Home / ΔΙΑΦΟΡΑ / Μεγάλα σκορ και συνεχίζουν αήττητοι Ιωνικός, Αμφιάλη

Μεγάλα σκορ και συνεχίζουν αήττητοι Ιωνικός, Αμφιάλη

 

Αήττητοι παρέμειναν ο Ιωνικός Νικαίας (3-0) και η Ένωση Αμφιάλης (2-0) στην κατηγορία των «2000», αφού επικράτησαν ο πρώτος του Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας με 44-19 και η δεύτερη του Πήγασου Κορυδαλλού με 55-6. Νίκη και για τον Νικηφόρο, που κέρδισε την Ένωση Ιλίου με 33-8. Ρεπό είχε η Προοδευτική Νεολαία.

Η Ένωση Αμφιάλης μετέτρεψε σε περίπατο το παιχνίδι της με τον Πήγασο Κορυδαλλού, στον οποίο επέτρεψε 6 πόντους σε όλο το ματς και μόλις 1 στο δεύτερο ημίχρονο. Το ματς ξεκίνησε με 17-2 στο πρώτο δεκάλεπτο, με τον Σταγιά να πετυχαίνει 6 πόντους, ενώ στη συνέχεια η διαφορά πλησίασε τους 30 πόντους, αφού το σκορ στο ημίχρονο ήταν 31-5, με τον Πήγασο να δυσκολεύεται πολύ να σκοράρει και τους Κορδά και Δρίβα να βάζουν από 6 στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Ο ρυθμός έπεσε στην τρίτη περίοδο, με το σκορ να μένει στο 39-6, αλλά το 16-0 του τέταρτου δεκαλέπτου εκτόξευσε τη διαφορά στους 49 πόντους υπέρ της Αμφιάλης, που κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι.

Για τους νικητές, ο Σταγιάς είχε 10 πόντους, οι Ξενάκης, Κορδάς, Τσάφος και Δρίβας από 8, ενώ οι Χειλαδάκης και Λούβαρης από 4. Από τον Πήγασο, ο Ζουριδάκης είχε 3 πόντους.

Περίπατος και για τον Νικηφόρο, που κέρδισε την Ένωση Ιλίου με 33-8. Από το ξεκίνημα ο Νικηφόρος είχε τον έλεγχο και ουσιαστικά από τη δεύτερη περίοδο το ματς είχε κριθεί. Το 10-2 του πρώτου δεκαλέπτου με τον Καπερναράκο και τον Σάκκο να βάζουν από 4 πόντους έδινε το στίγμα του αγώνα, ενώ ο Νικηφόρος μπόρεσε να κρατήσει τους αντιπάλους του στους 4 πόντους ως το ημίχρονο, για να προηγηθεί με 16-4.

Η Ένωση Ιλίου δεν κατάφερε σε κανένα δεκάλεπτο να βάλει πάνω από ένα καλάθι, για να γίνει το σκορ 27-6 στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου ο Κατρίτσης είχε 6 πόντους και να φτάσουμε στο τελικό 33-8 στην τελευταία περίοδο.

Από τον Νικηφόρο ο Κατρίτσης είχε 10 πόντους, ο Κουρτζάς είχε 8, ενώ οι Καπερναράκος και Σάκκος από 6. Από την Ένωση Ιλίου ο Αλφαντής είχε 4 πόντους.

Εύκολη νίκη και για τον Ιωνικό Νικαίας, που με το 44-19 επί του Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας έφτασε στο 3-0 στο πρωτάθλημα. Ο Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας άντεξε ένα δεκάλεπτο και μετά παραδόθηκε πλήρως. Η μονομαχία ανάμεσα στον Γαζή του Ιωνικού και τον Ευαγγελινό του Δ.Α.Ο. έληξε με νικητή τον δεύτερο στην πρώτη περίοδο, οι δυο τους πέτυχαν 5 και 6 πόντους αντίστοιχα, αλλά το σκορ ήταν 7-6 για τον Ιωνικό.

Όμως, την ώρα που ο Ιωνικός βρήκε 6 διαφορετικούς σκόρερ στη δεύτερη περίοδο, ο Δ.Α.Ο. δεν μπορούσε να βρει το δρόμο προς το καλάθι, με αποτέλεσμα το 17-2 της δεύτερης περιόδου να κρίνει τον αγώνα. Το σκορ είχε πάει στο 24-8 στο ημίχρονο και ο Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας συνέχισε να έχει σοβαρά επιθετικά προβλήματα και στην 3η περίοδο, όπου η άμυνα του Ιωνικού επέτρεψε μόλις 1 πόντο. Το 31-9 ανέβαζε τη διαφορά στους 22 πόντους και καθάριζε και τυπικά τον αγώνα. Οι άμυνες χαλάρωσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, που έληξε με επιμέρους σκορ 13-10 και το τελικό +25 ήρθε πολύ εύκολα για τον Ιωνικό, με τον Γαζή να προσθέτει άλλους 7 πόντους στην τελευταία περίοδο.

Από τον Ιωνικό, ο Γαζής είχε 12 πόντους, ο Γιατρούδης πρόσθεσε 10, ο Λυμπέρης είχε 6, ο Παπάζογλου 5 και οι Τζερμπατζίδης και Παπαγιαννίδης από 4. Από τον Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας, ο Ευαγγελινός είχε 11 πόντους και ο Συμεωνίδης 4.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι πρωταγωνιστές:

Ένωση Αμφιάλης – Πήγασος Κορυδαλλού 55-6
(17-2, 31-5, 39-6, 55-6)

Ένωση Αμφιάλης (Χασάπης): Λούβαρης Γ. 4, Χειλαδάκης Ν. 4, Ξενάκης Σ. 8, Μπέλλος Σ., Τσολάκογλου Κ. 2, Ζαρίφης Γ., Κορδάς Κ. 8, Τσάφος Α. 8, Δρίβας Χ. 8, Σαρδής Φ. 3, Σταγιάς Θ. 10.

Πήγασος Κορυδαλλού (Γρατσιας): Γκιόλβας Μ., Ζουριδάκης Α. 3, Κρητικός Μ., Γκαραγκουνούλης Π., Καλιβάκης Π. 1, Καλούδης Δ. 2, Παναγόπουλος Η., Παναγόπουλος Α., Παπούλης Α., Καλεβέας Π., Καραβανάς Κ.

Ν.Ε.Φ.Ο. Νικηφόρος – Ένωση Ιλίου 33-8
(10-2, 16-4, 27-6, 33-8)

Ν.Ε.Φ.Ο. Νικηφόρος (Παπαναγόπουλος): Γκίνος, Ναυπλιώτης Μ., Μωλογιάννης 2, Κουρτζάς Α. 8, Καπερναράκος Δ. 6, Κυριακίδης Κ. 1, Μαρκομιχάλης Σ., Μαράτος Χ., Κατρίτσης Γ. 10, Σάκκος Γ. 6, Καραμούζης Δ.

Ένωση Ιλίου (Σκαλομένος): Αναστασόπουλος Τ., Μαριόλης Χ., Τσιαγθής Μ., Μπουλουγάρης, Βιττωράκος Α., Καλλιντέρης Α., Χριστόπουλος Δ., Γιαννίτσης Β. 2, Νταντάσιος Γ., Ορφανάκης Δ. 2, Αλφαντής Λ. 4.

Ιωνικός Νικαίας – Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας 44-19
(7-6, 24-8, 31-9, 44-19)

Ιωνικός Νικαίας (Φασουλόπουλος): Μουστρούφας Μ., Δημακόπουλος Κ., Σιδέρης Ν., Λαγός Κ. 1, Τζερμπατζίδης Δ. 4, Λυμπέρης Π. 6, Παπαγιαννίδης Δ. 4, Παπάζογλου Π. 5, Μανίνας Ν. 2, Γαζής Γ. 12, Γιατρούδης Β. 10.

Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας (Ζέρβας): Γιανναράκης, Ευαγγελινός Ν. 11, Δημόπουλος Τ. 2, Μοίρας, Χάλαρης Π., Ρουσάκης Π., Στεφανής Γ., Συμεωνίδης Μ. 4, Φραγκογιαννάκης Γ., Πλαστήρας Ν. 2, Δημητριάδης Δ., Δελής Χ.

About nikolask11

Check Also

Αποχαιρετώντας το Ρίο

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ολοκληρώθηκαν και στις δύο εβδομάδες τους ζήσαμε αρκετές συγκινήσεις και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *