Home / Α1 / “Θα κοστίσει στα δύσκολα ματς”;;!!

“Θα κοστίσει στα δύσκολα ματς”;;!!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Οκτωβρίου 2007

Το πρώτο δείγμα από τον Λιν Γκριρ (για όσους δεν τον ήξεραν ή… δεν τον περίμεναν) είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό: 14 πόντοι με τον ΠΑΟΚ, 20 με την Τάου και 22 με τον Άρη, με πολύ καλά ποσοστά και εντυπωσιακή ευστοχία στις βολές. Θα μου πείτε, βέβαια, ότι δεν είναι σωστό να παραθέτω την ευστοχία του και τους πόντους του μόνο και να κρίνω από αυτά τις εμφανίσεις του. Και θα έχετε δίκιο, αλλά η ουσία είναι ότι ο άνθρωπος σαν σκόρερ ήρθε, σαν σκόρερ διαφημίστηκε, σαν σκόρερ έχει βγάλει το «ψωμί» του μέχρι τώρα.

Φυσικά κάνει και άλλες δουλειές στο γήπεδο, αλλά, προς το παρόν, είναι ο νο.1 παίκτης του Ολυμπιακού που πείθει ότι μπορεί να τραβήξει στο σκορ μια ομάδα γεμάτη, ούτως ή άλλως, με φυσικούς σκόρερ.

Στο ματς με τον Άρη, είδαμε τον 28χρονο Αμερικανό να σκοράρει όποτε αποφάσιζε να το κάνει. Εάν του δώσει μισό εκατοστό χώρο ο αμυντικός, ο Γκριρ είναι βέβαιο ότι θα πάρει την προσπάθεια. Αυτό ίσως είναι υπερβολικό, αλλά είναι και δείγμα του ενστίκτου του μεγάλου σκόρερ αλλά και του παίκτη που έχει… αθεράπευτα μεγάλη εμπιστοσύνη στα χέρια του.

Εκτός αυτών, ο Γκριρ στον αγώνα της Θεσσαλονίκης μοίρασε και 5 ασίστ (για την ιστορία 5 έδωσε και με την Ταού), εκ των οποίων οι 2 καθοριστικές στην εξέλιξη του αγώνα. Ενώ λοιπόν βλέπαμε τον Αμερικανό να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη, ακούγαμε τον σχολιαστή του κρατικού καναλιού να παρατηρεί ότι «ο τρόπος με τον οποίο παίζει ο Γκριρ δεν ευνοεί την ομάδα και θα κοστίσει στα κρίσιμα ματς»!!! Τώρα, πώς βλέποντας τον Γκριρ να «γράφει» το εντυπωσιακό 0.854 στο tendex (ή 27 ranking για να μιλάμε και στη γλώσσα του fantasy!) ο άνθρωπος συμπέρανε ότι θα αποδειχθεί βάρος στον Ολυμπιακό, δεν το καταλάβαμε.

Σε άλλα θέματα, δύο ρολίστες των δύο «αιωνίων» έδειξαν έτοιμοι για κάθε περίσταση το Σαββατοκύριακο. Ο λόγος για τον Χατζηβρέττα και τον Μπλάκνεϊ, που ήταν ιδιαίτερα θετικοί στις νίκες των ομάδων τους αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Άραγε μετά του Κορωνιού θα υπογράψει και το… απολυτήριο του Γκέκου ο Σκουρτόπουλος; Την απάντηση θα την πάρουμε προσεχώς, πάντως το Αιγάλεω είναι η ευχάριστη έκπληξη μέχρι τώρα.

About nikolask11

Check Also

Athlenda: κάνοντας τα όνειρα των νέων ταλέντων πραγματικότητα!

Για έναν πιτσιρικά με όνειρα για καριέρα το μπάσκετ υπάρχει παντού γύρω του. Λίγα έχουν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *