Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2010-11 / Ανεβαίνει ο Νικηφόρος!

Ανεβαίνει ο Νικηφόρος!

 

Μετά τους Nothing But Net ακόμα μία ομάδα τετράδας έπεσε θύμα του Νικηφόρου στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, με την Αττική να χάνει με 65-47 στο μεταξύ τους παιχνίδι και να πέφτει στην 4η θέση με 10-7. Ο Νικηφόρος ανεβαίνει, πήγε στο 5-10 και συνεχίζει να ελπίζει ότι θα προλάβει να ανέβει πάνω από την 8η θέση ως το τέλος της κανονικής περιόδου.

Το ματς δεν κρίθηκε νωρίς, καθώς για 30 λεπτά ήταν κλειστό και φαινόταν ότι έτσι θα πάει ως το τέλος. Η Αττική προηγήθηκε με 15-11 στην πρώτη περίοδο παίρνοντας 7 πόντους από τον Ζαχαρογιάννη, ενώ το προβάδισμα άλλαξε χέρια ως το ημίχρονο (27-30) με τον Νικηφόρο να προηγείται με 3 πόντους στην ανάπαυλα με τον Γαβρίδη να βάζει 14 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Στην επανάληψη το σκορ έμεινε χαμηλά ως το 30ο λεπτό, με τον Νικηφόρο να κρατά προβάδισμα ενός σουτ (38-40) στο τέλος της τρίτης περιόδου, αλλά το ματς κρίθηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο όταν ο ρυθμός άνοιξε και η Αττική δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την επίθεση του Νικηφόρου. Το 25-9 του δεκαλέπτου δείχνει πόσο γρήγορα έπαιζε ο Νικηφόρος, που είδε Γαβρίδη, Γράψα και Αλαμπασίνη να πρωταγωνιστούν, μαζί με τον Δαβο. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αλαμπασίνης με τρίποντο πίσω από το κέντρο του γηπέδου στην εκπνοή για το 65-47.

Για τους νικητές ο Γαβρίδης είχε 26 πόντους, ο Δάβος 12, ο Αλαμπασίνης 10 και ο Σαρρής 9. Από την Αττική, ο Ζαχαρογιάννης είχε 10 πόντους, ο Αναγνωστόπουλος 11 και ο Κοντος 9.

Αναλυτικά οι πρωταγωνιστές:

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΑΤΤΙΚΗ 65-47

Νικηφόρος: Γαβρίδης 26, Στρατής 2, Μπλόντζος, Πασαβάκης, Αλαμπασίνης 10, Σαρρής 9, Γράψας 6, Δάβος 12.

Αττική (Μπουργαζάς): Ξερέας 3, Κουκοφίκης 6, Κοντος 9, Γαλάνης 4, Χριστόπουλος 2, Ζαχαρογιάννης 10, Κρητικός 2, Μιραχτσής, Αναγνωστόπουλος 11.

*Οι λίστες με τους σκόρερ θα ανανεωθούν μετά το Πάσχα.

About nikolask11

Check Also

Τρίτη θέση για Net! – Τελική κατάταξη

Την 3η θέση στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα κατέκτησαν οι Nothing But Net, μετά τη νίκη τους …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *