Home / FANTASYΟΠΛΗΚΤΟΣ / Ο fantasyόπληκτος 2010-11 – Top 16: Week 6

Ο fantasyόπληκτος 2010-11 – Top 16: Week 6

Μία πολύ καλή εβδομάδα για τη στήλη ήταν η προηγούμενη αφού ο Νεστέροβιτς ήταν εξαιρετικός στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού με 24.2 ranking, ο Σερμαντίνι έκανε 14 παρά την ήττα, ο Μπέγκιτς έμεινε στο -1, ενώ ο Κάτιτς συνέχισε το σερί των καλών εμφανίσεων.

Ο διαγωνισμός fantasy φτάνει στο τέλος του με τη φάση του top-16. Όπως σε κάθε φινάλε ομίλου πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές μας και να διαλέξουμε παίκτες μόνο από ομάδες που έχουν κάποιο κίνητρο στον τελευταίο τους αγώνα.

 

Όλα για όλα θα τα παίξει η Λιέτουβος με τη Λαμποράλ και ο Kenan Bajramovic μπορεί εν πολλοίς να δώσει την ώθηση στην ομάδα του. Το απέδειξε άλλωστε το Σαββατοκύριακο όταν για το πρωτάθλημα σταμάτησε στο 40 ranking!

Ο Roko Ukic είναι ακριβός, κοστίζει 59.2 μονάδες, αλλά αξίζει την υπέρβαση αφού η Φενέρ έχει ματς do-or-die στη Βαλένθια. Αν θέλει να μην είναι αποτυχία η χρονιά της, ο Κροάτης πλέι-μέικερ θα πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω.

Δε θα έπαιρνα… τον Shaun Stonerook της Σιένα. Έχει αδιάφορο παιχνίδι και ίσως ξεκουραστεί λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του.

Άκουσα ότι… ο Stanko Barac της Λαμποράλ έχει στους τελευταίους 3 του αγώνες μ.ό. 12.7 πόντους, 11.3 ριμπάουντ και 23 ranking, ενώ στα αμέσως 2 προηγούμενα είχε 1 πόντο, 0 ριμπάουντ και -1.5 ranking μέσο όρο!!!

Καλό φινάλε σε όλους και περιμένω πολύ ρίσκο από όσους κυνηγούν μεγάλους στόχους!

About nikolask11

Check Also

Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Απολογισμός

Τελείωσε η σεζόν για το fantasy της Ευρωλίγκας και έκλεισε μαζί της η δεύτερη χρονιά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *