Home / Α1 / Χαμός παντού με 2 αγωνιστικές για το τέλος!

Χαμός παντού με 2 αγωνιστικές για το τέλος!

Η Α1 είναι στις φλόγες, καθώς σε όλα τα μέτωπα υπάρχει ενδιαφέρον, το οποίο αναμένεται να λυθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η 24η αγωνιστική, που έγινε Τετάρτη (απόλυτα επιτυχημένη η «έμπνευση» του ΕΣΑΚΕ να βάλει αγώνες Τετάρτη αντί για Σαββατοκύριακο, όλα τα γήπεδα ήταν… άδεια) άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς σε όλα τα μήκη και πλάτη της βαθμολογίας, λογαριασμοί που θα αρχίσουν να… κλείνουν αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σάββατο.

Τότε που θα συγκρουστούν ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό για την πρωτιά της κανονικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 63-92 στην Καβάλα, αλλά το ματς ήταν καταστροφικό, καθώς έχασαν με εξάρθρωση ωμοπλάτης τον Ράσο Νεστέροβιτς, ενώ ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 92-70 τον Ίκαρο. Πάνε στο ντέρμπι με έναν βαθμό να τους χωρίζει.

Ο Άρης κέρδισε με 78-74 την ΑΕΚ και πλησίασε στον ένα βαθμό τον ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε με 77-72 στο Περιστέρι. Η «Ένωση» μπήκε σε περιπέτειες με την ήττα, καθώς ο Ηλυσιακός κέρδισε με 73-62 το Μαρούσι και την έφτασε στη βαθμολογία. Απ’ την άλλη, η νίκη του Περιστερίου το έφερε στην 7η θέση μαζί με τον Πανιώνιο, που κέρδισε με 52-59 στη Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή και την Καβάλα. Τέλος, ο Κολοσσός κέρδισε με 66-52 τον Πανελλήνιο και ουσιαστικά τον άφησε εκτός πλέι οφς.

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ 78-74

Η ΑΕΚ προσπάθησε στο Αλεξάνδρειο, έφτασε μια επίθεση μακριά από το διπλό, αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα η αγωνία για την παραμονή στην κατηγορία να παραμείνει αμείωτη, μιας και ο Ηλυσιακός κέρδισε. Ο Άρης με τη νίκη αυτή πλησίασε ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ στην 3η θέση και θα τον κυνηγήσει μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου για να φανεί ποιος θα έχει το πλεονέκτημα έδραςς τη μάχη για την Ευρωλίγκα.

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, ήλεγχε το παιχνίδι με την ΑΕΚ να έχει διαστήματα που έπαιζε καλή άμυνα, αλλά και διαστήματα κακά, απρόσεχτα και άστοχα. Ο Μάκης Νικολαΐδης δεν βρήκε ρυθμό και αυτό στοίχισε στην ομάδα του, η οποία άργησε να προσαρμοστεί. Στο δεύτερο ημίχρονο, και ιδίως στην 4η περίοδο, ο Καστλ ανέβασε στροφές, ο Μάντιτς σκόραρε κατά βούληση και ο Καλλινικίδης έκλεισε πολλές τρύπες στην άμυνα για να μπορέσει η ΑΕΚ να επιστρέψει από το -11 και να φέρει εν τέλει το ματς στα ίσα 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος στο 74-74 με το λέι απ του Καλλινικίδη.

Ο Μπράουν επέλεξε να παίξει μόνος του την άμυνα της ΑΕΚ, δικαιώθηκε πλήρως ευστοχώντας σε ντράιβ (με τον Παπανικολάου να… ξεχνιέται στην άμυνα), αλλά άφησε 16 δευτερόλεπτα στην ΑΕΚ. Ο Κορωνιός έδωσε εντολή για τρίποντο (σωστά) και όχι δίποντο, αλλά ο Μάντιτς το πήρε πάνω του, πιέστηκε ασφυκτικά (και χωρίς φάουλ) όσο πλησίαζε στο καλάθι, με αποτέλεσμα να αστοχήσει στο σουτ που θα έστελνε το ματς στην παράταση.

Σίγουρα η επιλογή του προπονητή της ΑΕΚ, την ώρα που στο παρκέ υπήρχαν Μάντιτς, Καστλ και Νικολαΐδης, να πάει για τρίποντο είναι σωστή, ιδίως από τη στιγμή που έπαιζε εκτός έδρας με αντίπαλο που θεωρητικά είναι καλύτερος και είχε ήδη χάσει τον Ντικούδη με φάουλ, ενώ Καστλ και Κοχαντάρεβιτς είχαν από 4. Συνήθως, τέτοια ματς τα παίρνεις με ένα τρίποντο, δεν επιδιώκεις να τα στείλεις στην παράταση, αλλά ο Μάντιτς επέλεξε να κάνει… ποικιλία μόνος εναντίον όλων.

Για τον Άρη ο Ταπούτος και ο Χαραλαμπίδης ήταν οι καλύτεροι, ενώ Μπράουν και Χατζηβρέττας ακολούθησαν σε απόδοση. Από την ΑΕΚ ο Χαρτ έδωσε λύσεις, ο Καστλ ανέβηκε πολύ στο τέλος, ο Παπανικολάου βολήθησε, όπως και ο Μάντιτς που ήταν ο κύριος λόγος της ανατροπής, ενώ καλοί ήταν και ο Καλλινικίδης με τον Ντικούδη. Ο Νικολαΐδης είχε 2/9 σουτ.

Η κατάσταση όσον αφορά την παραμονή είναι οριακή, με την ΑΕΚ να θέλει πιθανότατα κι άλλη νίκη, αφού ο Ηλυσιακός αν κερδίσει ένα ματς θα τη ρίξει. Στην ισοβαθμία (που έχουμε τώρα) έχει προβάδισμα η ΑΕΚ.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΜΑΡΟΥΣΙ 73-62

Απογοητευτικό ήταν το Μαρούσι απέναντι στον Ηλυσιακό, χάνοντας το ματς στο πρώτο ημίχρονο, με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να λέει ότι νιώθει ντροπιασμένος για την εικόνα των παικτών του, αλλά να κάνει και την… αποκάλυψη της χρονιάς. Το Μαρούσι έπαιξε χωρίς τον Κλεμέντε, ο οποίος κάνει αποχή μέχρι να πληρωθεί τα χρωστούμενα, κάτι (το γεγονός ότι δεν θα παίξει) που η ομάδα έμαθε πριν το τζάμπολ, ενώ ο Αλεξανδρής είπε ότι δεν ξέρει τι θα γίνει στα πλέι οφς, καθώς οι παίκτες του έχουν συμβόλαιο μέχρι τέλος Απριλίου! Δηλαδή, στην αρχή της χρονιάς κανείς δεν θεώρησε ότι το Μαρούσι θα μπει στα πλέι οφς και, προκειμένου να εξοικονομηθεί και το τελευταίο δυνατό ευρώ, η ομάδα υπέγραψε ως το τέλος του Απρίλη συμβόλαια! Απίστευτα πράγματα που μόνο στην Α1 έχουμε την… ευκαιρία να τα ζούμε.

Ο Ηλυσιακός ήξερε πριν το ματς ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον 2 νίκες αν θέλει να μείνει στην Α1 και αυτό ήταν ένα από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του εντός έδρας. Μπήκε δυνατά, αλλά το Μαρούσι κράτησε το ματς στην πρώτη περίοδο, κάτι που δεν έγινε στη συνέχεια. Χωρίς ρυθμό, με τον Ηλυσιακό να πιέζει στην άμυνα, να τρέχει, να είναι πιο παθιασμένος και να κρατάει το Μαρούσι στους 12 πόντους, τρέχοντας ένα 7-0 στην αρχή της περιόδου. Το 23-12 της δεύτερης περιόδου έθεσε τον τόνο ως το τέλος της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν διάθεση και ικανότητα να επιστρέψουν.

Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο η διαφορά κυμάνθηκε από το +16 ως το +9 για τον Ηλυσιακό, την περισσότερη ώρα πάνω από τους 12 πόντους, με τους γηπεδούχους να παίζουν αρκετά καλό μπάσκετ. Ο Ηλυσιακός ήλεγξε τα ριμπάουντ (36-29), και έκανε πολλές περισσότερες επιθέσεις από το Μαρούσι, εκμεταλλευόμενος τα 12 επιθετικά ριμπάουντ του και πήρε ένα πολύ σημαντικό ματς.

Ο Ντόσον ήταν πολύ καλός για τον Ηλυσιακό, όπως και ο Ντέιβις, αλλά την παράσταση έκλεψε ο Αλέξης Κυρίτσης, που είχε 19 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 5 κλεψίματα και 5 κερδισμένα φάουλ! Από το Μαρούσι ο Μπάγκαριτς ήταν μακράν ο καλύτερος, ενώ προσπάθησαν οι Χαριτόπουλος, Γκαγκαλούδης και Σούμπτερ. Όμως, εμφανώς το Μαρούσι είχε αιφνιδιαστεί από τη μη συμμετοχή του Κλεμέντε, ενώ και μέσα στο ματς δεν μπόρεσε να αντιδράσει όταν ξέφυγε ο Ηλυσιακός.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 52-59

Μαθηματικά αποχαιρέτησε την Α1 ο Ηρακλής που, ούτως ή άλλως, είχε παρατήσει την προσπάθεια για την παραμονή από την περασμένη εβδομάδα. Ο Πανιώνιος κράτησε αμείωτες τις ελπίδες του για οκτάδα και πλέι οφς, αφού πρώτα, όμως, καρδιοχτύπησε.

Σε ένα παιχνίδι που ο Ηρακλής δεν είχε καμία ψυχολογία για να το χτυπήσει, ο Πανιώνιος είχε… όλο το άγχος του κόσμου, καθώς απαγορευόταν να το χάσει. Έτσι, το ματς κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό, με τον Ηρακλή να μπορεί, κυρίως μέσω των βολών, να μένει μέσα στη διεκδίκηση της νίκης.

Ο Πανιώνιος είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με 9-14 στο δεκάλεπτο και με 26-35 στην ανάπαυλα, με τον Ηρακλή να είναι αποκαρδιωτικός εντός παιδιάς. Η κατάσταση συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με μια διαφορά: ο Ηρακλής έσφιξε πάρα πολύ την άμυνά του, επέτρεψε μόλις 8 πόντους στον Πανιώνιο στην 3η περίοδο, που είχε αρχίσει να αγχώνεται και να μην μπορεί να σκοράρει εύκολα.

Οι γηπεδούχοι όταν είδαν ότι… δεν μπορούν να σκοράρουν εντός παιδιάς, άρχισαν τις ατομικές ενέργειες και κέρδισαν πολλά φάουλ βολών, με το 80% σε αυτές (24/30) να τους κρατά στο ματς την ώρα που είχαν το απίστευτο 12/51 εντός παιδιάς!

Με τις βολές ο Ηρακλής ισοφάρισε σε 52-52 στο τελευταίο λεπτό, αλλά ένα επιθετικό ριμπάουντ του Άντερσον και τρίποντο του Μπατή, ένα άστοχο του Πέτροβιτς και 2 βολές του Άντερσον έκριναν τον αγώνα αμέσως μετά.

Για τους νικητές ο Δεμερτζής είχε 16 πόντους και ήταν ο μόνος εύστοχος εντός παιδιάς της ομάδας του, ενώ ο Πέτροβιτς 11 και 8 ριμπάουντ με 3/15 εντός παιδιάς. Όλος ο Ηρακλής έβαζε βολές, αλλά εντός παιδιάς ήταν τραγωδία: 0/2 ο Τζακόπουλος, 2/8 ο Αγγελακόπουλος, 1/6 ο Δέσπος, 1/7 ο Ηλιάδης, 1/8 ο Εϊτουταβίτσιους.

Από τον Πανιώνιο ο Γιάνκοβιτς είχε 15 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Κόβιλ 11 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Τσιάρας πρόσθεσε 14 πόντους και 10 ριμπάουντ, αλλά με 5/17 σουτ.

ΚΑΒΑΛΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 63-92

Ό,τι χειρότερο ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό, καθώς στον αγωνιστικό περίπατο στην Καβάλα έχασε τον Ράσο Νεστέροβιτς, που υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και δεν θα παίξει στο ντέρμπι, ενώ ίσως χάσει και όλη την υπόλοιπη σεζόν (εξαρτάται από το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του τις επόμενες ημέρες).

Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, αλλά κανείς στο λιμάνι δεν ασχολείται με αυτό αφού στο ματς για την πρώτη θέση δεν θα έχουν τον παίκτη που κέρδισε κατά κράτος τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο. Στη θέση του ο Ίβκοβιτς έβαλε τον Γλυνιαδάκη για 20 λεπτά στο ματς, μήπως μπορέσει να βρει ρυθμό ενόψει ντέρμπι, όπου λογικά θα χρειαστεί να παίξει. Ο Γλυνιαδάκης έβαλε 10 πόντους με 5/6 σουτ, είχε και 5 ριμπάουντ, αρπάζοντας την ευκαιρία. Βέβαια, το ντέρμπι είναι άλλη υπόθεση.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, έπιασε διψήφια διαφορά από το 8ο λεπτό (12-22), προηγήθηκε με 12 πόντους στο δεκάλεπτο και ανέβασε τη διαφορά στους 16 ως το ημίχρονο. Δεν χαλάρωσε και κέρδισε με νταμπλ σκορ την 3η περίοδο (13-26) για να πάει στο +29 στο 30ο λεπτό, 44-73. Το τελικό 63-92 ήρθε μετά από ένα χαλαρό τέταρτο δεκάλεπτο, μοιρασμένο στις δύο ομάδες.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολλά περισσότερα ριμπάουντ (26-37), λιγότερα λάθη (19-12) και τεράστια διαφορά σε κλεψίματα (3-12) και ασίστ (11-28) σουτάροντας με 66% στα δίποντα. Για τον Ολυμπιακό 6 παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Μαυροκεφαλίδη να βάζει 15 με 7/8 δίποντα και τον Μπουρούση να έχει 12 πόντους και 7 ριμπάουντ… σπάζοντας και το ταμπλό στο πρώτο ημίχρονο! Από την Καβάλα ο Αγγελόπουλος είχε 15 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ ο Γιόροβιτς είχε 10 πόντους.

Η Καβάλα είναι στην τριπλή ισοβαθμία στην 7η θέση και ξέρει ότι θα πρέπει να κερδίσει για να μπει οκτάδα και πλέι οφς.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 66-52

Ο Κολοσσός κέρδισε τον Πανελλήνιο και, ουσιαστικά, τον άφησε εκτός οκτάδας, καθώς, πλέον, οι «Ολυμπιονίκες» μόνο με θαύμα προλαβαίνουν τα πλέι οφς. Ο Κολοσσός απ’ την άλλη διατηρήθηκε μια νίκη πάνω από την 9η θέση και σκοπός του είναι να παραμείνει στην πρώτη εξάδα για να γλιτώσει το συναπάντημα με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο.

Στο ματς ο Πανελλήνιος μπήκε καλύτερα, προηγήθηκε με 14-20 στο πρώτο δεκάλεπτο, πήγε στο 18-23 στο 14ο λεπτό και μετά σκόραρε… 1 πόντο ως το τέλος του ημιχρόνου. Ο Κολοσσός έτρεξε ένα 13-0 για να προσπεράσει και να πάει στο 31-23, κρατώντας τον αντίπαλό του στους 4 πόντους στην περίοδο. Στην απαράδεκτη αυτή περίοδο ο Πανελλήνιος είχε 4/8 βολές, 0/7 σουτ εντός παιδιάς και 5 λάθη.

Εκεί έχασε την επαφή του με το σκορ και δεν μπόρεσε μετά να επιστρέψει, καθώς έβαλε 28 πόντους όλους κι όλους στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο ο Κολοσσός έλεγξε με σχετική ευκολία. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο η διαφορά πήγε μόνο μια φορά στους 5 πόντους και αμέσως ανέβηκε πάνω από τους 8 και πάλι.

Ο Κολοσσός εγκλώβισε τον Πανελλήνιο, τον ανάγκασε να παίξει κακό μπάσκετ και με τον Πατ Καλάθη να είναι ξανά πολύ καλός πήρε το ματς. Από κοντά σε απόδοση και οι Χαρίσης, Τσάμης, Παππάς. Απ’ την άλλη, ο Φράνσις ήταν ο καλύτερος, ο Σκλάβος με τον Παπαμακάριο βοήθησαν, αλλά Όστοϊτς, Σμιθ και Σκεπάνοβιτς ήταν κακοί και αυτό στοίχισε στον Πανελλήνιο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 92-70

Περίπατο έκανε ο Παναθηναϊκός με τον Ίκαρο Καλλιθέας ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το ματς ήταν πολύ χαλαρό, αφού ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 14-2 στο πεντάλεπτο, 21-4 λίγο μετά και 32-8 λίγο πριν το τέλος του δεκαλέπτου, παίζοντας καταιγιστικό μπάσκετ.

Ο Ίκαρος προσπάθησε να παίξει σκληρά στην άμυνα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να κάνει πολλά φάουλ βολών και να δώσει γρήγορο ρυθμό στο ματς, με τον Παναθηναϊκό να ανεβάζει τη διαφορά πάνω από τους 20 πολύ νωρίς. Μετά το 40-12 (και το αρχικό 8-0 στη δεύτερη περίοδο) ο Παναθηναϊκός κατέβασε ταχύτητα για τον υπόλοιπο αγώνα.

Οι «πράσινοι» χαλάρωσαν, κράτησαν δυνάμεις, αυτό φαίνεται από το 60-60 επιμέρους σκορ ως το τέλος του ματς, αλλά και από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε λιγότερα κλεψίματα και λιγότερες ασίστ από τον Ίκαρο. Πάντως, οι παίκτες του Ομπράντοβιτς είχαν 68% στα δίποντα, ενώ το 80% στις βολές ήταν που δεν έδωσε καμία απολύτως ελπίδα στον Ίκαρο να χρησιμοποιήσει για κάτι καλό τα πολλά φάουλ που έκανε.

Για τον Παναθηναϊκό έπαιξαν και οι δώδεκα, οι 6 είχαν τουλάχιστον 9 πόντους, ενώ 8 είχαν διψήφιο ranking. Ο Φώτσης είχε αρκετά κέφια, όπως και ο Περπέρογλου, με τον Καλάθη να παίζει περισσότερο απ’ όλους (23 λεπτά) και να είναι αλάνθαστος με 3 ασίστ. Για τον Ίκαρο ο Χάρις είχε 18 πόντους, ενώ Καλαμπόκης και ΜακΑλάρνι ήταν απλώς καλοί.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός πάει στο ντέρμπι στο ΣΕΦ με 23-0 επί των υπολοίπων του πρωταθλήματος και ξέρει ότι με νίκη με 5 πόντους θα πάρει την πρώτη θέση στην Α1. Βέβαια, όπως έχουν τα πράγματα, αν οι «πράσινοι» κερδίσουν με 3 ή λιγότερους δεν θα βγουν πρώτοι, καθώς είναι ουσιαστικά αδύνατο να χάσει ο Ολυμπιακός από τον Ηρακλή την τελευταία αγωνιστική.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΠΑΟΚ 77-72

Το Περιστέρι κέρδισε τον ΠΑΟΚ και ανέβηκε στην τριπλή ισοβαθμία στην 7η θέση, ελπίζοντας ότι θα μπει οκτάδα και πλέι οφς. Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε τρίτος, αλλά πια νιώθει τον Άρη ακριβώς από πίσω του στην 4η θέση, με 2 αγωνιστικές να απομένουν και θα πρέπει να κερδίσει και στις δύο για να είναι σίγουρος.

Το ματς ήταν κλειστό, με το Περιστέρι να είναι αρκετά καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο, να παίζει καλή άμυνα και να έχει το προβάδισμα με διψήφια διαφορά στην ανάπαυλα, την ώρα που ο ΠΑΟΚ είχε 0/11 τρίποντα, νούμερο που τον είχε καταδικάσει να κυνηγά στο σκορ από την αρχή.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 0-6 στο ξεκίνημα, αλλά πολύ γρήγορα βρέθηκε πίσω με 15-8 για να τελειώσει το δεκάλεπτο 18-14 και να πάει το ματς έτσι ως το 20-17. Μετά το Περιστέρι έτρεξε ένα 9-0 που το έβαλε για τα καλά μπροστά, για να φτάσει στο ημίχρονο στους 12 πόντους του 39-27. Ο ΠΑΟΚ δεν παραδόθηκε και άρχισε να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο μέρος, πλησίασε στους 5 πόντους στο 29ο λεπτό, αλλά η 3η περίοδος τελείωσε στο +10 για το Περιστέρι.

Οι φιλοξενούμενοι «έτρεξαν» το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν με το Περιστέρι να προηγείται με 66-50 και με 69-56 στο 37ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ τα έδωσε όλα στο φινάλε, ο Μπούλγιαν έτρεξε μόνος του ένα 2-7 ως το 71-63, Μάρσαλ και Κρίστμας έκλεψαν και σκόραραν για το 72-67 στο τελευταίο λεπτό, ενώ ο ΠΑΟΚ με τρίποντο του Στίγκερς πλησίασε στο 73-70 λίγο πριν το τέλος. Ο Πέτρουλας επέτρεψε στον Πεδουλάκη να ανασάνει όταν έβαλε 2/2 βολές, ενώ μετά το άστοχο σουτ του Μάρσαλ και τις βολές του Β. Μάντζαρη το ματς κρίθηκε οριστικά.

Ο ΠΑΟΚ πήρε περισσότερα ριμπάουντ (33-39), αλλά έκανε περισσότερα λάθη και έδωσε λιγότερες ασίστ, με το Περιστέρι να απαντά στο 59% που είχε ο ΠΑΟΚ στα δίποντα με 40% στα τρίποντα. Για τους γηπεδούχους ο Παπανικολάου είχε 20 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Βρκιτς πρόσθεσε 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Βαγγέλης Μάντζαρης και Πέτρουλας ήταν επίσης καλοί, με τον πρώτο να έχει 3/11 σουτ.

Για τον ΠΑΟΚ ο Κρίστμας είχε 18 πόντους και έδειξε ότι θα βοηθήσει πολύ, ο Μπούλγιαν 11 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ Γκεσέφκι, Στίγκερς και Μάρσαλ βοήθησαν.

Νίκος Κουσούλης
Νώντας Κρεμαστής

About nikolask11

Check Also

Athlenda: κάνοντας τα όνειρα των νέων ταλέντων πραγματικότητα!

Για έναν πιτσιρικά με όνειρα για καριέρα το μπάσκετ υπάρχει παντού γύρω του. Λίγα έχουν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *