Home / ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ / Ντιρκ: «Μάλλον είμαι μέσα!»

Ντιρκ: «Μάλλον είμαι μέσα!»

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι έκανε τους απανταχού μπασκετόφιλους να σκάσουν ένα χαμόγελο χαράς την Πέμπτη, με τις δηλώσεις του ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι παρών στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, καθώς θέλει να οδηγήσει τη Γερμανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου! Ο τεράστιος Γερμανός μετά από διάλειμμα ξεκούρασης δύο χρόνων θέλει να βάλει ξανά το εθνόσημο στο στήθος και, πλέον, η Γερμανία βάζει ισχυρή υποψηφιότητα για το Λονδίνο.

«Αν τελειώσω τη χρονιά στο NBA χωρίς τραυματισμούς, είναι πιο πιθανό να βρίσκομαι στη Λιθουανία, παρά το να μη βρίσκομαι», είπε ο Νοβίτσκι. Ο καλύτερος παίκτης της εποχής μας, στα 32 του, διανύει την καλύτερη πιθανότατα σεζόν της καριέρας του, έχοντας 23.0 πόντους μέσο όρο και σουτάροντας με 51.7% εντός παιδιάς, το υψηλότερο ποσοστό που είχε ποτέ ως τώρα!

Βέβαια, αν ο Νοβίτσκι πει τελικά το «ναι» οι Γερμανοί θα κάνουν… τούμπες απ’ τη χαρά τους και για έναν άλλο λόγο: ο Κρις Κάμαν έχει κι αυτός δηλώσει ότι αν παίξει ο Ντιρκ, θα παίξει κι αυτός.

Συγκεκριμένα, ο Κάμαν στο τέλος Μαρτίου δήλωσε όταν ρωτήθηκε για τα καλοκαιρινά του σχέδια: «Αν ο Ντιρκ παίξει, τότε θα παίξω κι εγώ. Αν ο Ντιρκ δεν παίξει, τότε δεν παίζω ούτε εγώ. Το αφήνω πάνω του το τι θα γίνει».

Ο Κάμαν φέτος με τους Κλίπερς είχε 12.4 πόντους και 7.0 ριμπάουντ σε 32 αγώνες με 26 λεπτά συμμετοχής, προερχόμενος από τραυματισμούς σε αστράγαλο και γόνατο.

Η Γερμανία βρίσκεται στο 2ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ μαζί με Σερβία, Ιταλία, Γαλλία, Λετονία και Ισραήλ.

About nikolask11

Check Also

Ομαδική… εμπλοκή σε απίστευτη φάση!

Αδιανόητες σκηνές εκτυλίχτηκαν στο παιχνίδι της Σλοβακίας με το Μεξικό για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U17 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *