναι γνωστό ότι επιλέγει να παίξει μπάσκετ με οποιονδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. Σε αυτό το διαφημιστικό σποτ τον βλέπουμε να παίζει με διάφορες ομάδες, όπως τοπικές ομάδες παλαιών παικτών, αλλά και σε έναν αγώνα ένας προς ένα με τον καλλιτέχνη και φίλο του J. Cole και επίσης εναντίον οδηγών φορτηγών στο προαύλιο ενός τοπικού βενζινάδικου. Στο Paint the Town ακούγεται το κομμάτι “Good Times” με τον θρυλικό τραγουδιστή Sam Cooke.

Η καμπάνια Basketball Never Stops – περιλαμβανομένου του Paint the Town και των διαφημιστικών σποτ Spotlight και Shine που προηγήθηκαν – τιμά τους μπασκετμπολίστες όλων των επιπέδων και την πραγματική τους αγάπη για το άθλημα αλλά και την επιθυμία τους να επιδίδονται σε αυτό ανεξάρτητα από το χρόνο ή τον τόπο.

Η παραγωγή του διαφημιστικού σποτ Paint the Town έγινε από την Wieden + Kennedy Portland και την Park Pictures (Λος Άντζελες / Νέα Υόρκη) και σκηνοθέτης είναι ο Lance Acord.”

Το διαφημιστικό:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *